3 RuPaul's Drag Race-winnaars die flopten (17 verliezers die het haalden)

Inhoudsopgave:

3 RuPaul's Drag Race-winnaars die flopten (17 verliezers die het haalden)
3 RuPaul's Drag Race-winnaars die flopten (17 verliezers die het haalden)
Anonim

RuPaul kent een goede weerstand. RuPaul kent ook een minder goede weerstand. RuPaul's Drag Race is een show over die differentiatie. Sleep artiesten uit hun kostuum, lipsynchronisatie en voer elkaar uit, terwijl er onderweg veel thee wordt gemorst. Voor degenen die het niet weten, zegt IMDb dat de show al sinds 2009 aan de gang is. RuPaul bracht drag uit de clubs en in de woonkamers; degenen onder ons die nog nooit eerder drag hadden gezien, werden plotseling ondergedompeld in de wereld van Cher-covers en jurken met lovertjes.

Het kijken naar de show in het eerste seizoen was een beetje moeilijk, maar nadat ze de problemen hadden doorgenomen, hebben ze het samengebracht en hebben ze echt hun manier van werken gevonden. Het betekent echter niet dat elke drag-artiest die op de show komt succesvol is! Zelfs enkele winnaars halen het niet na Drag Race.

20 Trixie Mattel

Deze komische legende is een van de grootste namen in drag geworden, dankzij haar tijd in RuPaul's Drag Race. Hoewel haar All Stars-seizoen beter verliep dan de eerste keer dat ze meedeed aan de show, is ze steeds succesvoller geworden, ongeacht haar verlies tijdens haar eerste wedstrijd. Met het hosten van een talkshow en country-comedy-albums onder haar riem, is dit een dragster die erin is geslaagd.

19 Alyssa Edwards

Helaas voor Alyssa Edwards verloor ze uiteindelijk twee keer de prijs. Nadat ze na haar eerste verlies terugkwam voor een All Stars-seizoen, geloofden velen van ons dat ze haar de tweede keer zou winnen. Een scherpe humor en een nog scherpere blik voor degenen die ze niet mocht, Alyssa Edwards was de definitie van competitief. Misschien heeft ze daarom consequent gepresteerd sinds het verlies!

18 Heeft het niet gehaald: Raja

Begrijp ons nu niet verkeerd: Raja was een verbluffende winnaar van seizoen 3 en bood een aantal ongelooflijk high fashion looks van de catwalk tot de mini-uitdagingen. Het is jammer dat ze nooit helemaal op dezelfde manier is opgestegen als andere dragartiesten. Aan de positieve kant, ze lijkt zeker een veelbelovende toekomst te hebben in modeontwerp!

17 Kim Chi

Zelfs degenen die het nog nooit hebben geprobeerd, zijn dol op Kim Chi. Deze drag-artiest was een succes, niet alleen vanwege haar pure passie voor details, maar ook vanwege haar passie voor eten. Als tweede van seizoen 8 kreeg ze nooit de kans om in de schijnwerpers van de RuPaul-winnaar te staan. Haar tv-programma en haar aanwezigheid op sociale media maken het verlies echter meer dan goed.

16 William

Herinnert iemand zich nog William? Om de een of andere reden heeft de show William nooit helemaal vastgehouden op dezelfde manier als andere dragartiesten. Ze is er echter een die echt wat mainstream succes heeft na de wedstrijd, ondanks dat ze gediskwalificeerd is. Volgens IMDb speelde William in A Star Is Born en heeft hij ook een overvloed aan aankomende projecten!

15 Shangela

Er is een zekere mate van sleur die lijkt te komen wanneer de drag-artiesten al een tijdje strijden. Volgens EOnline is Shangela een van de weinige dragsterren die drie seizoenen van Drag Race heeft deelgenomen. Hoewel we geen grote, aankomende projecten zien, is ze zeker productief genoeg om elk podium in de stad te boeken.

14 Latrice Royale

EOnline vermeldt dat Latrice Royale twee decennia drag-ervaring had voordat hij de RuPaul-catwalk betrad. Eerlijk gezegd zouden we het geloven. Ze was altijd zo zelfverzekerd en hield vast aan haar artistieke visie. Omdat ze voortkwam uit een lange 'herstory' van drag-succes, is het geen verrassing dat ze dat succes na de eliminatie heeft behouden.

13 BenDeLaCreme

Een van de weinige dragartiesten die ooit zichzelf heeft uitgeschakeld in plaats van een concurrent, BenDeLaCreme is een echte lieverd (meestal). Ze heeft daarna ook behoorlijk wat werk gekregen, hoewel het haar reputatie is die haar echt naar de top heeft geschoten. De RuPaul Fandom heeft haar succes zelfs vergeleken met Trixie Mattel en Katya!

12 Heeft het niet gehaald: Tyra Sanchez

Eerlijk gezegd hebben we de neiging om het meeste van wat er in die eerste paar seizoenen is gebeurd te vermijden. De winnaar van seizoen 2, Tyra Sanchez, was helemaal klaar om zichzelf echt als een van de eerste winnaars te lanceren. Helaas konden we niets over haar recente carrière vinden, behalve haar kledinglijn. Dit is een drag-artiest wiens carrière zeker begon te slepen na de overwinning.

11 Geld X Wijzigen

Deze artiest heeft echt geschenen tijdens de Drag Race-seizoenen. Nog een dubbele deelnemer, volgens de RuPaul Fandom was ze ook de eerste dubbele winnaar. Zij en Trinity the Tuck werden allebei uitgeroepen tot winnaars van All Stars 4, wat ertoe heeft geleid dat ze voor altijd is verankerd in de Drag Race Hall of Fame.

10 Shea Couleé

Ze is misschien derde geworden in haar seizoen, maar dat weerhield haar er niet van om na de show een bekende dragster te worden. Hoewel ze het niveau van Katya, Alaska of Trixie niet helemaal bereikte, heeft Shea Couleé zichzelf zeker bewezen in de wereld van drag. Veel mensen kennen haar en haar rapvaardigheden, en we weten dat ze binnenkort op andere manieren succes zal hebben.

9 Naomi Smalls

Deze uitgesproken dragster werkt al lang na haar tijd bij Drag Race in de gemeenschap. Ze heeft niet alleen met Kim Chi gewerkt aan M. U. G., de show van Kim Chi, maar Naomi Smalls trekt al eeuwenlang de aandacht op rode lopers. Hoewel ze nooit uit haar tweede plaats is geklommen, zal ze altijd een winnaar voor ons zijn.

8 Ontgiften

Drag is niet alleen Barbie-roze en komische liedjes. Detox heeft bewezen dat slepen ook een beetje duivels kan zijn. Ze is nooit gestopt met werken, ondanks haar gebrek aan succes in de show. Ze werd vierde in haar eerste Drag Race-optreden en werd toen tweede in haar All Stars-seizoen. We zijn blij dat ze vasthoudt aan het muziek-, modellen- en acteertraject dat haar tot nu toe zoveel succes heeft opgeleverd!

7 Katja

Katya en Trixie Mattel zijn allebei een paar wilde presentatoren van talkshows geworden, en we zijn er oprecht voor. We houden niet alleen van het feit dat de twee zo close zijn, maar Katya heeft sindsdien wereldwijde tours gedaan voor haar eigen dragshows. Ze heeft haar seizoen misschien niet gewonnen, maar ze won in de game of fame.

6 Phi Phi O'Hara

Niemand weet echt zeker of Phi Phi O'Hara de definitie is van een superschurk of een superheld. Niet alleen merkte ze dat ze in het vierde seizoen werd uitgespeeld als de negatieve Nancy, maar ze won nooit een van haar Drag Race-competities. Dat heeft haar er niet van weerhouden om haar drag artist persona in de echte wereld te lanceren en er veel succes mee te behalen.

5 Adore Delano

Het is moeilijk om niet dol te zijn op Adore. Hoewel ze een van die dragrace-sterren was die het nooit helemaal in de competitie heeft gehaald, is ze absoluut een van de artiesten die haar eigen pad heeft gesmeed na de productie van de show. Haar YouTube-carrière is echt van de grond gekomen en daardoor is ze een van de meest interessante dragartiesten op sociale media geworden!

4 heeft het niet gehaald: Violet Chachki

Ok, dit is er een die niet per se zo nauwkeurig is als we het doen voorkomen. Violet Chachki heeft inderdaad werk na haar overwinning op Drag Race. Het lijkt echter allemaal in Europa (en verder naar het oosten) te liggen. Ze heeft misschien enig succes, maar we zien het zeker niet.

3 Valentina

Hoe hoger het haar, hoe dichter bij RuPaul. Tenminste, dat lijkt de benadering te zijn die Valentina nam. Helaas hielp het haar uiteindelijk niet, want ze werd twee keer uitgeschakeld op de 7e plaats. Gelukkig zette ze haar dragcarrière buiten de show voort en is ze zelfs gaan acteren en andere soorten optredens!

2 Manilla Luzon

Dit is een drag-artiest die weet hoe hij een show moet neerzetten. De RuPaul Fandom heeft haar vermeld als "de meest memorabele lipsynchronisatie aller tijden", ondanks het feit dat ze nooit een van de seizoenen won. Verschuiven naar hosting op reality-tv was een slimme zet voor haar, omdat het haar persoonlijkheid echt laat doorschijnen.

1 Beide: Alaska

Is er iemand op deze wereld die Alaska niet kent? We gaan door en zeggen "nee!" Zowel de winnaar van een seizoen als de verliezer van een ander seizoen, Alaska heeft ons laten zien dat doorzettingsvermogen, eerlijkheid en scherpe humor de beste manier is om zowel in RuPaul's Drag Race als in het leven te slagen.

Aanbevolen: