Vrienden: 14 fantheorieën over Ross en Rachel die we niet kunnen negeren

Inhoudsopgave:

Vrienden: 14 fantheorieën over Ross en Rachel die we niet kunnen negeren
Vrienden: 14 fantheorieën over Ross en Rachel die we niet kunnen negeren
Anonim

Friends was zo iconisch dat we ons niet kunnen voorstellen de jaren 90 te hebben meegemaakt zonder onze 6 favoriete personages. Overal blijven fans zoeken naar mogelijkheden om de gesyndiceerde show te bekijken, en de populariteit van alle zes de acteurs heeft de tand des tijds echt doorstaan.

Elke keer dat een van de castleden van Friends ergens de krantenkoppen ha alt, zullen fans zeker afstemmen. Een cruciaal onderdeel van de hedendaagse popcultuur, de populariteit van deze populaire tv-show vertoont geen tekenen van vertraging.

Een van de sterkste verhaallijnen is die van Ross en Rachel's zeer knipperlichtrelatie. Voor twee mensen die zoveel van elkaar hielden, hebben ze elkaar echt door de beltoon gehaald. Hier zijn enkele fantheorieën over Ross en Rachel waardoor je veel van je favoriete afleveringen in twijfel zult trekken …

14 Ross begreep niet hoe een "pauze" werkte, omdat Carol dat verknoeide

Ross en Carole intiem in een restaurant
Ross en Carole intiem in een restaurant

Toen Ross en Rachel "een pauze" hadden, was dit misschien wel het grootste misverstand dat ze ooit als koppel hadden meegemaakt. Een fantheorie suggereert dat dit komt omdat Carol Ross een vertekend beeld gaf van wat een 'pauze' inhoudt. Hij zei altijd dat ze "zijn eerste" was, maar toen werd onthuld dat hij een affaire had met een schoonmaakster … alle feiten wijzen erop dat hij en Carol op een bepaald moment een "pauze" hadden, wat anders werd gedefinieerd dan de versie van Rachel.

13 Ross verliet Ben om zich op Rachel te concentreren

Rachel en Ben halen grappen uit
Rachel en Ben halen grappen uit

Ben verscheen gewoon niet meer in de show. Er werd niets over hem gezegd en op een gegeven moment verdween hij gewoon. Sommige fantheorieën suggereren dat dit komt omdat Ross de voogdij over zijn zoon verloor tijdens zijn achtervolging van Rachel. Veel mensen geloven dat hij niet actief betrokken was bij Bens leven nadat hij ervoor had gekozen zijn tijd door te brengen met zijn vrienden en met Rachel.

12 Ross opende zijn paraplu binnenshuis in de piloot en gaf de cast pech

Vriendenintro met paraplu's
Vriendenintro met paraplu's

We hebben allemaal gehoord dat het binnenshuis openen van een paraplu tot ongeluk kan leiden. In de pilot-aflevering van deze show, terwijl Rachel de groep vrienden ontmoet, gaat Ross' paraplu open terwijl hij binnen was. Een fantheorie suggereert dat dit hen 7 jaar pech heeft bezorgd. De wiskunde komt overeen. De pilot-aflevering werd uitgezonden in 1994 en het was 2001 toen ze hoorde dat ze zwanger was. Dit zou de reden kunnen zijn waarom hun relatie zo tumultueus was.

11 Ross verloor de voogdij over Ben, daarom hebben zijn twee kinderen elkaar nooit ontmoet

Rachel praat met Ben
Rachel praat met Ben

Velen hebben het vreemde feit opgemerkt dat de twee kinderen van Ross nooit contact hebben gehad. Als eerdere fantheorieën correct waren en Ross de voogdij over Ben zou verliezen, zou dat veel logischer zijn, omdat er een gerechtvaardigde reden zou zijn waarom zijn zoon nooit in de buurt van Emma was. We hebben hier een soort van rationalisatie nodig, anders is het te raar dat zijn kinderen nooit met elkaar zouden omgaan.

10 Er waren geen Ross en Rachel - dat was alles in Rachels verbeelding

Eerste kus Rachel en Ross
Eerste kus Rachel en Ross

Sommigen zeggen dat dit hele ding in Rachels hoofd is opgeroepen en slechts een droom is, maar het voelde heel echt voor ons! Fantheorieën begonnen wild te worden toen een dvd-boxcollectie een foto bevatte van de bende die op een bed lag te slapen met Rachel als enige wakker in de afbeelding. Zij is de enige die haar ogen open had. Deze droom gebeurde vermoedelijk de nacht voordat ze met Barry trouwde, als gevolg van angst.

9 Ross & Rachel werkten niet omdat hij een mannenrechtenactivist was

Ross stuurt Rachel cadeautjes op het werk
Ross stuurt Rachel cadeautjes op het werk

Ross klaagde altijd en kon soms neerbuigend zijn tegen vrouwen. Toen Phoebe de evolutie in twijfel trok, behandelde hij haar behoorlijk slecht. Hij was ook erg bezitterig van Rachel, inclusief de hyperjaloezie die hij voelde toen ze met Mark werkte. Ross probeerde zelfs Rachels datingleven te beheersen en werd betrapt op het niet doorgeven van berichten van mannen. Hij was zo'n mannelijke activist dat Rachel misschien afgeschrikt werd.

8 Hun relatie was tumultueus omdat Rachel manipulatief is

Rachel met Gunther
Rachel met Gunther

Fantheorieën suggereren dat Rachel zich heel goed bewust was van hoe aantrekkelijk ze was, en dat ze dat in haar voordeel gebruikte om anderen te manipuleren. Sommige fantheorieën gingen zelfs zo ver dat de groep altijd een gereserveerde plaats had in Central Perk als gevolg van hoe ze haar bevoegdheden over Gunther gebruikte om dit te garanderen. Als Ross zich bewust was van haar flirterigheid en manipulatieve omgang met mannen, dan zou deze verkoudheid zijn duidelijk jaloerse gedrag verklaren.

7 Chandler had iets met Rachel en daarom morst hij dat Ross haar leuk vindt

Rachel en Chandler eten taart van de vloer
Rachel en Chandler eten taart van de vloer

Soms wanneer iemand verliefd op iemand is, schuiven ze de aandacht ergens anders vandaan, gewoon om het zelf weg te halen. Het is duidelijk dat Chandler niet het meest zelfverzekerde personage in de show was. Hij was nerveus en zenuwachtig in de buurt van vrouwen en maakte eigenzinnige grappen om ongemakkelijke situaties te ontwijken. Misschien hield hij zoveel van Rachel dat hij Ross aanspoorde haar te achtervolgen om zijn gevoelens af te wenden.

6 Rachel houdt van voeten

Rachel Green in hoge laarzen
Rachel Green in hoge laarzen

Reddit-gebruiker DarthMcree gelooft dat Rachel een voetfetisj had. Tijdens seizoen 4, toen zij en Monica de erogene zones schetsten, begon ze met 'voeten en tenen' en maakte ze vaak opmerkingen over het feit dat ze een man wilde die haar 'tenen zou laten krullen'. DarthMcree denkt dat deze voetfetisj de knipperlichtrelatie tussen Rachel en Ross erg in het spel hield.

5 Mark wilde Rachel en Ross uit elkaar halen

Rachel en Mark zoenen
Rachel en Mark zoenen

Zou Ross al die tijd gelijk hebben gehad over Marks bedoelingen? Een fantheorie over NME suggereert dat Mark misschien de noodzaak heeft verzonnen om tot laat in de nacht te werken, en Rachel opzettelijk heeft overbelast om ervoor te zorgen dat ze aan het werk blijft en weg van Ross. Hij kan de man zijn geweest die opzettelijk het leven van Ross en Rachel onder druk zette, zodat hij kon binnenvallen en Rachel kon 'redden'.

4 Rachel had Emma om Ross in haar leven te houden

Rachel en Ross hebben een baby
Rachel en Ross hebben een baby

Toen Chandler en Monica trouwden, was Rachel zichtbaar verdrietig omdat ze niemand in haar leven had. Misschien wist ze op een bepaald niveau dat als ze Ross' kind zou krijgen, al hun "opnieuw"-momenten altijd zouden worden beantwoord met een ander "opnieuw"-moment. Fantheorie suggereert dat ze wist dat het krijgen van zijn baby zou garanderen dat ze Ross voor het leven zou houden, al was het maar op een kleine manier.

3 Emma is niet de dochter van Ross

Rachel heeft vrienden op haar kamer na de bevalling
Rachel heeft vrienden op haar kamer na de bevalling

We houden allemaal van Rachel Greene, maar laten we eerlijk zijn mensen, Rachel heeft het overleefd! Ze ging met veel mannen uit, en er blijft een kleine kans dat Emma niet eens van Ross is. Misschien wist ze niet helemaal zeker wie de vader was, en dit was de dag waarop ze besloot dat ze Ross voorgoed kon binnenhalen. Het leek vreemd dat na al die jaren van samenzijn, hun ene "one night stand" leidde tot zwangerschap…

2 Ross hield niet van Rachel, hij hield van het idee dat hij haar kon 'krijgen'

Ross en Rachel gelukkig samen
Ross en Rachel gelukkig samen

Hoe heeft een geeky paleontoloog als Ross ooit een prachtig populair meisje als Rachel Greene zover gekregen om aandacht aan hem te besteden? Ze was duidelijk zo buiten zijn klasse dat hij zijn hele jeugd op haar verliefd was voordat hij het lef had om een zet te doen. Een fantheorie suggereert dat hij helemaal niet van Rachel hield, maar verliefd was op het idee om haar te krijgen - dus hij deed het!

1 Rachel wist dat Joey beter voor haar was

Ross loopt binnen op Joey en Rachel Kissing
Ross loopt binnen op Joey en Rachel Kissing

Het is moeilijk te ontkennen dat Joey meer medelevend en bemoedigend was voor Rachel dan Ross ooit was. Joey bleef haar pushen om te doen wat haar gelukkig maakte, terwijl Ross manieren bleef verzinnen om haar geluk te blokkeren als het iemand anders dan hemzelf betrof. Een fantheorie suggereert dat Rachel bij Joey introk en terug bleef gaan omdat er natuurlijke liefde en steun tussen hen was.

Aanbevolen: