Hier kun je 90 dagen verloofde en de populairste shows van TLC bekijken

Inhoudsopgave:

Hier kun je 90 dagen verloofde en de populairste shows van TLC bekijken
Hier kun je 90 dagen verloofde en de populairste shows van TLC bekijken
Anonim

TLC, oorspronkelijk gelanceerd in de jaren 80 als leer- en informatiekanaal. De overgrote meerderheid van de inhoud was gericht op documentaires over wetenschap, natuur, geschiedenis en technologie, op vrijwel dezelfde manier als het Discovery-kanaal. In feite werd TLC beschouwd als een zeer technisch en informatief netwerk met zijn meer academische neigingen. Dat veranderde echter allemaal eind jaren negentig, toen het een groot deel van zijn educatieve programma's liet vallen en in plaats daarvan de nadruk legde op reality-televisie.

Tegenwoordig wordt TLC algemeen gezien als dé plek voor reality-tv. Hitshows zoals Trading Places, 90 Day Fiancé en Little People, Big World. Sindsdien is het bekend geworden als de bestemming voor levensverhalen en eigenzinnige shows over echte mensen. Als je geen TLC op je tv hebt, kun je op deze andere locaties je favoriete series inhalen.

14 Genealogische documentaire, wie denk je wel dat je bent?, is te vinden op FuboTV

Mandy Moore op TLC's Who Do You Think You Are?
Mandy Moore op TLC's Who Do You Think You Are?

Wie denk je wel dat je bent? neemt beroemdheden mee door hun familiegeschiedenis. Het is vooral gericht op het ontdekken wie hun voorouders waren en wat ze vroeger deden. FuboTV heeft zes seizoenen van de show beschikbaar om te streamen. Ondertussen heeft DirecTV een aantal afleveringen om te streamen en Amazon Prime Video heeft 7 seizoenen die je kunt kopen.

13 Transgender Reality Series I Am Jazz Streams op Hulu

Jazz Jennings van I Am Jazz op TLC
Jazz Jennings van I Am Jazz op TLC

I Am Jazz volgt transgendermeisje Jazz Jennings terwijl ze door het leven gaat en de problemen aanpakt waarmee ze als tiener wordt geconfronteerd. Het is een van de populairste shows van TLC geworden. Hulu heeft verschillende seizoenen om te streamen, net als FuboTV. DirecTV heeft ook vijf seizoenen om te streamen en het is beschikbaar om te kopen in vrijwel elke online winkel.

12 Dr. Pimple Popper is beschikbaar voor verschillende streamingdiensten

Dr. Sandra Lee van Dr. Pimple Popper op TLC
Dr. Sandra Lee van Dr. Pimple Popper op TLC

Dr. Pimple Popper volgt dermatoloog Dr. Sandra Lee terwijl ze omgaat met een verscheidenheid aan patiënten met verschillende huidaandoeningen en problemen. Het werd voor het eerst uitgezonden in 2017 en is nu beschikbaar op verschillende streamingplatforms. FuboTV heeft elk seizoen beschikbaar, terwijl zowel Hulu als DirecTV enkele afleveringen hebben om te streamen.

11 DirecTV & FuboTV presenteren beide Paranormal Reality Show Long Island Medium

Theresa Caputo van Long Island Medium
Theresa Caputo van Long Island Medium

Long Island Medium is een paranormale reality-tv-show. Het volgt Theresa Caputo, die beweert een medium te zijn. Er zijn in totaal 12 seizoenen geweest, die allemaal kunnen worden gestreamd op FuboTV. DirecTV heeft echter 10 seizoenen op zijn eigen streamingdienst.

10 Je kunt Nate & Jeremiah by design bekijken op DirecTV

De cast van Nate & Jeremiah By Design
De cast van Nate & Jeremiah By Design

Nate & Jeremiah By Design is een reality-tv-serie waarin de twee cadeaus mensen helpen die hebben geprobeerd hun huis te renoveren, maar zagen dat de inspanning in een ramp eindigde. Alle drie de seizoenen van de show zijn beschikbaar op DirectV, terwijl slechts één FuboTV is. Je kunt ook alle seizoenen in online winkels kopen.

9 Je kunt via DirecTV kijken naar aanstaande ouders op een babyverha altje

Een van de vrouwen in A Baby Story na de bevalling
Een van de vrouwen in A Baby Story na de bevalling

A Baby Story was een van TLC's eerste grote succesverhalen op het gebied van reality-televisie. De eerste serie werd uitgebracht in 1998 en liep verschillende seizoenen, waarbij de levens van verschillende koppels in kaart werden gebracht terwijl ze zich voorbereiden op het leven met een pasgeboren baby. Helaas zijn er slechts twee seizoenen beschikbaar om online te streamen en het is exclusief voor DirecTV.

8 Kleine mensen, grote wereldstreams op Amazon Prime Video

De hoofdcast van Little People, Big World
De hoofdcast van Little People, Big World

Little People, Big World is een reality-tv-show die het leven van de familie Roloff volgt. Het doel van de show is om mensen te informeren over dwerggroei en hoe het mensen met de aandoening beïnvloedt. Terwijl DirecTV en FuboTV enkele seizoenen te streamen hebben, heeft Amazon Prime Video vijf seizoenen van de show beschikbaar.

7 Home Decorating Series Trading Spaces staat op DirecTV

Paige Davis en deelnemers op Trading Spaces
Paige Davis en deelnemers op Trading Spaces

Trading Spaces is een ander reality-tv-programma dat TLC's richtingsverandering naar reality-televisie lanceerde in plaats van documentaires. Daarin zouden families en vrienden elkaars huizen versieren. Zes seizoenen van de show zijn beschikbaar via DirecTV, hoewel één seizoen op FuboTV staat.

6 OutDaughtered is beschikbaar om via Hulu te kijken

De familie Busby op OutDaughtered
De familie Busby op OutDaughtered

Kun je je voorstellen dat je opeens voor vijf dochters moet zorgen? Dat is het geval voor de familie Busby die in 2016 vijflingen had. De zes seizoenen van Outdaughtered volgen het gezin terwijl ze omgaan met de dochters in hun dagelijks leven. DirecTV heeft alle afleveringen om te streamen, terwijl FuboTV een paar seizoenen beschikbaar heeft.

5 Je kunt zien hoe familieleden herenigd worden op lang verloren familie via FuboTV

Chris Jacobs en Lisa Joyner uit Long Lost Family
Chris Jacobs en Lisa Joyner uit Long Lost Family

Long Lost Family is een documentaireserie die niet zo gericht is op reality-tv als sommige andere aanbiedingen van TLC. Het helpt gescheiden familieleden zich te herenigen, zelfs als ze elkaar hun hele leven niet hebben gezien. Helaas zijn de mogelijkheden om het online te bekijken beperkt. FuboTV heeft slechts één seizoen om te streamen.

4 Dwarfism Reality Show 7 Little Johnstons kunnen worden bekeken op DirecTV

De Johnstons van 7 Little Johnstons
De Johnstons van 7 Little Johnstons

7 Little Johnstons is een reality-tv-show die een gezin van zeven volgt die allemaal achondroplasie-dwerggroei hebben. Er zijn veel opties voor degenen die de hele serie willen bekijken. DirecTV heeft zes seizoenen om te streamen, terwijl Amazon, Google Play, Apple en Vudu aankoopopties bieden.

3 Medical Docudrama Untold Stories of the E. R. staat op DirecTV

Een aflevering van Untold Stories of the E. R
Een aflevering van Untold Stories of the E. R

Untold Stories of the E. R. werd voor het eerst uitgezonden op TLC in 2004 en werd een van hun meest populaire shows. In elke aflevering zouden artsen en verpleegsters de camera vertellen over ongebruikelijke of bizarre gevallen die ze hebben gezien. 10 seizoenen van de show zijn beschikbaar om te streamen op DirecTV.

2 Bridal Reality-serie Zeg ja tegen de jurkstreams op Hulu

Een bruid die haar trouwjurk probeert in Say Yes to the Dress
Een bruid die haar trouwjurk probeert in Say Yes to the Dress

Say Yes to the Dress is een reality-tv-show voor bruiden in Manhattan. Deelnemers worden gefilmd tijdens het zoeken naar, passen en kopen van een trouwjurk. 16 van de huidige 18 seizoenen zijn beschikbaar op DirecTV, en Hulu en FuboTV bieden ook verschillende seizoenen aan.

1 Fans kunnen 90 dagen verloofde zien op Hulu

Een van de koppels van 90 Day Fiancé
Een van de koppels van 90 Day Fiancé

90 Day Fiancé is misschien wel de meest populaire show van TLC. Het volgt koppels die 90 dagen de tijd hebben om te trouwen nadat een van hen vanuit het buitenland in de Verenigde Staten is aangekomen. Zijn populariteit betekent dat het beschikbaar is op meerdere diensten, waaronder DirecTV, Sling, Hulu en FuboTV.

Aanbevolen: