25 Pics Of The Vampire Diaries gegoten in het echte leven

Inhoudsopgave:

25 Pics Of The Vampire Diaries gegoten in het echte leven
25 Pics Of The Vampire Diaries gegoten in het echte leven
Anonim

Wie wist dat vampiers zo knap konden zijn? Elke acteur en actrice in die serie overtreft ons - zowel letterlijk als figuurlijk. Sinds The Vampire Diaries eindigde in 2017, hebben we te maken gehad met wat VD-terugtrekking, en het is niet het gemakkelijkste om mee om te gaan; waarom laten vampiershows ons altijd vallen?

De show was onberispelijk. Van Nina Dobrev tot Ian Somerhalder, alle sterren in de bovennatuurlijke show hebben ons versteld doen staan, en dat geldt ook voor hun onstuimige uiterlijk. Het was gewoon zo volkomen bevredigend om te zien hoe ze het allemaal op het scherm doodden. Sinds de finale van The Vampire Diaries smeken we om de sterren van de serie weer op televisie te zien. Aangezien dat echter nog niet is gebeurd, volgt hier een snelle oplossing.

25 Nina Dobrev heeft killerbenen

Afbeelding
Afbeelding

Naast dat ze beroemd is om haar dubbelrol in The Vampire Diaries, staat deze vamp-bae ook bekend om haar killer legs. Dobrev heeft niet veel nodig om met ze te pronken, want het is onmogelijk om ze te verbergen. Blijkbaar pronkte ze met haar hete benen met een jurk en hakken die ze complimenteerden. We vinden het echt niet erg om haar welgevormde benen volledig in beeld te zien.

24 Nu hebben we honger

Afbeelding
Afbeelding

De ster van de CW-hitserie is onberispelijk, zelfs als ze buiten het scherm is. Hier afgebeeld op een backstage-foto, gewoon hangend in haar witte gewaad en mini-hamburgers, ziet ze eruit als een traktatie. Niet helemaal klaar, omdat haar haar naar achteren is geknipt, zouden we een Dobrev nemen die er elke dag zo schattig uitziet. We weten niet zeker wat ons doet kwijlen…

23 Paul Wesley Hangin'

Afbeelding
Afbeelding

Als je de ster bent die Wesley is, kun je je gemakkelijk een weelderig hotel in Italië veroorloven, maar Wesley koos voor de vloer. Hij vindt het duidelijk niet erg waar hij achterover leunt en ontspant, vooral als er katten in zijn omgeving zijn. Zoals ze zeggen: "nieuwsgierigheid heeft de kat gedood", en we zijn best nieuwsgierig waarom hij zichzelf daar heeft geplant.

22 Somerhalder is een model, Yep

Afbeelding
Afbeelding

Als we Somerhalder zouden tegenkomen, zouden we waarschijnlijk eerder aannemen dat hij een model is – dit is als we hem niet kenden, natuurlijk. Er is letterlijk geen gezicht zoals dat van Somerhalder, en we voelen ons bevoorrecht dat we jarenlang naar zijn gezicht hebben mogen staren. Waar hij ook is, daar willen we zijn, vooral bij fotoshoots.

21 Like Fine Wine

Afbeelding
Afbeelding

Behalve dat hij aan The Vampire Diaries heeft gewerkt, heeft Somerhalder zichzelf altijd bezig gehouden met een van zijn meest geliefde hobby's, nippen aan een glas wijn. De wijnliefhebber heeft zich sinds het einde van de serie bezig gehouden met het maken van een nieuwe wijn. We zouden een slokje van Somerhalders bloed niet erg vinden – sorry, we bedoelden wijn.

20 Piloot Somerhalder tot uw dienst

Afbeelding
Afbeelding

We zouden het niet erg vinden om Ian Somerhalder of Damon Salvatore als onze piloot te hebben. Zouden we hem nu vertrouwen? We zijn niet zo zeker. Deze man is duidelijk een van de vele talenten en hij zet de meeste mannen te schande - sorrynotsorry. Hij is duidelijk een harde werker die niet zomaar zijn voeten omhoog kan leggen en ontspannen en altijd onderweg is.

19 Die kleine sneaker

Afbeelding
Afbeelding

Als je een man bent, is de kans groot dat je een fervent fan was van de bovennatuurlijke serie vanwege de verbluffende Candice King. De Texaanse inheemse maakt mannen niet alleen zwak in de knieën vanwege haar accent, maar ook vanwege haar gedurfde uiterlijk en sprankelende persoonlijkheid.

Het is duidelijk dat ze weet hoe ze een beetje plezier moet hebben en er ook nog eens onstuimig uit kan zien. We weten dat veel mannen het niet erg zouden vinden als ze door hun slaapkamerraam sluipt.

18 We weten niet wat er beter uitziet

Afbeelding
Afbeelding

In de zomer houden mannen ervan om een terrasje te pakken en een drankje of twee te drinken met hun maatjes, maar ze zien ook graag vrouwen in korte en schattige zomerjurkjes. Op deze foto zien zowel King als haar fruitige drankje er smakelijk en verleidelijk uit. Zij is de reden waarom mannen gek worden in de zomer!

17 Wesley And The Fam

Afbeelding
Afbeelding

We weten nu waar Wesley zijn coole vibe vandaan ha alt, en dat is van zijn vader aan de linkerkant. Hier afgebeeld met zijn familie in Warschau, Polen, wordt Wesley gek gezien met zijn prachtige familie.

Een man die tijd doorbrengt met zijn gezin is automatisch veel aantrekkelijker. Ook vindt de vader van Wesley het niet erg om 's nachts zijn zonnebril te dragen.

16 Somerhalders verjaardag vieren

Afbeelding
Afbeelding

Somerhalder's 40th verjaardag was een reden voor de cast van The VD om zich te herenigen. Wesley, die zelden foto's op zijn IG-account plaatst, plaatste voor de grap deze foto van zichzelf en de jarige met het bijschrift "niet langer een tiener". Deze foto van de twee raakte precies het gevoel, toen we de sterren door de jaren heen zagen evolueren en groeien.

15 Veel vuur in deze foto

Afbeelding
Afbeelding

Dobrev is misschien niet bang voor vampiers, maar ze is ook niet bang voor vuur. De nogal riskante vrouw vond het duidelijk niet erg om op een trap te zitten die versierd was met talloze brandende kaarsen. De meeste vrouwen zullen alles doen voor de perfecte IG-post, toch? En deze A-lister is geen uitzondering.

We zouden mogelijk hetzelfde doen om naast de langbenige babe te komen.

14 Hoe kan iemand zo onberispelijk zijn?

Afbeelding
Afbeelding

Deze in Zwitserland geboren foxy dame is multi-getalenteerd; ze is actrice, zangeres, model en hartenbreker. Als er één foto is van de actrice die het bloed van een man meteen doet pompen, dan is het deze selfie van haar. Ze hoeft niet veel te doen om er uitzonderlijk mooi uit te zien. We bewonderen hoe moeiteloos en natuurlijk ze eruitziet - pas op dat je niet verliefd wordt.

13 Davis Is So Fly

Afbeelding
Afbeelding

We veronderstellen dat vrouwen in The Vampire Diaries dagenlang strakke "benen" moesten hebben. Hoewel ze elke outfit er goed uit kan laten zien, inclusief joggers, is ze op haar best als ze een korte en strakke jurk aantrekt en rockt. Haar jurk is felrood en ze heeft ons zeker een rood gezicht gegeven.

12 Hij is een echte kop thee

Afbeelding
Afbeelding

Een man die thee drinkt en zich daar niet voor schaamt? Dat is een A-plus in onze boeken! Joseph Morgan, die met zijn blauwe puppyogen de harten van veel vrouwen stal, wordt door velen gemist vanwege zijn knappe uiterlijk en charme. Hoe komt het dat zijn hete meter onmiddellijk steeg tot honderd?

11 Is er iets meer schattigs?

Afbeelding
Afbeelding

Weet je wat krachtig is? Een foto van een man met een hond - zeg het nu met mij, "ontzag". En serieus, deze foto schoot ons recht door het hart. Kijk maar eens naar die kleine kerel die zijn hoofd uit Morgans topje steekt. Hoe klein is hij? En hoe schattig is Morgan om hem daar te knuffelen?

10 Ruimte voor twee?

Afbeelding
Afbeelding

Iedere man liegt als ze zeggen dat ze niet met Dobrev in een badkuip zouden gaan, zelfs als ze er geen zin in hebben om ze mee te nemen. Deze VD-ster hoeft niet naakt te zijn om velen te verleiden om zich bij haar aan te sluiten, vooral omdat ze er zo stijlvol en zwoel uitziet in een chique jurk met een split. Oh, de dame is een vampier!

9 Ahoy, kapitein

Afbeelding
Afbeelding

We vermoeden dat ze, net als Somerhalder, in haar vrije tijd graag nieuwe dingen probeert, zoals kapitein zijn. Zouden mannen het erg vinden dat Dobrev de kapitein van hun boten is? Daar weten we het antwoord op.

Dobrev weet hoe ze een leuke tijd moet hebben, en ze ziet er extra zelfverzekerd en brutaal uit als kapitein. Die hoed voegt allerlei warmte toe aan haar al brandende vuur.

8 We zouden nog steeds Somerhalder kiezen

Afbeelding
Afbeelding

Wil je wijn wervelen, ruiken en drinken met Somerhalder? Wij ook. En als we zouden willen dat iemand ons leert over het wijnbereidingsproces, zou het de hypnotiserende acteur zijn. De meeste vrouwen stampten zonder twijfel druiven voor hem op blote voeten.

O ja, de druiven zien er ook fantastisch uit!

7 Koning leeft haar beste leven

Afbeelding
Afbeelding

Wat er in Vegas gebeurt, blijft in Vegas, zeggen ze. Welnu, King, die onlangs een reis naar Vegas maakte, deelde zeker iets van wat er gebeurde, zoals dat ze het rustig aan deed. Hoe kun je er in zo'n extreme hitte zo opvallend uitzien terwijl je rondhangt? Ze ziet er schattig uit zoals altijd en we konden niet zeggen of ze te veel cocktails had gedronken.

6 Aperol Spritz, iemand?

Afbeelding
Afbeelding

Het aperitivo-drankje bestaat al sinds het begin van de twintigste eeuw, maar het werd alleen maar lekkerder dankzij de geweldige actrice. Een trendsetter, King zag eruit als een totale bae met haar "Spritz Me" -shirt, Daisy Duke-short en rode kattenoogkleuren.

Ga weg en blijf harten stelen, koning - we hebben in de tussentijd een Aperol.

Aanbevolen: