Smallville: 20 geheimen waarvan de CW niet wil dat fans het weten

Inhoudsopgave:

Smallville: 20 geheimen waarvan de CW niet wil dat fans het weten
Smallville: 20 geheimen waarvan de CW niet wil dat fans het weten
Anonim

De middelbare school kan hoe dan ook moeilijk zijn, maar stel je voor dat er superkrachten bij betrokken waren in het dagelijks leven; klinkt een beetje eng, toch?

Voordat hij een man van macht was, was Clark Kent gewoon een typische tiener buurjongen, en de langlopende tv-serie Smallville volgt tiener Kent terwijl hij evolueert naar Superman! Smallville voorzag zijn fans niet alleen van een aangrijpend maar herkenbaar verhaal over opgroeien en navigeren door de tienerjaren, maar gaf stripfans ook een unieke draai aan een klassiek verhaal. Zelfs die tv-fanaten die zichzelf niet als stripboekliefhebbers beschouwen, zouden kunnen blijven hangen voor een van onze favoriete throwback tienerhartenbrekers uit de vroege jaren '00, Tom Welling. Smallville had een beetje van alles voor iedereen!

Hoewel het gemakkelijk is om meegesleept te worden in de bovennatuurlijke elementen van Smallville, was niet elk element van de show buitenaards! Lees verder voor meer.

20 Michael Rosenbaum heeft een ramp voorkomen

Wanneer de werelden van sci-fi en het echte leven botsen, is het begrijpelijk dat de cast van Smallville de balans moet opmaken van realiteit versus fictie! De cast moest bereid zijn om hun vecht- of vluchtinstincten te gebruiken met betrekking tot speciale effecten, vooral wanneer die speciale effecten in botsing kwamen met het echte leven!

Volgens GeekTyrant moest Michael Rosenbaum op zijn hoede zijn met zwaar materieel, ondanks dat hij IRL gewond was geraakt.

19 Veel castleden waren nerveus over hun lot

Zelfs acteurs die een lang cv op hun naam hebben staan en een aanzienlijke hoeveelheid tijd op een filmset hebben doorgebracht, is de uiterst reële vraag: "Zal ik een acteur zijn die goed genoeg is om dit personage tot leven te brengen?" kan in de lucht blijven hangen, ongeacht je ervaringsniveau!

Net zoals de evolutie van Clark Kent tot Superman, moest de cast van Smallville op hun instinct vertrouwen!

18 Tom Welling maakte een cruciale beslissing over het plot

Fans kunnen zien wanneer hun favoriete acteurs een diepe relatie en begrip ontwikkelen met de personages die ze tot leven brengen. Een krachtige connectie van acteur tot personage kan immers essentieel zijn voor de erfenis van een personage!

Tom Welling was een van die acteurs die ervoor zorgde dat hij Clark op persoonlijk vlak begreep. Welling was aanwezig tijdens discussies over de volledige evolutie van zijn personage!

17 Tom Welling was niet de eerste keuze voor Clark Kent

Voor velen bereiken gedenkwaardige personages hun iconische status niet zonder de hulp van hun tegenhangers die ze tot leven brengen! Net als de evolutie van de karakterontwikkeling van Clark Kent, heeft het concept van Clark Kent een paar herzieningen ondergaan voordat Tom Welling in de rol dook!

Je kent misschien Jensen Ackles van Supernatural, maar hij was ooit aanwezig om Clark Kent te spelen.

16 Er is een reden waarom de cast zo stil is

Deelnemen aan interviews is zo'n integraal onderdeel van de levensstijl van een acteur, dat ze er niet lang over hoeven na te denken; de cast van Smallville deed dat zeker nadat een interview misliep!

Tom Welling heeft de thee achter de schermen gemorst in een aflevering van de podcast van Michael Rosenbaum, volgens Ibtimes. Hij onthulde dat de cast "de man betrapte die ons gesprek probeerde op te nemen zonder het [hen] te vertellen." Hoe gaaf is dat?

15 De cast moest Tom om deze reden beschermen

Clark Kent bevindt zich in talloze "pedal to the metal"-actiesituaties, en het blijkt dat Tom Welling de adrenalinestoot van Clarks streken heeft geproefd, zijn medecastgenoten moesten hem binnenhalen!

Lange dagen op de set begonnen Tom, begrijpelijkerwijs, zijn tol te eisen, omdat de acteur volgens de IbTimes in "elke scène" zat, maar de situatie werd snel versoepeld!

14 A Future TV Heartthrob regisseerde een aflevering

Als je jezelf betrapt op de vraag "zou hij het kunnen zijn?" Het antwoord is "Ja, dat is hem echt!"

Als je Justin Hartley herkent van This Is Us, de acteur die momenteel tv-fanaten helpt om in contact te komen met hun gevoelens door zijn rol als Kevin Pearson, speelde de acteur in en regisseerde een aflevering van Smallville, jaren voordat hij alle van ons die naar tissues reiken!

13 Twee kritische castleden waren niet blij met de show

Hoewel het belangrijk is om naar de eerste reacties te luisteren, blijken onze eerste indrukken soms niet altijd juist te zijn!

Smallville lag op schema om een ongelooflijk andere tv-show te worden, gebaseerd op de eerste meningen van Tom Welling en Michael Rosenbaum over de show. Beide acteurs gaven toe dat ze niet enthousiast waren over Smallville; Welling gaf toe dat hij dacht dat "[De show] verschrikkelijk klinkt."

We zijn blij dat Tom van gedachten is veranderd!

12 De status van het laatste seizoen was kieskeurig

Als er een wil is, is een weg! De looptijd van tien seizoenen in Smallville is nog steeds indrukwekkend volgens de huidige normen, waar tv-fanaten eindeloze opties hebben om uit te kiezen, maar de show bleef indrukwekkende normen stellen en fans tevreden stellen na de zogenaamde "laatste" seizoensproductie!

Volgens Fame10 werd het laatste seizoen van Smallville afgeleverd aan tevreden fans in de vorm van een stripboek.

11 Tom Welling moest even ademhalen

Nadat een show al eeuwen in de lucht is, kan het voor fans verfrissend zijn om te horen dat de acteurs nooit het contact hebben verloren met de personages die ze zo hard hebben gewerkt om tot leven te brengen!

Voor Tom Welling was zijn optreden als Clark Kent niet alleen professioneel, het was persoonlijk. Welling vertelde BuzzFeed: "Ik moest veel opgroeien in die show."

10 Iemand wist niets over Superman

Tom Welling onderging niet alleen persoonlijke groei op de set van Smallville, de acteur leerde ook veel over zijn vak en rol, terwijl hij het een en ander leerde over de krachtpatser die Clark Kent inspireerde.

Toen Welling werd gecast als Clark Kent, ging hij virtueel in zijn rol zonder achtergrondmateriaal! Volgens Diply: "Zijn beperkte kennis hielp zijn vertolking."

9 Tom was niet fanatiek over fans

Voor tv-shows met een cultstatus als Smallville, groeien de legioenen gepassioneerde fans alleen maar met de tijd!

De manier waarop acteurs contact maken met hun fans blijft veranderen en aanpassen. Tom onthulde aan Michael Rosenbaum tijdens zijn optreden in de podcast van Rosenbaum: "In het verleden stond ik nooit open voor [fanconventies], maar ik begin er wel voor open te staan."

8 De studio aarzelde niet om castleden te vervangen

Comfort is vaak nooit de sleutel tot overleven als acteur in Hollywood. Soms komen er castingbeslissingen voor die de acteurs vaak niet in handen hebben, zoals het geval was bij Cynthia Ettinger, de actrice die aanvankelijk was aangenomen om de moeder van Clark te spelen, volgens een artikel in Journaliste.

Volgens Ettinger kreeg ze te horen dat ze "te jong" was om de rol van Martha overtuigend te spelen.

7 Er verschenen zoveel sterren in de show

Knipper twee keer en je zult ze missen, of ga je gang en werp een tweede blik! Voordat ze kenmerkende rollen kregen die we vandaag kennen en waar we van houden, maakten een hele reeks acteurs en actrices hun eerste optredens op Smallville.

Misschien herkent u enkele beroemde gezichten uit de verzameling beroemde acteurs en actrices van Buzzfeed die ooit met Clark en zijn gezelschap omgingen!

6 Tom had veel meningen over Clark

Hoewel Tom Welling altijd veel lof had over zijn alter ego Clark Kent, en hij genoot van zijn tijd op de set van Smallville, was hij niet altijd aan boord bij elke beslissing die zijn personage nam. Hé, het was een groeiproces!

Welling had ooit een paar keuzewoorden voor Clark. Volgens Diply zou Tom "mompelend rondlopen op de set, Clark is een idioot! Hij is zo'n idioot."

5 De show inspireerde veel rechtszaken

Hoe geliefd een show ook is, de realiteit is altijd aanwezig! Niet elk aspect van de gebeurtenissen achter de schermen op de set van Smallville was gemakkelijk voor de acteurs.

De show was betrokken bij een rechtszaak die was aangespannen door de makers en gericht was tegen Warner Brothers. The Hollywood Reporter heeft alle ingewikkelde aspecten van de rechtszaak en de lange houdbaarheid ervan gedetailleerd beschreven.

4 Fans waren niet blij

Het is onmogelijk voor elk aspect van een show om een hele fandom te plezieren, en de Smallville fandom was geen uitzondering!

Er waren elementen van de show waar de fans niet blij mee waren. Volgens IGN vonden fans van de Superman-stripreeks veel inconsistenties tussen de show en het verhaal waaruit het is voortgekomen. Gelukkig vertelden fans ook snel waar ze van hielden!

3 Productplaatsing was nooit klein

In een actie die tv-fans en degenen die denken dat ze speurneuzen zijn voor details in verrukking zal brengen, waren er enkele gevallen in Smallville waar het gebruik van productplaatsing niet zo sluw was!

Volgens ScreenRant maakte merkkauwgom een duidelijke verschijning in de show. In het geval van Smallville was het Stride-kauwgom!

Fans kunnen zeker op dit kleine detail kauwen!

2 Er waren grote 'Gilmore'-connecties

"Stars Hollow" is misschien niet zo ver weg van de wereld van Smallville als we dachten!

Het is een niet zo verborgen feit dat Jensen Ackles, die later speelde in Supernatural met Gilmore Girls-aluin, Jared Padelecki, ooit aan boord was voor Clark Kent. Misschien kan Jared zijn vriend Milo Ventimiglia vragen naar zijn Smallville-herinneringen!

Ventimiglia zou dezelfde rol spelen als waar Ackles ooit voor in de race was.

1 Alison Mack's carrière werd geannuleerd

Helaas heeft niet elke acteur die succes op het scherm heeft altijd evenveel succes in zijn persoonlijke leven.

In een triestere gang van zaken ha alt Smallville-alumna Allison Mack niet langer de krantenkoppen voor haar uitvoering van Chloe op Smallville. Het leven na een lange periode van herkenbare roem is niet altijd gemakkelijk, en helaas heeft Mack deze harde realiteit misschien doorgrond.

Referenties: Geek Tyrant, TV Line, Entertainment Weekly, Ranker, IBTimes, E!, Fame10, Journaliste, Hollywood Reporter, IGN, Cheat Sheet, Huffington Post

Aanbevolen: