15 klassieke films en tv-shows die nog steeds niet op Disney+ staan

Inhoudsopgave:

15 klassieke films en tv-shows die nog steeds niet op Disney+ staan
15 klassieke films en tv-shows die nog steeds niet op Disney+ staan
Anonim

Toen Disney+ afgelopen november voor het eerst werd gelanceerd, leek het erop dat Netflix tot het verleden zou behoren. Er zijn tenslotte een aantal behoorlijk geweldige streaming-opties die er zijn op dit moment. Disney was echter waar we allemaal op zaten te wachten en met de aankondiging dat het bedrijf de rechten op Marvel- en Fox-programmering had verworven, dachten velen van ons dat het de perfecte one-stop-shop zou zijn voor al onze film- en tv-behoeften. Tot nu toe hebben we het erg mis gehad.

Hoewel het geweldig is om heel veel Disney-klassiekers beschikbaar te hebben, ontbreekt het de streamingdienst in zowel inhoud voor volwassenen als zelfs in Disney's eigen catalogus! Het is moeilijk te zeggen wanneer en of Disney+ ooit andere populaire Fox-shows dan The Simpsons zal toevoegen, maar we duimen dat er binnen een jaar in ieder geval een paar van deze Disney-klassiekers worden toegevoegd!

15 Buzz Lightyear Of Star Command zou nu zeker beschikbaar moeten zijn

Aangezien Disney+ al soortgelijke titels heeft, zoals de animatieserie Hercules en Lilo & Stitch, lijkt het logisch om de 2 seizoenen van Buzz Lightyear van Star Command te hebben. Vooral met de recente toevoeging van Toy Story 4, waarom niet toevoegen aan de rage, toch? We zouden dit oude juweeltje graag opnieuw bekijken.

14 Angels In The Outfield is een klassieker uit de jaren 90

We weten zeker dat velen deze film nog van vroeger herinneren. Disney's Angels in the Outfield was eigenlijk een remake van een film uit de jaren 50, maar het is zeker de film die de meesten van ons zich zullen herinneren. Als een jonge jongen om een wonder bidt, komen er snel engelen om te helpen!

13 Enchanted is een live-actie met zijn eigen originele verhaal

Met alle hype rond Disney's live-action remakes op dit moment, zou je denken dat ze zouden profiteren door deze hit toe te voegen aan hun streaming-site. Nee, Enchanted was geen live-action remake. Het was beter! De film vertelde zijn eigen verhaal over een geanimeerde prinses die vast kwam te zitten in onze wereld. Deze moet je hebben!

12 House Of Mouse brengt al onze favoriete personages naar één plek

Wat is er niet leuk aan deze Disney-serie? In House of Mouse nodigen Mickey en Minnie alle klassieke Disney-personages uit in hun club, waar ze worden getrakteerd op een diner en een show. De shows bestonden uit korte films uitgevoerd door sterren als Donald Duck, Goofy en Pluto. Er zijn 3 seizoenen, dus we wachten….

11 Kinderen kunnen veel leren van Pepper Ann

Pepper Ann was een spectaculaire tekenfilm uit de jaren 90. De show duurde 5 seizoenen en was voor velen een klassieker op de zaterdagochtend. Hoewel het uitgangspunt eenvoudig genoeg was, een jong meisje dat met haar vrienden naar de middelbare school ging, maakten de lessen die deze show de kijkers leerde, het zo speciaal. We hebben meer rolmodellen nodig zoals Pepper Ann!

10 Technisch gezien is Anastasia nu een Disney-film

De meesten van ons hebben Anastasia altijd gezien als een Disney-film, maar nee, de film is eigenlijk gemaakt door Fox Animation Studios. Dat gezegd hebbende, nu Disney Fox heeft overgenomen, is er geen reden waarom Anastasia zich niet bij de legendarische groep Disney-prinsessen kan voegen. Ze hoeven alleen maar de film toe te voegen!

9 Lloyd in de ruimte is als Disney's nis, maar dan in de ruimte

Lloyd in Space is een Disney-animatieserie uit de vroege jaren 00. Het was voor 4 hele seizoenen en het zou rond dezelfde tijd spelen als soortgelijke programma's zoals Disney's Recess. De show ging over Lloyd, een jonge alien die zich bezighoudt met dingen als huiswerk, vrienden en een braaf zusje.

8 Breng de Muppets terug

Hoe komt het dat de 5 seizoenen van The Muppet Show niet op Disney+ staan?! De streaming-site heeft al ongeveer 10 andere Muppet-titels beschikbaar, dus het is echt verbijsterend dat deze spectaculaire wekelijkse variété uit de jaren '70 niet zou worden opgenomen. Vergeet de getalenteerde en hilarische poppen, de show bevatte een waanzinnig aantal gaststerren van beroemdheden!

7 Princess Of Thieves Is A Keira Knightley Classic

Voordat ze samen met kapitein Jack Sparrow op een piratenschip strijd leverde, was Keira Knightley de felle dochter van Robin Hood. In deze Disney-film portretteert Knightly Gwyn. Nadat Robin Hood gevangen is genomen, is het aan Gwyn om de held te worden. Echt, elke kans om Keria op het scherm te zien wordt gewaardeerd!

6 Echt, waanzinnig, diep zal ons Alan Rickman nog meer doen missen

Truly, Madly, Deeply is een film uit de jaren 90 over een rouwende vrouw wiens verdriet wordt uitgesteld wanneer haar overleden vriend terugkeert als een geest. Alan Rickman speelt de rol van de teruggekeerde geest en levert zoals altijd een spetterend optreden af. We zouden het zeker leuk vinden om hem nog een keer in deze klassieker te zien.

5 Wie zou American Dragon: Jake Long ooit kunnen vergeten?

Deze Disney-serie uit 2005 zou moeilijk zijn voor elk kind uit de jaren 90 om te vergeten. American Dragon: Jake Long vertelde het verhaal van een jonge jongen die in Manhattan woont en zijn ware identiteit geheim houdt. Jake is een afstammeling van draken en heeft in feite allerlei geweldige oude krachten in zich.

4 Leuk vinden of niet, The Incredible Hulk maakt deel uit van de MCU

We willen misschien doen alsof The Incredible Hulk geen deel uitmaakt van de MCU, maar technisch gezien is het dat wel. We weten niet zeker of Disney alleen maar hoopt dat we deze film vergeten door hem niet in hun MCU-sectie op te nemen, maar de afwezigheid ervan is niet onopgemerkt gebleven. Dat gezegd hebbende, als ze één MCU-film zouden maken…

3 We zouden heel Fillmore graag bingewatchen

De uitsluiting van de serie Fillmore! is zonder twijfel een van de meest teleurstellende. Deze show was een van de allerbeste om naar te kijken na thuiskomst van school. In de serie zien we hoe voormalig stout kind Fillmore en zijn partner Ingrid mysteries oplossen en lastige studenten voor het gerecht brengen.

2 We hebben Raven, maar geen Cory?

Het is veilig om te zeggen dat fans veel meer overstuur zouden zijn geweest als That's So Raven niet op de streamingsite was opgenomen, maar we weten zeker dat sommigen zich nog steeds afvragen wanneer Cory in the House zal worden toegevoegd. De show was een spin-off en volgde de jonge Cory toen hij met zijn vader naar het Witte Huis verhuisde.

1 De enige live-action Assepoester die we missen

Deze live-actionversie van Assepoester uit 1997 is een echte klassieker die nog steeds ontbreekt in Disney+. Hetzelfde klassieke verhaal wordt verteld in deze film, maar de feeënmoeder van Assepoester in deze film is niemand minder dan Whitney Houston! Als dat nog niet genoeg reden is om te kijken, weten we het ook niet meer.

Aanbevolen: