Alles wat we weten over J-Lo's deal met Netflix

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over J-Lo's deal met Netflix
Alles wat we weten over J-Lo's deal met Netflix
Anonim

Als het gaat om partnerschappen met meerdere lagen, heeft Netflix hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de inhoud blijft stromen. Misschien wel de grootste stap tot nu toe is het binnendringen van het Afrikaanse continent via een samenwerking met de Nigeriaanse televisiemagnaat Mo Abudu. In de afgelopen jaren is de streaminggigant een samenwerking aangegaan met de Obama's in een allround contentdeal met fictie, biopics, kinderprogramma's en docuseries. Netflix werkte ook samen met prins Harry en Meghan Markle via hun productiebedrijf Archewell Pictures, in een poging om content te creëren die de voormalige royals nauw aan het hart ligt.

Een beroemdheid die enthousiast is om zo'n samenwerking met Netflix aan te gaan, is zanger Jennifer LopezTussen een breuk door, het vinden van nieuwe liefde met een oude vlam en het runnen van haar schoonheidssalon, is ze erin geslaagd de tas veilig te stellen zoals ze altijd heeft gedaan. Hier is alles wat we weten over J-Lo's deal met de streamer:

10 Een overeenkomst met Nuyorican Productions

Jennifer Lopez's deal met Netflix kwam via haar entertainmentbedrijf, Nuyorican Productions. Jennifer richtte het bedrijf op in 2001, samen met haar toenmalige manager Benny Medina, die een sleutelfiguur was aan het begin van J-Lo's carrière. Het paar kreeg in 2003 ruzie, maar in 2008 hervatte hij zijn leidinggevende taken en heeft hij recht op een deel van de inkomsten van het bedrijf.

9 die een aantal films heeft geproduceerd waar we van houden

Via Nuyorican Productions heeft Jennifer Lopez acht films geproduceerd, waaronder Bordertown en El Cantante uit 2006, Feel the Noise, dat in 2007 werd geproduceerd, The Boy Next Door, Second Act, Hustlers, en die op het punt staat Marry Me uit te brengen. en Lionsgate's Shotgun Wedding in 2022. Vooral Hustlers bleken een succes. Lopez' optreden in de film werd geprezen, met Variety's Matt Donnelly tweet: "Hustlers is empowerment, donker, verdrietig, grappig, sexy en zo leuk. J-lo kan en zal niet worden gestopt."

8 Televisieprogramma's

Naast het produceren van films, heeft Nuyorican Productions succes gehad op televisie via South Beach, DanceLif e, Jennifer Lopez Presents: Como Ama una Mujer, South Beach Tow, die iets meer dan twee jaar lopen, A Step Away, The Foster en Shades of Blue. Het bedrijf is ook van plan om de releasedatums van nog twee projecten aan te kondigen, C. R. I. S. P. R op NBC, en Rosarito Beach, die op CBS zullen worden uitgezonden.

7 En televisiespecials

Televisieshows en films zijn niet de enige specialiteit van Nuyorican Production. Het door J-lo geleide bedrijf is ook verantwoordelijk voor enkele van haar opmerkelijke specials, waaronder Jennifer Lopez in Concert, Jennifer Lopez: Dance Again, Neighborhood Sessions: Jennifer Lopez en Bye Bye Birdie Live! Terwijl de productie van Bye Bye Birdie Live! twee keer was uitgesteld vanwege het hectische schema van Lopez, kreeg de musical positieve recensies bij uitzending.

6 De Netflix-aankondiging

Op 7th van juni kondigde Netflix zijn nieuwe samenwerking met het bedrijf van Jennifer Lopez aan. De productieovereenkomst omvat het maken van zowel film- als televisiecontent, in zowel scripted als unscripted formaat. Via het hoofd van Global Television, Bajaria, zei Netflix: Jennifer is een uniek talent wiens creativiteit en visie het publiek hebben geboeid en de volgende generatie over de hele wereld hebben geïnspireerd … Ik kijk ernaar uit om met haar en haar team samen te werken om nieuwe series te creëren voor onze leden om lief te hebben.” Deadline gemeld.

5 De gedachten van Jennifer Lopez

Een opgewonden Jennifer deelde snel in de gevoelens van Netflix en zei: " Elaine, Benny en ik geloven dat er geen beter thuis voor ons is dan een vooruitstrevend bedrijf voor het creëren van inhoud dat conventionele wijsheid probeert te trotseren en rechtstreeks op de markt te brengen de miljoenen over de hele wereld die niet langer naar kunst en entertainment kijken met het soort grenzen en beperkingen van het verleden."

4 Productiepartner, Elaine Goldsmith

Jennifer Lopez heeft in het verleden het belang benadrukt van het werken met vrouwelijk talent, inclusief regisseurs en producenten. Zij en producer Elaine Goldsmith hebben een solide persoonlijke en werkrelatie. Goldsmith wordt gecrediteerd voor het maken van de meeste producties van Nuyorican en de klassieker van J-Lo, Maid in Manhattan. In een gesprek van hart tot hart, geleid door Variety, vertelde Goldsmith aan Lopez: "Ik hou van alles aan je en ik vind het heerlijk om met je samen te werken."

3 Werken met Niki Caro aan 'The Mother'

Volgens Variety is een van de projecten waar Lopez aan gaat werken samen met Niki Caro en heet The Mother. Op het moment van de aankondiging was Lopez aan het trainen voor het project, dat naar verwachting eind 2022 met filmen zal eindigen. Niki Caro, een krachtpatser in haar eigen recht, is een veelzijdige schrijver-regisseur en producent, verantwoordelijk voor televisie shows en films zoals Whale Rider, Ann with an E en North Country.

2 Aanpassing van ‘The Cipher’ in film

Het tweede project onder het partnerschap van Lopez is de verfilming van het boek van schrijfster Isabella Maldonado, The Cipher, tot een film. De thriller-fictie werd oorspronkelijk gepubliceerd in 2020 en is een Amazon-bestseller. Het vertelt het verhaal van FBI-agente Nina Guerrera, die op een missie is om haar ontvoerder terug te pakken. New York Times bestsellerauteur Jeffery Deaver zei over het boek: “Een bloedstollende roman vanaf pagina één.”

1 Een veelbelovende toekomst

Als er één ding is dat we Jenny from the Block niet kunnen afnemen, is het haar meedogenloze geest in het nastreven van waar ze van houdt. Elaine Goldsmith verwoordde het het beste toen ze het had over de vechtlust van Lopez tijdens het maken van Hustlers: “Je was diep betrokken bij het script. Je was betrokken bij de choreografie van de scène. Mensen realiseren zich niet wat een producer je bent, omdat je het anderen genadig laat doen, maar je bent er nauw bij betrokken. Met dat soort arbeidsethos, wedden we dat er niets anders is dan een mooie toekomst voor Nuyorican Productions.

Aanbevolen: