Top 10 onderschatte films die momenteel op Netflix staan

Inhoudsopgave:

Top 10 onderschatte films die momenteel op Netflix staan
Top 10 onderschatte films die momenteel op Netflix staan
Anonim

Netflix is de thuisbasis van alle verschillende soorten entertainment. Netflix heeft het allemaal, van de snelle race in de tijd tussen de DEA en de kartels tot een vertederend liefdesverhaal dat kijkers nevelig maakt.

Met de weinige titels die tot de mainstream populariteit hebben geleid, hebben vele anderen de hype echter niet waargemaakt. Of het nu matte recensies zijn of gewoon onbekend zijn, deze films hebben polariserende ontvangsten gehad van Netflix-fans, waardoor ze tot de underdogs van de streamingdienst behoren. Zonder verder oponthoud, hier zijn de top tien onderschatte films op Netflix die je aan je volglijst moet toevoegen.

10 'Instellen'

Stel het in
Stel het in

Wat gebeurt er als twee overwerkte assistenten die proberen de eindjes aan elkaar te knopen in New York City, hun al te veeleisende bazen op een date proberen te krijgen? Set It Up is de romantische komedie om naar te kijken. Met in de hoofdrollen Zoey Deutch en Glen Powell, is Set It Up een gecertificeerd vers op Rotten Tomatoes en kreeg het redelijk lovende recensies van gebruikers op Metacritic.

9 'Klop Klop'

Klop klop
Klop klop

Knock Knock zet twee overdreven psychopathische meisjes (Lorenza Izzo en Ana de Armas) en een trouwe echtgenoot (Keanu Reeves) tegen elkaar op een regenachtige en griezelige nacht. Nadat zijn vrouw en kinderen een excursieavond op het strand hebben gemaakt, komen de twee vrouwen en kloppen op de deur van Keanu's personage en vragen om zijn hulp, omdat ze vastzitten in het midden van de regen. Hij weet niet of de twee dames iets gevaarlijks hebben beraamd.

8 'Ongeslagen'

Ongeslagen
Ongeslagen

Ondanks zijn status als een van de weinige Oscar-winnende documentaires, hebben velen Undefeated nog niet ontdekt. De film volgt het verhaal van een door Bill Courtney gecoacht high school football team en hun herrijzenis uit de as. Geregisseerd door Daniel Lindsay en TJ Martin, voegde Sean 'Diddy' Combs zich ook bij de backstage-crew als exec-producer.

7 'Facing The Giants'

Tegenover de reuzen
Tegenover de reuzen

Nog steeds uit de voetbalwereld, is Facing the Giants een andere inspirerende titel. De film met een christelijk thema draait om een voetbalcoach die lijdt aan intense emotionele onrust, maar zijn best doet om zijn spelers ertoe te brengen een staatskampioenschapstitel te winnen tegen een vrij dominante tegenstander. Ondanks de inzet van voornamelijk vrijwilligers van de Sherwood Baptist Church, genereerde Facing the Giants maar liefst $ 10 miljoen tegen een budget van $ 100.000.

6 'Nachtcrawler'

Nachtcrawler
Nachtcrawler

Nightcrawler vertelt het verhaal van Louis "Lou" Bloom (Jake Gyllenhall), een antiheld-manipulatieve stringer-turn-journalist die vast komt te zitten in een dilemma tussen zijn idealiteit of moraliteit. Lou moet doen wat nodig is om het nieuws te brengen door middel van zijn stringer beroep. Voor hem maakt het niet uit of het onethisch is of dat het zijn leven kan kosten. De film zelf werd uiteindelijk een van de beste films van 2014, maar velen lijken dit vergeten te zijn.

5 'PK'

PK
PK

Geprezen als een van de meest winstgevende films in India, zijn er nog steeds veel redenen om PK een onderschat meesterwerk te noemen onder westerse kijkers. Het volgt prachtig een reis van een 'alien' naar de aarde en raakt taboe-onderwerpen als religie, taal, gebruiken en religies. Met de enige echte Aamir Khan in de hoofdrol, won PK twee Screen Awards en vijf Producer Guild Film Awards.

4 'Fruitvale Station'

Fruitvale Station
Fruitvale Station

Oscar Grant was een 22-jarige Afro-Amerikaanse man die in 2009 het slachtoffer werd van racistisch onrecht en politiegeweld. Zijn dood door toedoen van BART Politieagent Johannes Mehserle leidde tot landelijke verontwaardiging en is ook het achtergrondverhaal van Fruitvale Station. Met Michael B. Jordan in de hoofdrol als Oscar Grant, volgt de film enkele uren voordat de gebeurtenissen plaatsvonden en de nasleep ervan.

3 'Cam'

camera
camera

Als je je afvraagt hoe het leven van camgirls er dagelijks uitziet, stem je dan af op Cam op Netflix. De horrorfilm werpt een ander perspectief op het gemarginaliseerde beroep van een webcammeisje dat meestal wordt onderschat. Met in de hoofdrollen Madeline Brewer, Melora W alters, Imani Hakim en Jessica Parker Kennedy, heeft Cam een handvol prijzen gewonnen van verschillende filmfestivals.

2 'Zenuw'

Zenuw
Zenuw

Wat gebeurt er als een waarheid-of-durf-game een verrassende en gruwelijke wending neemt? Nerve, met Emma Roberts en Dave Franco in de hoofdrol, volgt de vreugdevolle en adrenaline-opwekkende reis van de twee tortelduifjes. Maar ze weten weinig, ze worden de gevangenen van het spel en winnen is de enige uitweg.

1 'The Boy Who Harnessed the Wind'

De jongen die de wind gebruikte
De jongen die de wind gebruikte

The Boy Who Harnessed the Wind neemt je helemaal mee naar Malawi, waar Will Kamkwamba (Maxwell Simba) zijn bescheiden begin begint door lokale autokerkhoven te slopen voor elektronische componenten om een diploma te behalen aan Dartmouth College. De film, die werd aangepast uit het boek met dezelfde naam, is gebaseerd op Kamkwamba's waargebeurde succesverhaal.

Aanbevolen: