De grootste plotgaten en inconsistenties in vreemde dingen 4

Inhoudsopgave:

De grootste plotgaten en inconsistenties in vreemde dingen 4
De grootste plotgaten en inconsistenties in vreemde dingen 4
Anonim

Seizoen 4, Volume I van Stranger Things is onlangs uitgebracht op Netflix. Deze altijd zo populaire show had fans die alles op één dag binge-watchten. Met nog een andere cliffhanger hadden fans enige opluchting, wetende dat Volume II op 1 juli 2022 zou verschijnen en hopelijk wat antwoorden zou brengen op de onbeantwoorde scènes van Volume I. Met meerdere seizoenen onder hun riem kan het echter moeilijk zijn om de verhaallijnen bij te houden naarmate de show vordert. Fans zagen enkele plotgaten, zowel groot als klein, uit Volume I van Stranger Things.

Elke show heeft kleine inconsistenties tussen seizoenen, maar met de populariteit van Stranger Things is het veel moeilijker voor de schrijvers en producenten om weg te komen met plotgaten. De obsessie voor deze show zorgt ervoor dat fans wijzen op problemen in seizoen 4 die gewoon niet kloppen.

7 De kinderen vinden Eddie voor de politie

Niet alleen konden de politie Eddie niet vinden, maar het feit dat de kinderen van Hawkins hem zo snel vonden, klopt gewoon niet. Wetende dat hij een hoofdverdachte zou zijn in de moord op Chrissy, ging Eddie er vandoor en dook onder. Dustin en zijn vrienden konden hem vinden, met wat rondsnuffelen in de verhuurgeschiedenis van de videotheek, terwijl de hele stad en de politie nog steeds naar hem op zoek zijn.

6 Eleven's spraakverbetering in het verleden

Als Elf teruggaat in de tijd, voert ze volledige gesprekken met One. Een belangrijk element in eerdere seizoenen is dat de kinderen van Hawkins Lab niet in staat zijn om zinnen te vormen, ze spreken slechts één tot twee woorden tegelijk. Een van de grootste inconsistenties waar de show mee worstelde, is om de toespraak van Eleven consistent te houden met de tijd die is verstreken. Zelfs als ze flashbacks en herinneringen aan Elf laten zien in Hawkins Lab, spreekt ze nog steeds aanzienlijk meer dan in seizoen één.

5 Joyce overleeft een vliegtuigcrash

Joyce's karakter is in veel opzichten van cruciaal belang, maar vooral bij het redden van Hopper. Joyce vecht samen met Murray niet alleen tegen Yuri, die van plan is ze in Rusland te verkopen, maar ze overleven ook een vliegtuigcrash. Geen gewonden werden getoond, en de drie van hen lopen prima na de crash. Natuurlijk willen fans dit zien gebeuren, maar de inconsistentie in werkelijkheid is een beetje vergezocht, zelfs voor Stranger Things.

4 Het vermogen van de Russische gevangenis om een demogorgon te vangen

Als Joyce en Murray ontdekken waar Hopper gevangen wordt gehouden, reizen ze naar Rusland om hem te bevrijden. De Demogorgon is ook gegijzeld gehouden door de Russische gevangenisbewakers, maar dit slaat nergens op. Hoe konden de Russische gevangenisbewakers een Demogorgon vangen? Het is niet uitgelegd, behalve de mogelijkheid dat Russische wetenschappers het per ongeluk vrijgeven bij het openen van de Upside Down.

3 Waarom overleefde Brenner iemands aanvallen?

De meeste fans van Stranger Things geloven dat Elf de andere kinderen in Hawkins Lab heeft vermoord. Wanneer hij echter gedwongen wordt de waarheid te onthouden, wordt onthuld dat One Elf heeft misleid om zijn krachten terug te krijgen vlak voordat hij de kinderen ging vermoorden. Een groot plotgat dat fans zich afvroegen? Waarom hebben Eleven en Brenner het overleefd? Brenner is in wezen verantwoordelijk voor de pijn die de kinderen hebben doorstaan, dus Iemand die hem laat leven, heeft geen zin voor kijkers. Als Eén de macht had om iedereen te doden, wat hield hem dan tegen voordat hij de twee overlevenden aanviel?

2 Patricks bijna willekeurige aanval

Kijkers zien zowel Chrissy als Fred, die werden vermoord door Vecna, maar de moord op Patrick lijkt nogal willekeurig voor fans. Hij begint een paar vreemde dingen te zien, maar hij past niet in het profiel van de andere twee slachtoffers. Chrissy en Fred hadden overeenkomsten in de aanloop naar hun dood, maar kijkers krijgen weinig tot geen uitleg over waarom Vecna voor Patrick koos. Nog een willekeurig plotgat: Jason is hier getuige van en gelooft nog steeds dat Eddie schuldig is.

1 Hopper's vaardigheden op zijn gebroken enkel

Fans zien een grafische afbeelding van Hopper die met zijn eigen enkel breekt in zijn plan om uit de Russische gevangenis te ontsnappen. Hij ging zelfs zo ver dat een andere gevangene met gereedschap in zijn been hakte, waardoor zijn botten werden vernietigd. Hopper herstelt echter snel en kan rennen en vechten tegen de Russische gevangenisbewakers met een enkel die hij zelf had gebroken. Natuurlijk willen fans een overwinning voor Hopper zien, en zijn "geheime" liefde met Joyce, maar de realiteit van dit alles ontbreekt.

Aanbevolen: