20 duistere geheimen die de cast van Grey's Anatomy probeerde te verbergen voor superfans

Inhoudsopgave:

20 duistere geheimen die de cast van Grey's Anatomy probeerde te verbergen voor superfans
20 duistere geheimen die de cast van Grey's Anatomy probeerde te verbergen voor superfans
Anonim

Grey's Anatomy is een van de langstlopende shows op televisie vandaag. Door de jaren heen hebben we veel personages zien komen en gaan.

Veel fans zullen het erover eens zijn dat het kijken naar de show is als het rijden in een emotionele achtbaan. Shonda Rhimes weet de emoties van haar fans echt op gang te brengen. Er zijn gelukkige momenten, verdrietige momenten, grappige momenten en zelfs momenten die ons zo boos maken dat we een afstandsbediening naar onze televisie willen gooien.

Het zal verrassend zijn om te weten dat er achter de schermen meer drama is dan de show zelf. Veel van het backstage-drama heeft ertoe geleid dat enkele van onze favoriete personages ons hebben verlaten.

Hier zijn 20 geheimen die Shonda Rhimes, de cast en netwerkproducenten liever niet hebben dat wij fans weten.

20 Isaiah Washington maakte enkele "niet-zo-leuke" opmerkingen

In 2007 zei Isaiah Washington iets uit woede waarvan hij wenste dat hij het niet deed.

Volgens nickiswift.com meldde Entertainment Weekly dat Jesaja ruzie kreeg met Patrick Dempsey en tijdens het gevecht noemde hij zijn tegenspeler T. R. Knight een negatieve naam die betrekking heeft op zijn seksualiteit.

Hij verontschuldigde zich later voor wat hij zei.

19 Katherine Heigl was respectloos

Katherine Heigl veroorzaakte een groot drama toen ze besloot dat het creatieve team van Grey's Anatomy haar geen verhaallijn gaf die goed genoeg was voor een Emmy, dus haalde ze haar naam uit de running.

Volgens nickiswift.com was Shonda niet blij met haar rechtmatige houding en behandelde ze haar nog maar twee jaar voordat ze haar de kans gaf.

18 TR Knight verliet de show alleen vanwege gebrek aan verhaallijn

T. R. Knight's personage George O'Malley was een van de meest geliefde personages in de show.

Volgens nickiswift.com is T. R. voelde dat hij niet genoeg schermtijd kreeg zoals de andere vaste klanten van de serie, zelfs nadat hij bij de schrijvers had geklaagd. Hij ging uiteindelijk weg en zijn karakter ging ten onder waarvan velen vonden dat hij het niet verdiende.

17 Patrick Dempsey is een diva

Patrick Dempsey was een vaste show die de harten van veel fans brak toen zijn personage een tragisch ongeluk kreeg en stierf.

Volgens nickiswift.com had Patrick achter de schermen een enorm 'diva'-temperament, wat de echte reden is waarom hij uit de show werd gegooid. Zijn straf begon eerst als een schorsing, maar werd later permanent.

16 Na de dood van Derek Shepard, werd Ellen Pompeo overrompeld met mogelijke vervangingen

Nadat Patrick de laars had gekregen, besloot Ellen een beetje op vakantie te gaan om haar hoofd leeg te maken.

Helaas, volgens nickiswift.com, stonden ABC-managers dit niet toe en bestookten ze haar met telefoontjes waarin ze haar vroegen welke acteurs ze zou willen als de vervanger van Patrick.

Ellen was geschokt door hoe opdringerig ze waren om Meredith een nieuwe liefdesbelang te vinden.

15 Martin Henderson was nooit bedoeld om lang mee te gaan

Martin Henderson, die Dr. Nathan Riggs speelde, duurde niet lang in de show.

Volgens nickiswift.com was Riggs een tijdelijk personage, maar het had permanent kunnen zijn als de toeschouwers hem leuk vonden. Dat deden ze echter niet, dus hij werd van de show afgeschreven. Shonda was echter blij dat ze hem een gelukkig einde kon geven.

14 Jesse Williams heeft meer drama in zijn leven dan Jackson Avery

Jesse Williams was al meer dan tien jaar getrouwd met zijn vrouw voordat het nieuws bereikte dat de twee uit elkaar waren.

Volgens nickiswift.com gaat het gerucht echter dat Jesse betrokken was bij een schandaal met medester Minka Kelly, waarvan hij probeerde te beweren dat het een leugen was. Helaas voor hem ving TMZ de twee samen.

13 De cast was niet zo bevorderlijk voor het succes van Kate Walsh

In 2007 werd aangekondigd dat Kate Walsh's tijd in de show voorbij was en dat ze zou vertrekken om haar eigen spin-offshow Private Practice te krijgen.

Volgens nickiswift.com was de cast van Grey's Anatomy hier niet blij mee en veroorzaakte het heel wat backstage-drama. Een bron vertelde aan Star dat de cast meteen verontwaardigd was over het succes van Kate.

12 Vermoedelijk kreeg Brooke Smith de boot van Network Execs

Heb je je ooit afgevraagd waarom Brooke Smith de show verliet?

Nou, volgens nickiswift.com, werd Brooke in 2008 van de show afgeschreven omdat netwerkmanagers zogenaamd "problemen" hadden met haar romance op het scherm met Callie Torres.

Brooke was in de war over waarom ze dit zouden doen, maar Shonda probeerde het allemaal te bagatelliseren door te stellen dat ze "de magie en chemie" niet konden vinden.

11 Eric Dane voelde dat hij "slechts een stuk vlees" was

In 2012 waren fans verpletterd toen ze niet alleen de ondergang van Lexi Grey zagen, maar ook die van Mark Sloan.

Volgens nickiswift.com gaat het gerucht dat netwerkmanagers wilden dat Shonda Rhimes wat bezuinigde, en vermoedelijk om een paar legitieme redenen kozen ze voor Eric Danes.

Later merkte Eric op: "In Grey's Anatomy was ik gewoon een stuk vlees."

10 ABC-directeuren waren aanvankelijk niet erg aardig tegen Shonda Rhimes

Tijdens seizoen één had Shonda een scène waarin Christina en Alex wedden op wie het snelst slecht nieuws aan patiënten kan brengen.

Volgens nickiswift.com noemden leidinggevenden Shonda ziek voor de scène. Steven McPherson, president van ABC, noemde Shonda verschillende vloeken, allemaal waar Shonda aantekeningen van maakte en toen de premier 16 miljoen views kreeg, vertelde ze hem waar hij ze kon plaatsen.

9 Ellen Pompeo ontving een verhoging waarvan velen dachten dat ze te wijten waren aan castleden die de boot kregen

Toen Grey's Anatomy twee populaire personages verloor, Arizona Robbins en April Kepner, schreef Deadline een artikel waarin stond dat het misschien te maken had met nieuwe onderhandelingen die Ellen had gevoerd.

Volgens nickiswift.com was Ellen er snel bij om te tweeten dat hun beschuldigingen niet waar waren en Deadline werkte later hun verhaal bij met de mededeling dat de onderhandelingen en het vertrek van de twee dames niets met elkaar te maken hadden.

8 Patrick Dempsey was eerst bang voor Shonda

Toen Patrick Dempsey Shonda Rhimes voor het eerst ontmoette om over een mogelijk deel van de show te praten, kreeg hij alleen maar een lege blik van haar.

Volgens screenrant.com was Patrick er na die ontmoeting van overtuigd dat ze hem haatte, maar de lege blik was eigenlijk omdat ze probeerde de perfecte rol voor hem voor te stellen.

7 Ellen Pompeo weigerde haar karakter te laten daten met Preston Burke

Het is moeilijk om Meredith Gray voor te stellen met iemand anders dan Derek Shepherd.

Volgens screenrant.com is die match echter bijna nooit gebeurd. Blijkbaar wilde Shonda dat Meredith in plaats daarvan bij Preston Burke zou zijn, maar Ellen vond dat niet leuk voor haar karakter. Vermoedelijk vond ze de beslissing niet leuk omdat ze al buiten het scherm een interraciale relatie had en er ook niet een op het scherm wilde hebben.

6 Patrick Dempsey en Isaiah Washington stapten in backstage

Er zijn misschien verschillende versies van het verhaal, maar één ding is zeker, Isaiah en Patrick kregen backstage een verhitte discussie.

Volgens screenrant.com gaat het gerucht dat de twee het over arbeidsethos kregen en terwijl in elkaars gezichten, Jesaja Patrick greep.

Uiteindelijk maakten ze het goed en gingen ze weer aan het werk alsof er niets was gebeurd.

5 Shonda Rhimes weigert nog meer "Heigls" te hebben

Er is één ding dat een acteur niet wil doen als ze hun baan willen behouden, Shonda Rhimes van streek maken.

Volgens screenrant.com was Shonda na de Katherine Heigl-situatie onvermurwbaar om geen andere Heigl-situatie te hebben. Op dat moment besprak ze haar nieuwe show Scandal en verklaarde: Ik accepteer geen BS of vervelende mensen. Ik heb er geen tijd voor.”

4 Fans gezocht Jesse Williams ontslagen

In 2016 ontving Jesse Williams een BET Humanitarian Award. Tijdens zijn toespraak sprak hij over racisme in ons land, dat later viraal ging.

Volgens screenrant.com dienden fans een petitie in om hem te laten ontslaan omdat ze vonden dat zijn toespraak "een racistische, haatzaaiende toespraak tegen wetshandhavers en blanken" was.

De petitie kreeg meer dan 28.000 handtekeningen.

3 Operaties op de set zijn grof

Operaties in de show zijn gemaakt om er zo echt mogelijk uit te zien.

Volgens screenrant.com zijn de operaties een stuk grover dan fans denken, omdat ze koeien-organen, lamshersenen gebruiken en voor het bloed bloed, kippenvet en gelei.

Sarah Drew, die April Kepner speelt, verklaarde in een interview dat de geur zo erg is dat ze er soms van kokhalzen.

2 Shonda weigert Katherine Heigl terug te laten keren

In tegenstelling tot anderen die de show verlieten, kon het personage van Katherine Heigl de show nog steeds ademend verlaten, wat veel fans de hoop gaf dat ze op een dag zou terugkeren.

Fans mogen er echter niet op hopen.

Volgens screenrant.com gaf Katherine, nadat ze de show had verlaten, toe dat ze een fout had gemaakt en wilde terugkeren.

Shonda was echter niet geïnteresseerd.

1 Kreeg Patrick de laars omdat Shonda hem niet mocht?

Derek Shepherd's overlijden was een van de moeilijkste in de show. Niemand zag het aankomen en was diepbedroefd toen het gebeurde.

Volgens screenrant.com gaf Shonda toe dat ze een personage had vermoord omdat ze de acteur die het speelde niet mocht. Vanwege de timing ging het gerucht dat het Patrick Dempsey was, maar ze zei nooit wie.

Aanbevolen: