The Kissing Booth 3': wat we kunnen verwachten van de uiteindelijke film

Inhoudsopgave:

The Kissing Booth 3': wat we kunnen verwachten van de uiteindelijke film
The Kissing Booth 3': wat we kunnen verwachten van de uiteindelijke film
Anonim

Het is bijna een jaar geleden dat Netflix The Kissing Booth 3 aankondigde, het laatste deel van de trilogie-franchise. De franchise, die is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Beth Reekles, volgt Elle Evans (Joey King) op haar reis door haar coming-of-age-verhaal. De eerste twee films waren een enorm succes, waardoor ze twee van de meest bekeken originelen op het streamingplatform zijn.

Nu lijkt het hoog tijd dat we nog een van Elle's avonturen te zien krijgen. We duiken dieper in The Kissing Booth 3, vanaf de releasedatum, bevestigde verhaallijn, het productieproces en hoe het "einde van een tijdperk" aansluit bij het boek dat de franchise inspireerde.

9 Wat het verhaal betreft, zal het dienen als een vervolg op de eerste twee films

The Kissing Booth 3 zal Elle plaatsen voor het meest dilemma ooit. Mocht ze naar Harvard gaan om haar langeafstandsaffaire met Noah of in U. C. Berkeley met Lee?

"Het is de zomer voordat Elle naar de universiteit gaat en ze staat voor de moeilijkste beslissing van haar leven: of ze met haar dromerige vriend Noah door het land zal verhuizen of haar levenslange belofte zal nakomen om met haar BFF Lee naar de universiteit te gaan. Wiens hart zal Elle breken?" de officiële beschrijving op Netflix luidt.

8 Alle castleden zullen hun respectieve rollen opnieuw opnemen

Als laatste deel van de trilogie zal The Kissing Booth 3 waarschijnlijk geen extra castleden meer verwelkomen. Natuurlijk zal Joey King haar rol als Elle opnieuw opnemen, naast Joel Courtney en Jacob Elordi als respectievelijk Lee en Noah Flynn. Daarnaast zal Zakhar Perez, die werd geïntroduceerd in The Kissing Booth 2, ook terugkomen als Marco, en zal Meganne Young het personage van Rachel, Lee's vriendin, aan het roer staan.

7 De film werd in het geheim opgenomen in Zuid-Afrika, back-to-back met de tweede film

Interessant is dat het productieproces al in 2019 begon, nadat het team in het geheim de tweede en de derde film achter elkaar in Zuid-Afrika had opgenomen. Deze praktijk is gebruikelijk in de filmindustrie om kosten en tijd te besparen, vooral in trilogieën zoals Fifty Shades Darker & Fifty Shades Freed. Het nieuws arriveerde exclusief op Deadline in juli 2020, waarin stond dat de film "al klaar is met het opnemen van de derde aflevering en zich in de postproductie bevindt."

6 Er is zojuist een nieuwe trailer uitgebracht

Een gloednieuwe trailer voor The Kissing Booth 3 is ook op YouTube verschenen en op dit moment is deze meer dan 3 miljoen keer bekeken. Zoals eerder vermeld, suggereert de teaser hoe de film diep ingaat op Elle's moeilijkste beslissing tussen het land doorkruisen met haar dromerige vriend of haar belofte voor een lang leven nakomen met haar beste vriend.

"Maar als je besluit om aan de realiteit te ontsnappen, moet je er uiteindelijk naar terugkeren", zegt Elle in de trailer. "Ik moet een school kiezen en een van mijn twee favoriete mensen heel ongelukkig maken"

"Misschien hebben je keuzes meer te maken met wat andere mensen willen", benadrukt ze vriendelijk en voegt eraan toe: "Misschien is het tijd dat je nadenkt over wat je wilt."

5 Zakhar Perez wil 'gerechtigheid voor Marco'

The Kissing Booth 2 eindigde met Elle en Noah gelukkig samen, maar de nieuwe man, Marco (Zakhar Perez), heeft zijn interesse in Elle ook heel duidelijk gemaakt gedurende de hele film. Nu lijken de dingen een beetje pittiger te worden, aangezien de acteur zelf heeft gezegd dat het personage zal blijven vechten voor Elle.

"Dingen veranderen, dingen gebeuren, en ik weet niet waar hun verhaal hen zal brengen", vertelde King aan ET over Elle en Noah.

"Ik had het gevoel dat dit het perfecte einde was voor het begin van een derde film", vertelde Perez over Marco's verklaring om voor Elle te vechten. "We hebben gerechtigheid nodig voor Marco."

4 De film zal niet strikt gebaseerd zijn op de boeken

De eerste twee films van The Kissing Booth zijn allemaal gebaseerd op een boek met dezelfde naam. Voor de derde film lijkt het er echter op dat de showrunners niet hetzelfde traject zullen volgen, aangezien het derde boek nog moet worden uitgebracht. Het boek, getiteld One Last Time, komt uit voor pre-order de dag nadat Netflix de film later in augustus uitbrengt.

3 De eerste twee films waren een enorm succes

Zoals eerder vermeld, is de romcom-franchise The Kissing Booth een van de succesvolle fenomenen op Netflix. In 2018 meldde Netflix dat de helft van de kijkers van The Kissing Booth en Noah Centineo's To All the Boys I've Loved Before de films uiteindelijk opnieuw heeft bekeken. De tweede film was ook een groot succes met meer dan 66 miljoen kijkers in de eerste vier weken.

2 Vince Marcello leidde het project

Vince Marcello, de regisseur achter de twee films, regisseerde ook het laatste deel onder de vlag van Picture Loom Productions. Hij sloot zich in 2014 aan bij het project om de Wattpad-roman van de tienerauteur op het scherm te brengen voordat Netflix in november 2016 de rechten op de film kocht.

1 Het wordt uitgebracht in augustus 2021

The Kissing Booth 3 gaat op 11 augustus 2021 in première op Netflix, met een lijst van vele fantastische originelen. Naast de rom-com zullen in augustus 2021 ook de releases van Beckett, Sweet Girl, The Loud House Movie en He's All That remake te zien zijn.

Aanbevolen: