Dit zijn de meest memorabele film- en tv-optredens van Taylor Swift

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest memorabele film- en tv-optredens van Taylor Swift
Dit zijn de meest memorabele film- en tv-optredens van Taylor Swift
Anonim

Meermaals bekroonde zangeres Taylor Swift is ongetwijfeld een legende geworden in haar branche sinds haar begin in de muziek lang geleden in 2004. Sindsdien heeft de in Pennsylvania geboren zangeres ontwikkelde een bewonderenswaardige carrière compleet met indrukwekkende samenwerkingen, Grammy Awards en zelfs Guinness World Records!

De muziekindustrie is echter niet de enige waarin Swift haar veelzijdige vaardigheden heeft laten zien. Met haar nauwe banden met verschillende Hollywood-acteurs en zelfs enkele van de meest legendarische regisseurs, is Swift behoorlijk verbonden met de wereld voor het witte doek. Niet alleen hebben haar katten hun Hollywood-debuut op het scherm gemaakt, maar Swift heeft zelf ook deel uitgemaakt van verschillende producties, waarbij ze haar acteertalenten op het scherm liet zien. Laten we dus eens kijken naar de meest memorabele film- en televisierollen die Swift zelf op zich heeft genomen.

6 Hayley Jones In ‘CSI: Crime Scene Investigation’

Ten eerste hebben we de allereerste keer dat de wereldwijde popster op het scherm verschijnt in het populaire misdaaddrama CSI: Crime Scene Investigation. Swift's acteerdebuut op het scherm kwam in 2009 tijdens de 6e aflevering van het negende seizoen van de show, "Turn, Turn, Turn". De aflevering volgde Nick Stokes (George Eads) en het team terwijl ze een reeks misdaden onderzochten die allemaal verband houden met hun locatie in een schaduwrijk motel. In de aflevering portretteert Swift het personage van Hayley Jones, een jong slachtoffer dat worstelt met relatieproblemen en op gewelddadige wijze wordt vermoord door haar eigen stiefmoeder en achtergelaten om te sterven. Swift speelde niet alleen een gastrol in de aflevering, maar de zangeres voerde ook een remix uit van haar originele nummer getiteld "You're Not Sorry".

5 Elaine In 'New Girl'

Vervolgens hebben we nog een van Swift's korte tv-cameo's: haar verschijning in de alom aanbeden sitcom New Girl. De 32-jarige popster verscheen in de 25e aflevering van het tweede seizoen van de comedyshow in 2013. De aflevering was gecentreerd rond de trouwdag van Hannah Simone's Cece Parekh, die Max Greenfield's Schmidt probeerde te saboteren vanwege zijn gevoelens voor haar. Naarmate de aflevering zijn climax bereikt, ontdekt het publiek dat Cece zelf ook aarzelt om met haar beoogde, Shivrang (Satya Bhabha), te trouwen vanwege haar eigen gevoelens voor Schmidt. In een komische draai ontdekken kijkers dan dat Shivrang ook verliefd is op zijn ex en komt Swift's personage Elaine. Terwijl het paar hun nog lang en gelukkig leven ontvangt (Swift wordt weggedragen in Bhabha's armen), is de titel van de aflevering, "Elaine's Big Day", eindelijk logisch voor de kijkers.

4 Felicia Miller In ‘Valentijnsdag’

Als we verder gaan met Swift's filmoptredens, hebben we het speelfilmdebuut van de meermaals bekroonde zanger in de romantische komedie uit 2010, Valentijnsdag. De film volgde een reeks ongelijksoortige verhalen van allerlei personages die tijdens de meest romantische tijd van het jaar, Valentijnsdag, door de wereld van liefde, daten en relaties manoeuvreerden. Met een enorm scala aan personages vertoonde de film echt een mengelmoes van legendarische Hollywood-namen zoals Jamie Foxx, Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jessica Alba, Bradley Cooper, Jennifer Garner en nog veel meer. In de film portretteerde Swift het personage van Felicia Miller en het diende als een demonstratie van jonge middelbare schoolliefde in de relatie tussen haar personage en het personage van haar toenmalige vriend Taylor Lautner, Willy.

3 Rozemarijn In ‘The Giver’

Een andere ondersteunende rol van Swift op het scherm was die in de dystopische tienerfilm The Giver. De film, die in 2014 werd uitgebracht, volgde dezelfde verhaallijn als die van zijn literaire voorganger, geschreven door Lois Lowry in 1993. De film (en roman) pakt concepten van structuur en individualiteit aan door middel van emotie, terwijl het zijn hoofdrol Jonas (Brenton Thwaites) volgt. De film toont een wereld van 'gelijkheid' waarin kleur, klimaat en terrein worden uitgeroeid uit de samenleving om een gestructureerde utopie te bereiken. Alle herinneringen aan de geschiedenis voorafgaand aan deze utopie worden uit de gemeenschap gewist, behalve één persoon, The Giver (Jeff Bridges). Jonas van Thwaites wordt geselecteerd om "The Receiver Of Memories" te worden en uiteindelijk de titel van The Giver te erven. In de film portretteert Swift het personage van Rosemary, de vorige kandidaat om de titel te erven en de eigen dochter van The Giver.

2 Audrey In ‘The Lorax’

Vervolgens hebben we een van Swift's leidende filmrollen in de verfilming van 2012 van het klassieke Dr. Seuss-boek, The Lorax. De film volgde de ecologische verhaallijn van het boek van een ambitieuze verkoper, de Once-ler (Ed Helms), die, vanwege de hebzucht van de samenleving en omwille van zaken en inkomsten, alle bomen in het land omhakt totdat niets anders dan een woestenij is overgebleven. Jaren later wordt een kunstmatig stadje ontwikkeld waarin een jonge mannelijke bewoner, Ted (Zac Efron), op een persoonlijke zoektocht gaat om de waarheid over de bomen te ontdekken en een manier te vinden om ze terug te brengen. In de film vertolkt Swift het personage van Audrey, een jong meisje dat geobsedeerd is door bomen en Teds verliefdheid. Tijdens een gesprek met HitFix in 2012 schetste Swift de verantwoordelijkheid die ze voelde om dit personage tot leven te brengen.

Ze verklaarde: Ze is de katalysator voor alles wat er in de film gebeurt en ik hou van wat Audrey vertegenwoordigt omdat ze is vernoemd naar de vrouw van Dr. Seuss. Dat is op zich al een enorme verantwoordelijkheid.”

1 Bombalurina In 'Cats'

En tot slot hebben we Swift's meest recente rol op het scherm tot nu toe in de live-action-adaptatie van Cats in 2019. De gekke fantastische film volgde dezelfde verhaallijn als zijn theatrale voorganger door de briljante Andrew Lloyd Webber en speelde een aantal behoorlijk grote namen in de acteerindustrie, zoals Dame Judi Dench, Sir Ian McKellen, Idris Elba en Rebel Wilson. In de musicalfilm portretteerde Swift het karakter van Bombalurina en, ondanks de over het algemeen negatief kritische ontvangst, leek de singer-songwriter vast te houden aan haar keuze om deel uit te maken van de speelfilm.

Tijdens een interview met Variety in 2020 benadrukte Swift dat ze absoluut geen spijt had dat ze deel uitmaakte van de film en sprak ze lovend over haar ervaring met het filmen ervan.

Ze verklaarde: Ik heb echt een geweldige tijd gehad om aan die rare film te werken. Ik ga niet met terugwerkende kracht beslissen dat het niet de beste ervaring was. Ik zou Andrew Lloyd Webber nooit hebben ontmoet of te zien krijgen hoe hij werkt, en nu is hij mijn maatje. Ik mocht werken met de ziekste dansers en performers. Geen klachten.”

Aanbevolen: