Dit is wat Julie Bowen heeft gedaan sinds 'Modern Family' eindigde

Inhoudsopgave:

Dit is wat Julie Bowen heeft gedaan sinds 'Modern Family' eindigde
Dit is wat Julie Bowen heeft gedaan sinds 'Modern Family' eindigde
Anonim

Fans voelden bitterzoete pijn toen Modern Family vorig jaar na 11 seizoenen eindigde. Al meer dan een decennium waren kijkers verdiept in het leven van de familie Dunphy. Als matriarch Claire Dunphy voorzag Julie Bowen de vaak gekke verhaallijnen van wat broodnodige overtuigingskracht, zelfs als ze soms super gespannen was.

Begonnen als een soap-actrice, kreeg Bowen eindelijk haar grote doorbraak op 39-jarige leeftijd toen ze haar rol in de populaire ABC-komedie belandde. Sinds de show eindigde, hebben we niet veel van de actrice op onze schermen gezien, maar dat betekent niet dat ze niet bezig is geweest. Hier is alles wat Julie Bowen heeft gedaan sinds Modern Family eindigde.

10 Ze speelde in deze Adam Sandler-film

Adam Sandler heeft een deal van $ 250 miljoen met Netflix, wat verklaart waarom zijn gezicht constant opduikt in je aanbevolen films. Vorig jaar werd Hubie Halloween toegevoegd aan zijn steeds groter wordende Netflix-cv.

De productie markeerde Julie Bowen's eerste rol sinds Modern Family eindigde en ze speelt de liefdesbelang van het titulaire personage. Hoewel slecht ontvangen door critici, was Hubie Halloween de meest gestreamde titel bij de release.

9 Ze deed mee aan 'Who Wants To Be A Millionaire'

Een aantal celebs heeft op Who Wants to Be a Millionaire gestaan, waaronder Julie Bowen. In 2020 was ze te zien in de liefdadigheidseditie van de populaire realityshow, waar ze geld inzamelde namens Baby2Baby, een organisatie die essentiële dingen levert aan kwetsbare kinderen.

Indrukwekkend, ze haalde de vraag van een miljoen dollar, die zich concentreerde op de countrymuziekcarrière van Tiger King Joe Exotic. Ze wilde het echter niet riskeren en besloot weg te lopen met $ 500.000.

8 Genieten van meer tijd met haar familie is super belangrijk voor haar geweest

Sterren in een sitcom gedurende meer dan tien jaar dwingt acteurs om buitensporige hoeveelheden tijd weg te brengen van hun dierbaren. Hoewel fans verdrietig waren om afscheid te nemen van Modern Family, heeft het einde van de show Bowen in staat gesteld meer een band met haar familie te krijgen.

Ze heeft drie zonen en heeft de afgelopen maanden veel quality time met hen kunnen doorbrengen, zoals blijkt uit verschillende Instagram-foto's van de familie die graag geniet van uitstapjes naar het strand en gezellige avonden binnenshuis.

7 Ze herenigd met haar co-sterren uit de 'moderne familie'

In de herfst van vorig jaar hadden de sterren van Modern Family een heilzame reünie waar fans blij mee waren. Bowen deelde een foto van zichzelf met co-sterren Sarah Hyland, Jesse Tyler Ferguson en Sofia Vergara.

Het lijkt er echter op dat noch Bowen noch Ariel Winter waren uitgenodigd voor een meer recente reünie georganiseerd door Sarah Hyland, wat ertoe leidde dat Winter nogal duistere opmerkingen schreef op de Instagram-post van haar voormalige co-ster.

6 Maak kennis met de nieuwe toevoeging aan haar familie

Julie Bowen heeft een groot gezin dat bestaat uit zowel haar kinderen als haar furbabies. Afgelopen winter liet ze fans kennismaken met de nieuwste aanwinst van haar familie: een puppy genaamd Gertrude. Volgens Bowen is de schattige pup een therapiehond, die de Bowens heeft geholpen de stress van de lockdown te doorstaan.

5 Ze voerde campagne voor Biden om de verkiezingen te winnen

Net als veel andere liberale celebs, wilde Julie Bowen dat Joe Biden de presidentsverkiezingen zou winnen. Ze was een uitgesproken democraat en was betrokken bij verschillende campagne-inspanningen namens de toenmalige kandidaat-kandidaat.

Bovendien verdedigde ze Dr. Anthony Fauci, de belangrijkste medische adviseur van de president, in navolging van Donald Trump's openbare vermaningen aan de arts.

4 Haar optreden in deze tienerfilm werd uitgesteld vanwege Covid-19

Eerder dit jaar zagen fans Bowen in tienerdrama The Fallout, het regiedebuut van actrice Megan Park. De film zou aanvankelijk een jaar eerder in productie gaan, maar moest vanwege de Coronavirus-pandemie worden uitgesteld.

Toen de film uiteindelijk werd uitgebracht, ontving deze echter overweldigend positieve recensies.

3 Ze verscheen in deze liefdadigheidsmusical voor het Actors Fund

In mei van dit jaar trad Bowen samen met een aantal alumni van de Brown University op om Together Apart op te voeren, een verzameling korte musicals, om geld in te zamelen voor The Actors Fund. De organisatie biedt hulp en hulp aan degenen die in de entertainmentindustrie werken.

Bowen grapte dat ze slecht zou zingen toen ze probeerde haar "beste Lin Manuel Miranda als Qanon-samenzweringsmoeder" te doen.

2 Netflix heeft haar voorzien van meer projecten

Tegenwoordig biedt streaminggigant Netflix de worstelende acteurs overvloedige kansen. De geanimeerde comedyserie Green Eggs and Ham, die is gebaseerd op het boek van Dr. Seuss, bevat veel stemacteurs van beroemdheden, van Michael Douglas tot Tracy Morgan. Bowen zal later dit jaar haar kenmerkende stem aan de show verlenen.

1 Fans kunnen haar binnenkort in een hoofdrol betrappen

Hoewel het lijkt alsof Julie Bowen vaak wordt gedegradeerd tot actrice in een bijrol, zal ze binnenkort te zien zijn in een belangrijke rol. De aankomende komedie Mixtape geeft Bowen de kans om haar acteertalenten als hoofdrolspeelster te ontwikkelen.

De film gaat over een dochter die probeert de obscure nummers op de geliefde mixtape van haar moeder op te sporen nadat deze per ongeluk is vernietigd. Momenteel in post-productie, zal Mixtape worden uitgebracht door Netflix.

Aanbevolen: