Een spin-off van 'Monsters Inc', dit is wat fans kunnen verwachten

Inhoudsopgave:

Een spin-off van 'Monsters Inc', dit is wat fans kunnen verwachten
Een spin-off van 'Monsters Inc', dit is wat fans kunnen verwachten
Anonim

Als de zin "Ik kijk altijd naar je Wazowski" van tijd tot tijd in je hoofd blijft hangen, of je ooit hebt gehoopt onder je bed te kijken en een gigantische Sulley te vinden, is de kans groot dat je' opnieuw een Monsters Inc. fan. Toen de film in 2001 debuteerde, waren fans meteen verslaafd aan de verhaallijn en de personages.

Mike Wazowksi, Sulley en Boo werden bekende namen en ze stalen elk op verschillende manieren de harten van kijkers. Van nadenken over jeugdherinneringen tot het belang van vriendschap - Monsters, Inc. alles gedekt!

Jaren later debuteerde Monsters University en gaven fans een kijkje in wat Mike en Sulley (en de rest van de monsters) naar hun reis bij Monsters Inc. leidde.

Nu staat de nieuwe serie Monsters At Work op het punt in première te gaan op Disney+, en het zal ons op een belangrijke manier terugbrengen naar de eerste film. De show gaat in première op 7 juli, en dit is wat we er tot nu toe van weten!

8 De serie focust op lachen

Disney+ maakte een geweldige keuze met Monsters At Work, gericht op hoe dingen veranderden toen ontdekt werd dat lachen veel krachtiger was dan het geschreeuw van kinderen. Dat klopt, de monsters gaan met pensioen als het gaat om het werken voor schreeuwen, en hoewel dat een opwindend vooruitzicht is, is het ook een enge!

Alles wat ze tot nu toe hebben geweten, is om kinderen bang te maken, dus de overstap naar proberen ze aan het lachen te maken, zal zeker een grote worden. Hoewel de monsters in het begin zeker een gevoel van stress zullen voelen, zijn we er zeker van dat ze samen met het publiek thuis zullen lachen terwijl ze het allemaal uitzoeken!

7 De trailer geeft een preview van een nieuwe kant van 'Monsters Inc.'

Terwijl fans van Monsters, Inc. gewend zijn aan de schrikvloer, neemt de nieuwe serie fans mee door het leven van de M. I. F. T en laten ze zien hoe ze de zaken in goede staat houden. Het zal interessant zijn om erachter te komen wat er nog meer gebeurt in Monstropolis en hoe het team van onderhoudsmedewerkers echt verantwoordelijk is voor het succes van het bedrijf als geheel!

6 We gaan nieuwe monsters ontmoeten

De nieuwe serie brengt nieuwe monsters met zich mee, en fans kunnen niet wachten om ze te ontmoeten. In een paar Tweets deelde Disney+ de namen en foto's van enkele van Monsters Inc.' s nieuwste medewerkers, en ze groeien al naar ons toe.

Een zei dat monster Gary is, gespeeld door Gabriel Iglesias, en wordt genoemd als de vijand van Mike Wazowski! Fans kunnen niet wachten om te zien hoe dat uitpakt.

5 We zullen ook oude favorieten zien

In een interview met D23 sprak uitvoerend producent Bobs Gannaway over het gevoel van nostalgie dat verbonden is aan de komende serie. Gannaway wist dat hij de serie terug moest brengen naar het publiek dat van Monstropolis hield, terwijl hij ze een nieuwe verhaallijn moest geven met nieuwe personages om van te houden.

Dat gezegd hebbende, hij wist dat die oude favorieten voor altijd een integraal onderdeel van het verhaal zouden zijn. Monsters At Work belicht de relaties tussen nieuwe en bestaande personages en hoe ze allemaal de Monsters Inc.-fabriek laten werken!

“Vanaf het begin was het mijn doel om ervoor te zorgen dat het publiek terug kan gaan naar een plek waar ze van houden. Dus ik heb heel, heel hard gewerkt. En daarom was het zo essentieel om Billy en John terug te hebben - het zou niet dezelfde plek zijn zonder hen. Dus ik wilde er echt voor zorgen dat je terug kunt gaan naar een plek waar je van houdt en tijd doorbrengt met vrienden. Maar ga dan naar plaatsen die je nog niet hebt gezien. Dus we gaan terug naar de Rotunda, terug om Celia Mae te zien, terug naar de Laugh Floor, maar we kunnen ook naar beneden gaan onder de Monsters, Inc.-faciliteit en het MIFT-team zien - de monsters achter de monsters."

4 Mike en Sulley zullen optreden

Mike en Sulley nemen nieuwe rollen op zich in Monsters Inc., dus het paar zal nog steeds in de serie zijn, maar zal er niet de focus van zijn. Terwijl de nieuwkomers proberen door de veranderingen op het werk te navigeren, zullen Mike en Sulley waarschijnlijk als mentoren dienen en het vertellen van verhalen begeleiden.

De personages vormen de ruggengraat van alles wat fans leuk vinden aan Monsters Inc., dus weten dat ze deel gaan uitmaken van de serie is absoluut geweldig.

3 De monsters ruilen angst in voor grappen

Een manier waarop Monsters At Work het nieuwe verhaal van lachen zal vertellen, is door een personage uit te lichten dat zijn hele leven heeft gewacht om een schrikker te worden -- alleen om erachter te komen dat schrikken achterhaald is! Over een wow-moment gesproken.

In het eerder genoemde D23-interview is besproken dat het verhaal zich zal concentreren op Tyler en hoe hij omgaat met de grote veranderingen bij Monsters Inc.

2 Boo komt niet terug (maar de reden daarvoor is lief)

In hetzelfde interview met D23 zei Gannaway dat Boo niet in Monsters At Work zou verschijnen, maar daar is een goede reden voor.

“Voor alle duidelijkheid, Boo komt niet voor in de serie… De relatie tussen Boo en Sulley is zo kostbaar en zo geweldig dat we het aan de wereld willen overlaten om hun eigen interpretatie te hebben van hoe die relatie bleef bestaan en definieerde het niet.”

Het is zeker een speciale traktatie om fans te laten interpreteren hoe Boo en Sulley hun band voortzetten.

1 De monsters gaan niet op grote avonturen (in de menselijke wereld)

De monsters zullen geen grote avonturen beleven in de mensenwereld. Terwijl sommige fans zich afvragen of de monsters ooit uit de slaapkamers zullen komen, zegt Gannaway dat ze zich aan de regels in de wereld van Monstropolis hebben gehouden.

“Het leuke van de wereld van het monster is dat we ons echt in de regels verdiepen. Alle monsters weten over de menselijke wereld; ze hebben alleen echt geleerd van kinderkamers en het standpunt van een kind."

Hij ging verder met te zeggen dat het eigenlijk een belangrijk onderdeel is van het vertellen van verhalen, omdat het hen eerlijk houdt voor de verhaallijn en de dingen vanuit een kinderlijk perspectief bekijkt.

“Ze zijn zich niet zo bewust van de menselijke wereld en hoe die werkt. Dus we hebben altijd geprobeerd om dat in gedachten te houden, dat wanneer onze personages iets uit de menselijke wereld proberen te interpreteren, ze ernaar kijken vanuit het oogpunt van bijna een kind.'

Aanbevolen: