Weinig bekende feiten over Joseph Morgan's tijd als "Klaus" op 'The Vampire Diaries

Inhoudsopgave:

Weinig bekende feiten over Joseph Morgan's tijd als "Klaus" op 'The Vampire Diaries
Weinig bekende feiten over Joseph Morgan's tijd als "Klaus" op 'The Vampire Diaries
Anonim

Als historici terugkijken op het begin van dit millennium, staan ze misschien versteld van de totale fascinatie van onze generatie voor vampiers. Terwijl vampiers zijn opgenomen in bijna elke cultuur die eeuwen teruggaat, hebben we nu de technologie om meeslepende verhaallijnen voor hen te schrijven, mooie mensen te casten om ze te spelen en ze op onze schermen te plaatsen. Tussen Twilight en True Blood, Buffy the Vampire Slayer en Blade, we kunnen gewoon geen genoeg krijgen van films of tv-shows van de bloedzuigende ondode wezens.

Bovenaan de lijst moet natuurlijk The Vampire Diaries staan, een tienerdrama op The CW dat liep van 2009 tot 2017, enJoseph Morgan zal bij elke Vampire Diaries-fan opvallen als de acteur die Klaus speelde, een vampier-weerwolf-hybride die zijn eigen spin-off kreeg, De originelen . Maar voordat hij zijn eigen show kreeg, was hij slechts een stukje van de puzzel van de originele show, een terugkerende rol voornamelijk in seizoen 3 en 4. Dus hoe was zijn tijd in de show? Hier zijn 10 feiten achter de schermen over Joseph Morgan's Time als "Klaus" in The Vampire Diaries.

10 De cast is echt als een familie

Joseph Morgan erkent het vaak herhaalde stereotype van acteurs die de nabijheid van de cast en crew tijdens het filmen overdrijven, en houdt vol dat dit niet het geval is met The Vampire Diaries. Het is echt waar, legde hij uit. De cast en crew waren erg hecht en hij had een geweldige tijd op de set.

9 Hij is sinds zijn jeugd geobsedeerd door vampieren

Tijdens een interview deelde Joseph Morgan dat het fotograferen van de show eigenlijk een gerealiseerde kinderdroom is. Hij was als kind dol op vampiers en hield van alles bovennatuurlijks, waarbij hij zoveel vampierboeken, films en shows consumeerde als hij maar te pakken kon krijgen. Hij vertelde zijn agent zelfs toen hij begon dat hij eigenlijk geïnteresseerd was in elke soort bovennatuurlijke rol waarvoor hij auditie kon krijgen.

8 Hij had wat stevige concurrentie voor de rol

Joseph Morgan had blijkbaar de moed om een andere beroemde acteur uit een tienershow te verslaan: Joshua Jackson. Op een gegeven moment werd de Dawson's Creek-ster overwogen om Klaus te spelen. Mede-bedenker Julie Plec legde uit dat ze aanvankelijk niet op het idee waren om een beroemdheid te casten, maar dat ze zoveel van Jackson hielden dat ze dachten dat hij de ware zou kunnen zijn. Toen blies Joseph Morgan's auditie hen weg, en de rest was geschiedenis.

7 Hij probeerde contact te krijgen met fans voordat hij op de show kwam

Joseph Morgan bewees dat hij een echte professional was toen hij een interviewer vertelde hoe hij zijn onderzoek deed voordat hij tijdens het tweede seizoen op de show verscheen. Fans hadden een heel seizoen de tijd gehad om te investeren in de wereld, de verhaallijn en de personages, en hij wilde hun liefde voor dit alles begrijpen. Hij werkte hard op Twitter om al deze informatie te verzamelen uit wat fans zeiden, en om zich vervolgens geliefd bij hen te maken voordat hij zijn debuut maakte.

6 Hij heeft een goed gevoel voor humor over het spelen van de schurk

Joseph Morgan legt uit dat de reacties op zijn personage Klaus gemengd waren toen hij in de show verscheen. Als je de show niet hebt gezien, laten we zeggen dat Klaus behoorlijk verprutste dingen doet. Zoals het vermoorden van zijn eigen moeder omdat ze hem betoverde die zijn weerwolfkant verzegelde. Fans waren vaak in de war over de vraag of ze hem wel of niet leuk moesten vinden, omdat ze de slechte dingen die Klaus deed niet leuk vonden. "'Ik weet dat ik je echt moet haten, maar ik hou echt van je, maar ik haat je'", grapte hij, terwijl hij veel van de fans imiteerde.

5 Hij kreeg de rol omdat vampierleeftijden raar zijn

De zoektocht naar Klaus was lang, omdat producenten op zoek waren naar iemand die vrij specifiek was. Klaus zou niet alleen gespeeld moeten worden door iemand die een geweldige acteur was, maar ze hadden hem ook een iets jongere uitstraling nodig omdat het geloofwaardig moest zijn dat hij honderden jaren geleden een relatie met Katherine zou hebben. Ja, vampiertijdlijnen zijn bizar, wat leidt tot een hele reeks andere castingoverwegingen.

4 Hij ontmoette zijn vrouw op de set

Actrice Persia White, voorheen het meest bekend om haar rol als Lynn in Girlfriends, speelde de semi-terugkerende rol van Bonnie's moeder Abby toen Joseph Morgan zich bij de cast voegde als Klaus. De twee ontmoetten elkaar op de set in 2011 toen ze toevallig tegelijkertijd in de lobby waren, wachtend om naar haar, make-up, garderobe of andere afdeling te worden gestuurd. Ze praatten ongeveer twee uur en begonnen kort daarna met daten. Ze trouwden in 2014.

3 Hij ontwikkelde het beroemde 'Vampire Face'

Joseph Morgan werd bekend door het kenmerkende 'vampiergezicht' dat hij diende als de gemene Klaus, die zowat elke ochtendjournalist ertoe bracht hem te vragen het voor hen te doen in elk interview dat hij gaf. Zelfs zijn costars deden mee; op de set rondhangen met de jonge Originals-actrice Summer Fontana, toen nog geen 10 jaar oud, Joseph leidt haar om "zichzelf zo lelijk mogelijk te maken" en dat het "allemaal in de ogen en de mond zit."

2 Hij hield ervan om naar filmlocaties te reizen

De Britse acteur was verheugd om naar de VS te komen om te filmen, en zei dat hij van Atlanta en het kleine stadje Covington in Georgia ging houden, dat voor de show 'Mystic Falls' werd. In sommige interviews sprak hij over teruggaan naar het VK na het filmen van The Vampire Diaries, maar dit was voordat hij wist dat hij een spin-off zou krijgen, wat hem naar een nog coolere locatie zou leiden - New Orleans!

1 Hij werd geïnspireerd door enkele beroemde schurken

Gevraagd naar zijn inspiratie voor Klaus, legt Joseph Morgan uit dat hij uit verschillende bronnen putte en andere beroemde seriemoordenaars gebruikte om hem te helpen de basis te vormen voor zijn eigen karakter. De invloeden? Hannibal Lecter, natuurlijk, en Lestat uit Interview With a Vampire, en een sociopaat gespeeld door Robert Knepper in Prison Break.

Aanbevolen: