Alles wat fans kunnen verwachten van Camila Cabello's 'Assepoester'-film

Inhoudsopgave:

Alles wat fans kunnen verwachten van Camila Cabello's 'Assepoester'-film
Alles wat fans kunnen verwachten van Camila Cabello's 'Assepoester'-film
Anonim

Een geliefd sprookje krijgt een moderne behandeling met Amazon's Assepoester met Camila Cabello in de hoofdrol, die later dit jaar debuteert! Als je foto's van de set of de first-look-clip hebt gezien die onlangs op sociale media is gedeeld, is de kans groot dat je hebt gemerkt dat de dingen er deze keer een beetje anders uitzien.

Eerst eerst, Assepoester is niet alleen een prinses die wacht op 'ooit'. Ze werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat haar dromen uitkomen.

Ella, een ontwerpster, wil dat iedereen haar naam kent - en haar jurken. In het fragment van Assepoester zie je de magie en de dromen die bestaan in de wereld die Assepoester bewoont en het is absoluut uitnodigend. Het is ook moderner en vrij muzikaal.

Dat gezegd hebbende, het liefdesverhaal bestaat nog steeds en fans kunnen niet wachten om het te zien ontvouwen. Het is een once-in-a-lifetime ervaring om de rol van een sprookjesprinses op zich te nemen, en Cabello zal ongetwijfeld haar eigen flair en charme aan het personage toevoegen.

Dit is alles wat we tot nu toe over Assepoester weten.

9 Het is een modernere kijk op het sprookje

Kay Cannon, schrijver en regisseur van Assepoester, vertelde Entertainment Weekly dat ze van de gelegenheid gebruik wilde maken om een meer herkenbaar en actueel personage naar het publiek te brengen.

"Ik had gewoon het gevoel dat het een geweldige kans was om dit geliefde, iconische personage dat Assepoester is te laten zien op een manier die meer te relateren is aan wat meisjes en jonge vrouwen in het bijzonder doormaken, waar ze echt kunnen zien zichzelf."

8 Assepoester zal de mensen om haar heen inspireren

Hoewel sommige dingen uit het klassieke verhaal deze keer ongetwijfeld anders zullen zijn, zullen sommige aspecten van de film een eerbetoon zijn aan het originele sprookje. Assepoester kan de mensen om haar heen veel leren over vriendelijkheid, mededogen en geloven in hun dromen. Canon vertelde EW in hetzelfde interview dat iedereen van haar leert in de komende film.

"In dit verhaal leert iedereen rond Assepoester iets van haar en verandert."

7 Fab G zal je sokken uitkloppen

Billy Porter, als Fab G, ziet eruit als een visioen in de eerste blik op Amazon's Assepoester, en op deze foto op de officiële Instagram voor de film. Terwijl Porter altijd absoluut verbluft, zal het op zich nemen van deze rol voor de film zorgen voor een verbluffende weergave van mode, magie en humor in één.

6 Er is een All-Star Cast

De line-up voor Assepoester is ongelooflijk.

Zoals gezegd zal Billy Porter de prachtige Fab G spelen en Nicholas Galitzine de knappe prins Robert. Idina Menzel speelt de stiefmoeder van Assepoester, Vivian, terwijl Pierce Brosnan King Rowan speelt en Minnie Driver de rol van koningin Beatrice op zich neemt. Dit zijn slechts enkele van de krachtpatsers die bij de film horen!

5 Camila Cabello is zo enthousiast over Assepoester spelen

Als je er ooit van gedroomd hebt een sprookjesprinses te zijn, kun je je de vreugde en trots voorstellen die Camilla Cabello voelt over haar aanstaande debuut als Assepoester. Ze tweette de eerste blik op de film op 30 juni met huilende emoji's en noemde het een van de meest magische ervaringen van haar leven.

4 Tropes zullen worden verbroken

Hoewel sommige sprookjesachtige aspecten nog steeds aanwezig zijn in de verhaallijn, was Cannon enthousiast over het maken van deze film en het doorbreken van de verwachte stijlfiguren in Assepoester's originele vertelling. In het bovengenoemde interview met EW had ze dit te zeggen over haar versie van de film.

"Ik was gewoon altijd op zoek naar: 'Wat zijn de klassieke stijlfiguren en hoe kan ik ze op hun kop zetten?'"

3 Camila Cabello voelde dat de rol voor haar was gemaakt

Niet alleen omdat ze een enorme Disney-fan is, maar Cabello voelde zich aangetrokken tot deze film omdat het leek alsof de rol speciaal voor haar was gemaakt. In een interview met Variety in 2019 sprak Cabello over de voorbereiding om de rol van Assepoester te spelen.

“Het was een van die dingen die aanvoelden alsof God het voor mij met de hand had gemaakt en was, zoals, 'Hier ga je.' Ik kon gewoon geen nee zeggen. Het is echt een droom voor mij. En ook een beetje angstaanjagend.”

De rol vervulde niet alleen een droom voor Cabello, maar het veranderde ook de manier waarop ze acteren en zingen totaal benaderde. Ze had een coach die haar eraan herinnerde Assepoester met vertrouwen en overgave te benaderen.

2 De soundtrack zal geweldig zijn

Fans kunnen Cabello, als Assepoester, horen zingen bij de eerste blik op de nieuwe film en het spreekt voor zich dat de soundtrack ongelooflijk zal zijn. De film, aangekondigd als een muzikale kijk op het sprookje, zal zeker ongelooflijke nieuwe nummers van een aantal van de cast brengen, en we kunnen niet wachten om meer te horen.

In een interview met People bevestigde Pierce Brosnan dat hij samen met zijn vriend Minnie Driver in de film zal zingen: "Ik zing en hopelijk zal het een glimlach op de gezichten van mensen toveren."

1 Idina Menzel twitterde over de muziek van de film

In een tweet deelde Idina Menzel haar mening over de soundtrack en muziek voor de film, en zei dat het "rock" en dat de film "vrolijk en grappig" is.

Het is veilig om te zeggen dat fans wachten tot de nummers worden uitgebracht, zodat ze ze kunnen leren en klaar zijn om mee te zingen in september wanneer de film uitkomt!

Aanbevolen: