Wat is 'Alter Ego' en wat hebben Will.i.am en Alanis Morissette ermee te maken?

Inhoudsopgave:

Wat is 'Alter Ego' en wat hebben Will.i.am en Alanis Morissette ermee te maken?
Wat is 'Alter Ego' en wat hebben Will.i.am en Alanis Morissette ermee te maken?
Anonim

Fox Network heeft zojuist een gloednieuwe zangwedstrijd gelanceerd met een bizar concept en met sterren bezaaide juryleden.

Titled Alter Ego, de komende wedstrijdshow zal het beste van het beste talent bevatten. In plaats van als zichzelf te zingen, zullen ze optreden als hun droomavatar, compleet met hun motion capture en visuele effecten.

"Alter Ego combineert talent en technologie om de zangwedstrijdshow te revolutioneren op een manier die Fox alleen kan doen", zei Rob Wade, president van alternatief entertainment en specials bij Fox, aankondigend dat will.i.am er een zal zijn van de rechters.

Wie anders, naast de frontman van Black Eyed Peas, zal als rechter dienen? Hoe 'revoluteert' het de tv-geschiedenis? Wanneer gaat het in première? Ontdek hier alle antwoorden op deze brandende vragen!

9 Rocsi Diaz zal de show hosten

Voor het eerste seizoen zal Rocsi Diaz dienen als presentator van de show. Ze is vooral bekend als radio-persoonlijkheid en werkte voor onder meer MTV's Fear, BET's 106 & Park en Entertainment Tonight. Ze heeft onlangs ook Cannonball gehost, samen met WWE-superster Mike "The Miz" Mizanin.

"Ik kon niet wachten om deze droom te delen die uitkomt Hostingmogelijkheid met @foxtv. Mijn hele carrière heb ik dit moment gemanifesteerd en eindelijk is het hier. Ik ben meer dan opgewonden voor jullie allemaal om te zien, "ze schreef op haar Instagram-bericht een bijschrift voor haar 1 miljoen volgers. "GIGANTISCH MOMENT !!! Droom komt uit !!!! LEVEN VERANDERT. tvhostrocsidiaz De cultuur heeft vandaag een punt gekregen."

8 Nick Lachey, Grimes, Alanis Morissette en will.i.am zullen in het jurypanel zitting hebben

will.i.am is geen onbekende in het beoordelen van talenten. Voordat hij de rol in Alter Ego kreeg, was hij jurylid en mentor voor deelnemers aan The Voice UK, The Voice Australia en The Voice Kids. De Canadese zanger Grimes, Jagged Little Pill-rockster Alanis Morissette en 98 Degrees-boybandlid Nick Lachey voegen zich bij de Black Eyed Peas-muzikant in het panel.

"We zijn zo opgewonden om de fantastische will.i.am, Alanis, Grimes, Nick en Rocsi samen te brengen terwijl ze op zoek zijn naar de volgende grote zangster, waardoor ongelooflijke vocalisten de kans krijgen om hun dromen te realiseren en op te treden als nooit eerder, "voegde Rob Wade, Fox's president van alternatief entertainment, toe.

7 Hoe werkt het 'Alter Ego'-concept?

Dus, hoe zal Alter Ego uitpakken en wat maakt het anders dan elke andere zangwedstrijdshow? Zoals eerder vermeld, zal Alter Ego traditionele zang en technologie combineren en verschillende talenten tegen elkaar opnemen door middel van motion capture.

"ALTER EGO is een geheel nieuwe originele zangwedstrijd waar verloren dromen en tweede kansen opnieuw worden aangewakkerd wanneer zangers uit alle lagen van de bevolking de sterren worden die ze altijd al wilden zijn", luidt de officiële beschrijving."Deze deelnemers zullen echter niet als zichzelf optreden. In plaats daarvan krijgen ze de kans om te laten zien hoe ze altijd al gezien wilden worden, door hun droomavatar ALTER EGO te creëren om zichzelf opnieuw uit te vinden en te presteren als nooit tevoren."

6 'Alter Ego' wordt Morrissette's tweede betrokkenheid bij een Fox-serie

Alanis Morissette is geen onbekende voor Fox-kijkers. Voordat ze in de jury in Alter Ego belandde, verscheen ze als zichzelf in de geanimeerde komedie van het netwerk, The Great North. De show zelf is een enorm succes. Voorafgaand aan de première verlengde Fox The Great North met een tweede seizoen, en een derde seizoen is momenteel in ontwikkeling.

5 Lachey was ook een deelnemer aan een 'gemaskerde zanger' voordat hij zich bij 'Alter Ego' aansloot

Nick Lachey is ook bekend met de aard van zangwedstrijden. Dit jaar won de voormalige frontman van 98 Degrees het vijfde seizoen van The Masked Singer als Knorretje. Collega-zanger JoJo werd tweede voor het vertolken van Black Swan.

4 Matilda Zoltowski is de uitvoerend producent

Matilda Zoltowski zit al heel lang in het competitiespel en is nu klaar om Alter Ego toe te voegen aan haar indrukwekkende portfolio. Zoals opgemerkt op haar officiële IMDb-pagina, is de producer betrokken geweest bij verschillende indrukwekkende competitietitels, waaronder Dancing with the Stars, World of Dance, Bring the Funny en Betty White's Off Their Rockers-serie.

3 Het netwerk heeft ook de productie opgevoerd voor verschillende andere competitieshows

Het is de afgelopen maanden druk geweest voor het streamingnetwerk. Naast Alter Ego is Fox ook bezig met de productie van Next Level Chef met Gordon Ramsey voor het middenseizoen. Don't Forget The Lyrics with Niecy Nash en Domino Masters met Eric Stonestreet komen binnenkort ook naar het platform!

2 Naast 'Alter Ego' heeft will.i.am nog een documentaire in de maak

Alter Ego is niet het enige dat dat zal doen.i.am heeft de laatste tijd aan gewerkt. Ter herdenking van Black History Month werkt de Black Eyed Peas-rapper samen met ITV Studios aan een documentaire van een uur met de titel The Blackprint, waarin het persoonlijke verhaal van de muzikant wordt beschreven als een zwarte en Britse die in de muziekindustrie werkt.

1 De show gaat dit najaar in première op Fox

Zoals opgemerkt in het officiële persbericht, zal Alter Ego in de herfst van 2021 worden uitgezonden, dus het is veilig om dit in ieder geval eind september van dit jaar te verwachten. Fox zal de show tijdens het eerste seizoen op woensdagavond koppelen aan The Masked Singer.

Aanbevolen: