Acteurs die onlangs om onverwachte redenen zijn ontslagen

Inhoudsopgave:

Acteurs die onlangs om onverwachte redenen zijn ontslagen
Acteurs die onlangs om onverwachte redenen zijn ontslagen
Anonim

Acteurs. Ze zijn net als wij. Of dat zeggen ze tenminste. Een overeenkomst tussen acteurs en de rest van de bevolking is echter dat acteurs soms worden ontslagen. Het gebeurt om verschillende redenen. Het kunnen bezuinigingen zijn, onenigheid op de set, een sterfgeval op het scherm, of de acteur past gewoon niet in de rol.

Bekende acteurs verliezen hun baan niet vaak, maar als ze dat doen, trekt het zeker de aandacht van het publiek, vooral als het om redenen is die niets te maken hebben met hun optreden of gedrag op de set. Hier zijn tien acteurs die onlangs om onverwachte redenen hun baan hebben verloren:

10 Lori Loughlin

Bekend om haar rol als tante Becky in Full House en de daaropvolgende reboot Fuller House, prijkt Lori Loughlin al sinds het begin van de jaren '90 op televisieschermen in heel Amerika. Onlangs was Loughlin echter betrokken bij een schandaal, het veelbesproken toelatingsschandaal om precies te zijn. Zij en andere rijke ouders zoals Felicity Huffman brachten tijd door in de gevangenis nadat ze schuldig waren bevonden aan misdrijven rond de toelating van hun kinderen tot verschillende universiteiten. Loughlin's aandeel in de misdaden had invloed op haar carrière, wat resulteerde in ontslagen bij zowel Hallmark als Netflix. Ze stond onder contract bij Hallmark om films te filmen en bij Netflix voor het filmen van Fuller House.

9 Gina Carano

Actrice Gina Carano werd voor het eerst bekend in de entertainmentindustrie door haar werk in blockbusterfilms Deadpool en Fast & Furious 6. Carano speelde op streamingdienst Disney+ serie The Mandalorian als Cara Dune, een voormalige soldaat van de Rebel Alliance. Ze stond onder contract bij productiemaatschappij Lucasfilm, maar werd na een reeks controversiële tweets ontslagen. Sindsdien heeft ze een filmdeal gesloten met media-outlet The Daily Wire.

8 Clayne Crawford

Clayne Crawford, voormalig ster van Fox's Lethal Weapon, werd ontslagen vanwege slecht gedrag op de set. Later gaf hij zijn kant van het verhaal in een podcast en legde uit dat hij in de eerste plaats nooit deel had willen uitmaken van de show. Crawford werd beschuldigd van schreeuwen tegen kinderen, maar beweert dat hij eigenlijk tegen een assistent schreeuwde. Desalniettemin verloor Crawford zijn baan en heeft sindsdien rollen in een aantal films gekregen.

7 Erinn Hayes

Erinn Hayes is vooral bekend door het spelen van Dr. Lolita Spratt in Childrens Hospital. De actrice acteerde samen met komiek Kevin James in de sitcom Kevin Can Wait, maar werd ontslagen omdat de show bijna geen plotideeën meer had. De schrijvers vermoordden haar personage en vervingen haar door voormalig James co-ster Leah Remini. Hayes had recentelijk een gastrol op ABC sticom The Goldbergs.

6 Nick Cannon

Acteur, rapper en presentator Nick Cannon begon zijn carrière als tiener in de Nickelodeon-show All That. Later speelde hij in films als Drumline en Love Don't Cost a Thing. Cannon presenteerde verschillende tv-shows, waaronder The Masked Singer en America's Got Talent. Hij was ook de gastheer van MTV's Wild N' Out, waaruit hij werd ontslagen nadat hij antisemitische opmerkingen had gemaakt in een aflevering van zijn podcast. Cannon is weer bij de show gekomen nadat hij zich had verontschuldigd.

5 Johnny Depp

De Oscar-genomineerde acteur Johnny Depp staat bekend om het spelen van excentrieke rollen zoals piraat Jack Sparrow in de Pirates of the Caribbean-serie, Willy Wonka in Charlie and the Chocolate Factory en de titelrol in Edward Scissorhands. Onlangs werd Depp echter ontslagen van zijn baan in Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 nadat hij een rechtszaak wegens smaad had verloren tegen een Britse krant die hem had beschreven als een "vrouwenklopper" nadat ex-vrouw Amber Heard hem beschuldigde van huiselijk geweld. geweld.

4 Mark Webber

Acteur, scenarioschrijver en regisseur Mark Webber is vooral bekend van zijn werk in Scott Pilgrim vs. The World en The Laramie Project. Webber werd onlangs losgelaten uit een ABC-project genaamd Stumptown, met in de hoofdrol Cobie Smulders. De rol werd herschikt en Webber beweert dat zijn ontslag te wijten was aan het feit dat hij niet 'knap genoeg was voor de leidinggevenden'. Webber speelde verder in de film Clover.

3 Hartley Sawyer

Hartley Sawyer staat bekend om zijn werk aan de soapserie The Young and the Restless en de CW-serie The Flash. Sawyer werd ontslagen uit The Flash, net als veel andere beroemdheden de laatste tijd, vanwege de opgedoken tweets van hem die racistische en homofobe taal bevatten. Sawyer heeft sinds het schandaal geen acteercredits meer gehad.

2 Shane Gillis

Stand-upcomedian Shane Gillis deed auditie voor Saturday Night Live en werd, in tegenstelling tot de meesten die auditie deden, aangenomen. Hij werd echter ontslagen voordat hij zelfs maar in één aflevering acteerde vanwege racistische en homofobe uitlatingen die hij maakte in video's die naar YouTube waren geüpload. Een woordvoerder van Lorne Michaels zei: "de taal die hij gebruikte is beledigend, kwetsend en onaanvaardbaar. Het spijt ons dat we deze clips niet eerder hebben gezien en dat ons doorlichtingsproces niet voldeed aan onze standaard." Gillis schittert nu in een komische webserie op YouTube genaamd Gilly and Keeves.

1 Armie Hammer

Van alle redenen om ontslagen te worden, is die van Golden Globe-genomineerde Armie Hammer misschien wel de meest verrassende. Bekend om zijn rollen in The Social Network en J. Edgar, verliet Hammer onlangs Hollywood vanwege duistere beschuldigingen dat de acteur verschillende vrouwen zou hebben misbruikt. Hij verliet verschillende projecten, werd ontslagen door zijn bureau en werd ook beschuldigd van het hebben van een kannibalisme-fetisj. Hammer zit ook midden in een scheiding van zijn vrouw Elizabeth Chambers.

Aanbevolen: