Aaron Paul's grootste rollen (naast 'Breaking Bad')

Inhoudsopgave:

Aaron Paul's grootste rollen (naast 'Breaking Bad')
Aaron Paul's grootste rollen (naast 'Breaking Bad')
Anonim

Acteur Aaron Paul werd in 2008 beroemd door zijn vertolking van Jesse Pinkman in de AMC-misdaadthrillershow Breaking Bad. In 2013 eindigde de show na vijf succesvolle seizoenen en moest Aaron afscheid nemen van Jesse Pinkman - in ieder geval voor een tijdje.

Vandaag bekijken we de meest memorabele rollen van Aaron, naast die in Breaking Bad. Van het verschijnen in andere beroemde shows zoals Westworld en Truth Be Told tot de hoofdrol naast beroemde Hollywood-namen in films als Exodus: Gods And Kings en Central Intelligence - blijf scrollen voor een aantal van Aaron Paul's meest memorabele personages!

10 Caleb Nichols In 'Westworld'

We trappen de lijst af met Aaron Paul als Caleb Nichols in seizoen drie van de sci-fi western en dystopische show Westworld. Het seizoen ging in première in 2020 en naast Aaron waren er ook Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Ed Harris Luke Hemsworth Simon Quarterman Vincent Cassel Angela Sarafyan Tao Okamoto. Westworld ging in première in 2016 en vorig jaar werd het verlengd voor een vierde seizoen. Momenteel heeft de show een 8,6 rating op IMDb.

9 Charlie Hannah In 'Smashed'

De volgende op de lijst is Aaron Paul als Charlie Hannah in de dramafilm Smashed uit 2012. Naast Aaron zijn er in de film ook Mary Elizabeth Winstead, Nick Offerman, Megan Mullally, Kyle Gallner, Mary Kay Place en Octavia Spencer te zien. Smashed - dat het verhaal vertelt van een getrouwd stel dat besluit te stoppen met het drinken van alcohol - heeft momenteel een beoordeling van 6,8 op IMDb.

8 Joshua In 'Exodus: Gods And Kings'

Laten we verder gaan met Aaron Paul als Joshua in de Exodus: Gods and Kings. Naast Aaron zijn er in de film ook Christian Bale, Joel Edgerton, John Turturro, Ben Mendelsohn, Sigourney Weaver en Ben Kingsley te zien.

Exodus: Gods and Kings vertelt het verhaal van Mozes die in opstand komt tegen de Egyptische farao Ramses II en heeft momenteel een beoordeling van 6,0 op IMDb.

7 Eddie Lane In 'The Path'

De dramashow The Path waarin Aaron Paul Eddie Lane portretteert, is de volgende op onze lijst. Naast Aaron, spelen Michelle Monaghan, Emma Greenwell, Rockmond Dunbar, Kyle Allen, Amy Forsyth, Sarah Jones en Hugh Dancy in de hoofdrol, die het verhaal vertelt van een man die zich aansluit bij een fictieve religie die bekend staat als Meyerism. Momenteel heeft The Path een 7,3 rating op IMDb. De show had drie seizoenen en liep van 2016 tot 2018.

6 Phil Stanton In 'Central Intelligence'

De volgende op de lijst is Aaron Paul als Phil Stanton in de actiekomedie Central Intelligence uit 2016. Naast Aaron zijn er in de film ook Kevin Hart, Dwayne Johnson, Amy Ryan, Danielle Nicolet, Timothy John Smith, Megan Park, Melissa McCarthy en Jason Bateman. Central Intelligence - dat het verhaal vertelt van twee oude klasgenoten van de middelbare school op een missie voor de CIA - heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb.

5 Warren-grot in 'Truth Be Told'

Laten we verder gaan met Aaron Paul als Warren Cave in de dramashow Truth Be Told. Naast Aaron zijn er in de show ook Octavia Spencer, Lizzy Caplan, Elizabeth Perkins, Michael Beach, Mekhi Phifer, Tracie Thoms, Haneefah Wood en Ron Cephas Jones te zien. Truth Be Told vertelt het verhaal van een true-crime podcaster die een mysterieuze dood probeert op te lossen - en het heeft momenteel een 7,1 beoordeling op IMDb. Deze zomer gaat het tweede seizoen van de show in première.

4 Tobey Marshall In 'Need For Speed'

De actiethriller Need for Speed uit 2014 waarin Aaron Paul Tobey Marshall speelt, is de volgende op onze lijst.

Naast Aaron zijn er in de film - die het verhaal vertelt van straatracer Tobey Marshall die cross-country racet - ook Dominic Cooper, Scott Mescudi, Imogen Poots, Ramón Rodríguez, Rami Malek en Michael Keaton. Momenteel heeft Need for Speed een 6,4 rating op IMDb.

3 Adam Niskar In 'Adam'

De volgende op de lijst is Aaron Paul als Adam Niskar in de dramafilm Adam uit 2020. Naast Aaron zijn er in de film ook Jeff Daniels, Tom Berenger, Lena Olin, Tom Sizemore, Shannon Lucio en Michael Weston. Adam - dat het verhaal vertelt van een verkoper die quadriplegisch wordt - heeft momenteel een 6,4 rating op IMDb. De film is opgenomen in 2011, maar werd pas in 2020 uitgebracht.

2 Steve Watts In 'Eye In The Sky'

Laten we verder gaan met Aaron Paul als 2e luitenant Steve Watts in de thrillerfilm Eye in the Sky uit 2015. Naast Aaron zijn er in de film ook Helen Mirren, Alan Rickman, Barkhad Abdi, Jeremy Northam, Phoebe Fox, Babou Ceesay, Michael O'Keefe, Iain Glen en John Heffernan, Iain Glen. Eye in the Sky vertelt het verhaal van de ethische uitdagingen van drone-oorlogsvoering - en heeft momenteel een 7,3 rating op IMDb. Eye in the Sky speelt zich af in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Kenia.

1 Jesse Pinkman In 'El Camino: A Breaking Bad Movie'

En tot slot, de lijst wordt afgerond met de misdaadthriller El Camino: A Breaking Bad Movie 2019, een vervolg op het misdaaddrama Breaking Bad. Daarin portretteert Aaron opnieuw Jesse Pinkman en hij speelt naast Jesse Plemons, Krysten Ritter, Charles Baker, Matt Jones, Scott Shepherd en Bryan Cranston. El Camino: A Breaking Bad Movie vervolgt het verhaal van Jesse Pinkman na de gebeurtenissen van Breaking Bad - en heeft momenteel een 7,3 rating op IMDb.

Aanbevolen: