Dit is wat fans kunnen verwachten van 'Country Comfort' van Netflix

Dit is wat fans kunnen verwachten van 'Country Comfort' van Netflix
Dit is wat fans kunnen verwachten van 'Country Comfort' van Netflix
Anonim

Netflix-abonnees en countryfans hadden in het algemeen waarschijnlijk nooit verwacht dat ze de namen Katharine McPhee en Eddie Cibrian op dezelfde showcredits zouden zien. Maar dat is wat er gaat gebeuren met de nieuwe serie 'Country Comfort', en het is eigenlijk best intrigerend.

Om te beginnen is Eddie Cibrian een beetje stil sinds zijn ex, Brandi Glanville, de vuile was van het voormalige stel op 'RHOB' heeft uitgezonden. Maar hij is ook getrouwd met LeAnn Rimes, een andere superster uit het land.

Dus het is overal vreemd om te denken dat Eddie ook zal deelnemen aan een show met een andere celeb, een beetje in de voetsporen van zijn ex, alleen in een andere creatieve richting. En voor de goede orde, zijn huwelijk is prima (en LeAnn Rimes heeft alleen een bijzondere spijt van haar 'liefdesverhaal' met hem).

Het is duidelijk dat 'Country Comfort' niet het soort drama bevat dat fans op 'Real Housewives' zullen vinden. Maar de show belooft een of andere vorm van entertainment te bieden -- en fans willen weten of het de moeite waard is om erop af te stemmen!

Hier zijn de basisprincipes: Katharine en Eddie zijn de twee hoofdrolspelers in de show, en Eddie speelt een "knappe weduwnaar" die op zoek is naar een oppas. Katharine strompelt naar binnen ("countryzanger Bailey") en krijgt een nieuwe baan: werken voor de cowboy en zijn vijf kinderen.

Het lijkt in veel opzichten veel op 'Jessie'; naïeve plattelandsmeid komt in een oppassituatie terecht waar ze niet helemaal voor is uitgerust. De kinderen groeien op haar, ze wordt verliefd en de serie eindigt met nog lang en gelukkig en zo.

'Country Comfort'-cast met Ricardo Hurtado, Katharine McPhee, Eddie Cibrian en LeAnn Rimes
'Country Comfort'-cast met Ricardo Hurtado, Katharine McPhee, Eddie Cibrian en LeAnn Rimes

Fans kunnen zich het traject van 'Country Comfort' al voorstellen, behalve dat het op een paar manieren anders is dan 'Jessie'. Allereerst viel Jessie voor de piccolo waar het gezin van haar werkgever woonde. In de komedie van Netflix is Bailey een volwassene die waarschijnlijk niet zal kunnen weerstaan aan de charmes van de cowboy-patriarch van de familie.

Dus hoe zal het allemaal verlopen in de eerste tien afleveringen van de serie? Deadline legt uit dat de maker van de show het creatieve brein achter 'The Nanny' is: Caryn Lucas. Hieruit volgt dat fans kunnen verwachten dat de Netflix-serie absoluut hilarisch zal zijn, hoewel een beetje moderner dan het oppastijdperk van Fran Drescher.

Maar fans kunnen natuurlijk ook wat muzikaal entertainment verwachten! -- omdat de weduwnaar en zijn vijf kinderen ook talent hebben op het podium. De cast bestaat uit Ricardo Hurtado, een potentieel herkenbaar gezicht van Nickelodeon en de Netflix-serie 'Malibu Rescue.'

Verse en schattige gezichten zoals Jamie Martin Mann, Pyper Braun, Shiloh Verrico en Griffin McIntyre zullen ook verschijnen. Maar het is misschien niet allemaal sacharine zoetheid en familie meezingers; Caryn Lucas schreef ook mee aan 'Miss Congeniality', dus fans kunnen ook een beetje sass en hilariteit in de verhaallijn verwachten.

Maar ze zullen natuurlijk allemaal moeten afstemmen wanneer de show op 19 maart op Netflix verschijnt.

Aanbevolen: