20 duistere geheimen die de familie Duggar niet op tv zal uitzenden

Inhoudsopgave:

20 duistere geheimen die de familie Duggar niet op tv zal uitzenden
20 duistere geheimen die de familie Duggar niet op tv zal uitzenden
Anonim

Stel je voor dat je een gezin hebt dat geschikt is voor de grootste eettafel die ooit heeft gezeten, en neem dan even de tijd om je voor te stellen dat je het onderwerp van discussie bent tussen de eettafels van talloze vreemden over de hele wereld; raar, toch?

Tot hun grote ergernis (of… tevredenheid?), is de familie Duggar zeker bekend met een scenario dat vergelijkbaar is met dit. In het geval dat een opfriscursus over reality-tv nodig is ter herinnering, bevond de familie Duggar zich in onze woonkamers en in het middelpunt van ons culturele gesprek toen het gezin speelde in 17 Kids and Counting. De TLC-realityshow ging over de familie Duggar, geleid door Jim Bob en Michelle, wiens conservatieve overtuigingen hen uiteindelijk een kroost van 19 kinderen opleverden, en heel veel nationale aandacht!

De Duggars hebben het afgelopen decennium behoorlijk wat kritiek gekregen vanwege hun onconventionele levensstijl, en hier zijn een paar veelvoorkomende kritieken.

20 De Duggars graven niet altijd het ouderschap

Afbeelding
Afbeelding

Als de camera's draaien, presenteert de familie Duggar zichzelf op zo'n manier dat kijkers geloven dat hun hechte band en sterke religieuze overtuigingen hen de tools bieden om hun nogal gigantische gezin van 19 kinderen te beheren.

Hoewel veel aspecten van het ouderschap en persoonlijke overtuigingen van de Duggars de fam onder vuur hebben genomen, zijn ouders Jim Bob en Michelle nog steeds ouders die het moeilijk hebben!

19 Jim Bob en Michelle Police Physical Touch

Afbeelding
Afbeelding

"Zijknuffels" zijn meestal gereserveerd voor mensen die we niet goed kennen, dus we zijn er zeker van dat het halfslachtige moment snel voorbij kan gaan. Voor de Duggars worden zijknuffels beschouwd als een van de meest intieme vormen van aanraking voor het huwelijk!

Jim Bob heeft de "alleen-tijd" in Duggar-stijl zelfs beperkt tot een halve minuut. Handen vasthouden en volledige omhelzingen zijn slechts enkele voordelen die je zou moeten bewaren voor het huwelijk!

18 Mam en pap geloven in een of andere leugenachtigheid

Afbeelding
Afbeelding

Met alle Duggars diepgewortelde en gerespecteerde regels die moeten worden gevolgd, lijkt het idee dat Jim Bob en Michelle geloven in de praktijk van mildheid misschien een beetje ongehoord!

Volgens Jim Bob kunnen de Duggar-dochters hun significante anderen het hof maken in plaats van gewoon met ze te daten, maar kunnen ze "hun eigen regels bepalen en ze naar mama en papa brengen."

17 Josiah zorgde ervoor dat zijn eerste kus geen misser zou zijn

Afbeelding
Afbeelding

Interviews tonen aan dat de Duggar-broers en zussen de regels van hun ouders met betrekking tot verkering begrijpen, maar hun naleving betekent niet dat nieuwsgierigheid uitgesloten is!

Ondanks de trouwe regel "niet kussen voor het huwelijk", wilde Josiah er in ieder geval zeker van zijn dat zijn eerste lip-lock met zijn toekomstige bruid, Lauren, onvergetelijk zou zijn!

Josiah onthulde zijn techniek aan People; een knuffel op zijn eigen hand met Laurens perspectief in gedachten.

16 Potentiële partners krijgen het goedkeuringszegel voor broers en zussen

Afbeelding
Afbeelding

Jim Bob en Michelle stelden al vroeg vast tijdens 19 Kids and Counting hoeveel inspraak ze hebben in de potentiële partners voor hun kinderen, maar ze zijn niet de enige twee leden van de familie met een mening!

Volgens Pajiba, volgens een artikel van Today, "zijn alle Duggar-jongens chaperonnes geweest voor Ben [Seewald] en Jessa." Over familiebanden gesproken!

15 Ze gebruiken 'veilige woorden' over bescheidenheid

Afbeelding
Afbeelding

Bescheidenheid is een van de beste beleidsmaatregelen, volgens de Duggar's! Vraag het maar aan mama Michelle.

De Duggar-dochters maken zich geen zorgen als het gaat om de constant opdoemende aanwezigheid van bescheidenheid, vooral als het gaat om hun uiterlijk. Als een manier om voorbeelden van onreinheid aan te wijzen, meldt de Washington Post dat de familie "Nike! roept om [de kinderen] naar hun schoenen te laten staren."

14 De familie gelooft in het 'Buddy-systeem'

Afbeelding
Afbeelding

Als je de Duggars voor langere tijd bekijkt, vraag je je misschien af hoe het in vredesnaam mogelijk is dat elk Duggar-kind verantwoordelijk is en de broodnodige individuele aandacht krijgt! Het antwoord ligt bij de oudere broers en zussen.

In een interview onthulde Jana Duggar dat de oudste meiden over hun jongere broers en zussen waken met een toegewezen "maatje" die is ontworpen om hun behoeften in de gaten te houden!

13 Thuisonderwijs was een thuiswedstrijd

Afbeelding
Afbeelding

De familie Duggar heeft vaak het belang van individuele aandacht benadrukt, en een van hun belangrijkste methoden zal de Duggar-kinderen ook op andere positieve manieren van dienst zijn!

Elk gezinslid kreeg thuisonderwijs in plaats van naar de traditionele school te gaan. Jinger beschouwde thuisonderwijs als een 'zegen'. Ze voegde eraan toe: "Als je met je familie kunt opschieten, kun je met bijna iedereen opschieten!"

12 Netwerken zeiden 'niet meer'

Afbeelding
Afbeelding

De Duggars zijn geen vreemden in de wereld van roddels over beroemdheden, en de aard van een paar controverses kan de familie doen hopen dat ze nooit de weg naar de ether zullen vinden.

Hoewel sommige Duggar-problemen misschien niet op televisie worden uitgezonden, is de kans groot dat hun berichtgeving in de media niet zal worden gestopt. Volgens de Huffington Post hebben "Zeven adverteerders er geen belang bij om met hen geassocieerd te worden".

11 Duggar Girls lopen in een mum van tijd door het gangpad

Afbeelding
Afbeelding

Het huwelijk staat bekend als een "heilige instelling", en de Duggar-dames zijn absoluut overtuigd van het aangaan van een huwelijk!

Op het moment van schrijven zijn acht van de broers en zussen van Duggar getrouwd. Als dit aantal extreem lijkt, is berekend dat de getrouwde leden van het gezin hun persoonlijke mijlpalen bereikten in iets meer dan een jaar, inclusief niet alleen het huwelijk, maar ook een vermoeden van babynieuws!

10 De show stond op het punt te worden geannuleerd

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de show uiteindelijk in 2016 werd geannuleerd, was de status van 19 Kids and Counting niet altijd veilig.

Hoewel de Duggars notoir openhartig zijn over hun overtuigingen, bracht een van Michelle Duggars overtuigingen het hele gezin in de schijnwerpers en de show in het annuleringsgebied; dat was het niet.

Volgens Entertainment Weekly sprak ze "zich uit tegen antidiscriminatiewetgeving", wat tot verontwaardiging van het publiek leidde.

9 Jim Bob was dol op Derick Dillard

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks Jim Bob's bekende onwil voor zijn dochters om 'de ware' te vinden, maakte hij een behoorlijk sterke uitzondering voor Jill toen ze Derick Dillard het hof begon te maken.

Zijn intuïtie bracht hem ertoe Jill voor te stellen aan Derick, die hij goed kende nadat de twee 'gebedspartners' waren geworden. Derick en Jim Bob baden vaak aan de telefoon terwijl hij weg was om humanitair werk te doen.

8 Jill Rose Boven 'Mommy-Shamers'

Afbeelding
Afbeelding

Als je een moeder bent in de publieke belangstelling, krijg je ongetwijfeld kritiek als je kind in beeld komt! Jill Dillard kreeg een ander soort kritiek te verduren dan ze gewend was toen internetrecensenten haar uitriepen omdat ze het autostoeltje van haar zoon verkeerd behandelde.

Voor kinderen van een bepaalde leeftijd moeten autostoeltjes naar achteren gericht zijn in plaats van een traditionele voorwaartse manier. Sociale media gingen in vuur en vlam!

7 Jill is een aspirant-chef

Afbeelding
Afbeelding

Jill Dillard's aanwezigheid op sociale media toont haar liefde voor koken. Ze plaatst regelmatig recepten en foto's van haar in de keuken met Derrick.

Een lekkernij waarvan ze misschien niet wil dat kijkers het weten? Haar kookkunsten zijn niet goed ontvangen door het publiek! Volgens In Touch waren fans niet zo blij met haar recept voor gevulde champignons. Oefening baart kunst echter!

6 Jim Bob en Michelle lezen de teksten van hun dochters

Afbeelding
Afbeelding

Privacy, alstublieft!

In de oude schooltijd van de vaste telefoon kon het zo gênant zijn als je ouders meeluisterden met je gesprekken. Voor de Duggar-meisjes kan dit ongemakkelijke moment nog steeds gebeuren, maar in de ultramoderne vorm van sms'en!

Jim Bob en Michelle hebben volledige toegang tot de sms-berichten van hun dochters, zodat ze op de hoogte zijn van elk karakter en de aard van het gesprek.

5 Geen seculiere geluiden voor de Duggars

Afbeelding
Afbeelding

Het is een redelijk veilige veronderstelling dat je de Duggar-dochters nooit naar de "Express Yourself"-video van Madonna zult zien!

Als de media geen band hebben met het geloof van de Duggars, geven ze niet toe. Volgens E!, is de soundtrack van de familie Duggar beperkt tot "gospel", en de meisjes geloven dat moderne deuntjes immorele onderwerpen promoten, niet in overeenstemming met hun persoonlijke overtuigingen.

4 Joseph's voorstelverhaal was dicht bij huis

Afbeelding
Afbeelding

Inmiddels is het geen verrassing dat familie hoog op de prioriteitenlijst van de Duggars staat, en wat is er beter om dit aan de wereld bekend te maken dan de vraag aan je vriendin te stellen op de bruiloft van je broer of zus?

Joseph Duggar stelde zijn meisje Kendra ten huwelijk op een buitengewoon gedenkwaardige manier: tijdens het huwelijk van Joy-Anna in 2017! Hij onthulde aan Mensen: "Ik was absoluut nerveus om erin te gaan…" Hoe romantisch!

3 Lang haar heeft veel betekenis voor de meisjes

Afbeelding
Afbeelding

Het haar van een vrouw is haar persoonlijke fashionstatement, omdat ze ervoor kiest om te experimenteren met verschillende stijlen en stemmingen! Voor de dochters van Duggar speelt haar een rol van geloof in hun leven.

Volgens E!, komt het perspectief van de meisjes op haarlengte uit een bijbelvers waarin staat: "Het haar van een vrouw is haar glorie", hoewel het lang haar aan de kaak stelt als een modekeuze voor mannen.

2 Ben was de eerste keuze voor Jessa

Afbeelding
Afbeelding

Zoals we weten, kan het door Duggar goedgekeurde concept van verkering soms complex zijn. Deze toekomstige partners moeten niet alleen de Duggar van hun keuze verrukken, Jim Bob en Michelle zijn ook enorm betrokken!

Een toekomstig huwelijk met Duggar was niet zo moeilijk te bepalen; Jessa's uiteindelijke huwelijk met Ben Seewald lag voor de hand! Volgens People was Ben "de eerste die de cut maakte."

1 Sommige verkeringen eindigen niet in Wedded Bliss

Afbeelding
Afbeelding

Als we een "Duggar-echtgenoot-haak" zouden maken, zouden de meeste opties winnaars zijn; de meerderheid van de verkering met Duggar heeft geleid tot een reis door het gangpad naar huwelijksgeluk!

Hoewel Josiah Duggar zijn eeuwige liefde heeft gevonden met Lauren Swanson, had hij eerder een verkering met Marjorie Jackson, die net zo snel eindigde als het begon. Geen harde gevoelens, hoor!

Referenties: People, YouTube, Today, Pajiba, The Washington Post, Huffington Post, Entertainment Weekly, In Touch, E!

Aanbevolen: