Voordat ze beroemd werden, verschenen Brad Pitt en Johnny Depp samen in deze show

Inhoudsopgave:

Voordat ze beroemd werden, verschenen Brad Pitt en Johnny Depp samen in deze show
Voordat ze beroemd werden, verschenen Brad Pitt en Johnny Depp samen in deze show
Anonim

In de jaren '90 groeiden Brad Pitt en Johnny Depp allebei uit tot enorme filmsterren die de kassa hebben veroverd en miljoenen dollars hebben binnengehaald. Niet alleen dat, maar beide mannen zijn met mooie vrouwen geweest, waarbij Pitt Jennifer Aniston en Depp bij Winona Rider landde. Deze jongens hebben het allemaal gedaan, maar toch hebben mensen iets merkwaardigs opgemerkt aan hun carrière.

In de loop van de tijd zullen veel van de grootste acteurs die er zijn uiteindelijk met elkaar samenwerken op het grote scherm, maar tot op heden hebben Depp en Pitt nog niet samen een film gedeeld. Een nadere blik op hun carrière zal echter enkele interessante crossover-momenten en een televisieserie onthullen die hen samenbracht.

Vandaag gaan we zien welke show Depp en Pitt uiteindelijk samenbracht, lang voordat ze allebei megasterren waren!

The Elm Street Connection

Johnny Depp
Johnny Depp

Tijdens de jaren '80, toen Brad Pitt en Johnny Depp allebei op zoek waren naar een doorbraak in de entertainmentindustrie, was het paar op zoek naar iets dat hen naar de mainstream kon katapulteren. Het bleek dat er een interessante connectie was die ze deelden via Elm Street zelf.

In 1984 kwam A Nightmare on Elm Street in de schoot en blies mensen volledig weg. Het was een enorm succes met een jonge artiest genaamd Johnny Depp, die zijn nieuwe golf van succes in andere rollen zou brengen. Deze film zou uitgroeien tot een massie-franchise met meer dan alleen een hoop films.

In 1988 maakte Freddy's Nightmares zijn debuut op het kleine scherm om te profiteren van het succes van de filmfranchise. Veel mensen zijn de show vergeten, maar de kortstondige serie gaf enkele jongere artiesten een kans om door te breken. Volgens IMDb verscheen Brad Pitt in één aflevering van de show! Destijds had Pitt niet veel credits op zijn naam staan, dus dit moet als een grote doorbraak hebben gevoeld.

Hoewel het duo Depp en Pitt niet samenwerkte aan A Nightmare on Elm Street of Freddy's Nightmares, zorgde het wel voor een interessante connectie voor de twee aspirant-sterren. Dingen zouden echter zeker veranderen als ze in 1988 het scherm samen versnipperden.

Pitt en Depp op Jump Street

Brad Pitt
Brad Pitt

Na het opzetten van een unieke Elm Street-verbinding, was het tijd voor Brad Pitt en Johnny Depp om eindelijk de kans te krijgen om samen te werken. De jaren 80 liepen ten einde en voordat het grote scherm in de jaren 90 kwam, was één televisieserie slim genoeg om deze toekomstige titanen bij elkaar te krijgen.

Enkele jaren na zijn tijd in Nightmare on Elm Street kreeg Johnny Depp een hoofdrol in de serie 21 Jump Street. De show was een groot succes, volgens IMDb werden 103 afleveringen uitgezonden tijdens de looptijd, en Johnny Depp zou in 70 van deze afleveringen verschijnen van 1987 tot 1990. Natuurlijk kreeg Depp serieuze stoom in het bedrijf, maar zijn filmcarrière had nog niet helemaal ontstoken.

Pitt kreeg ondertussen nog steeds kleinere rollen toen 1988 ronddraaide, hoewel hij belangstelling kreeg voor shows. Hoewel hij enige ervaring op het grote scherm had, begonnen mensen hem te kennen van zijn televisiewerk. Uiteindelijk, in 1988, zou Pitt een rol krijgen op 21 Jump Street met Johnny Depp! Niemand wist op dat moment hoe groot beide artiesten zouden worden, maar het is interessant dat hun paden elkaar uiteindelijk zouden kruisen tijdens de show.

Zodra de jaren '90 kwamen, zouden Pitt en Depp een nieuw niveau van bekendheid bereiken, maar dat deden ze door filmsterren te worden. Hoewel ze niet samen een functie hebben gedaan, hebben ze een interessante connectie met een paar verschillende rollen.

Bijna gelijkaardige rollen beland

Christian Bale American Psycho
Christian Bale American Psycho

Aangezien het twee capabele sterren zijn met een bewezen staat van dienst op het gebied van succes, is het logisch dat Johnny Depp en Brad Pitt veel interesse hebben van filmstudio's die een idee willen omzetten in een miljard dollar. In de loop van de tijd zijn er verschillende rollen geweest waarmee beide mannen verbonden waren.

Een van de hoofdrollen die Pitt en Depp bijna speelden was Patrick Bateman in de film American Psycho, volgens CinemaBlend. Christian Bale was de man die de baan binnenhaalde, en dit bleek op de lange termijn enorm te zijn voor zijn carrière. Hoewel beide mannen zouden hebben uitgeblonken als Bateman, heeft Christian Bale echt zijn stempel gedrukt op het personage.

Sleepy Hollow was een ander project waar Brad Pitt aan verbonden was, hoewel het Depp was die de rol kreeg, volgens CinemaBlend. Hetzelfde gebeurde ook met Sjakie en de Chocoladefabriek. Het is interessant dat deze acteurs al zoveel soortgelijke rollen hebben gespeeld, en toch hebben ze elkaar nooit gekruist op het grote scherm.

De tijd zal leren of Pitt en Depp uiteindelijk zullen samenwerken. Het is echter nog steeds leuk om terug te kijken naar de jaren 80 om te zien wanneer deze toekomstige legendes een moment samen deelden.

Aanbevolen: