15 vragen die we Grey's Anatomy moeten beantwoorden voor de finale

Inhoudsopgave:

15 vragen die we Grey's Anatomy moeten beantwoorden voor de finale
15 vragen die we Grey's Anatomy moeten beantwoorden voor de finale
Anonim

Grey's Anatomy maakt al jaren fans over de hele wereld enthousiast. Het is een van de langstlopende shows die er zijn - en we kunnen zien waarom! Bij elke aflevering kijken kijkers gegarandeerd met ingehouden adem!

Ja, er is de afgelopen seizoenen enorm veel veranderd, maar het houdt het fris en spannend. Seizoen 16 is natuurlijk niet anders. Helaas bereiken we de mid-seizoensfinale met nog maar één aflevering te gaan!

Zullen deze prangende vragen voor de finale beantwoord worden? Krijgen we weer een grote cliffhanger?! Zal Alex thuiskomen en Jo nog willen? Komt Christina op bezoek? En wat is er aan de hand met Jackson en Maggie? Zijn ze nog familie als hun ouders gaan scheiden? Alleen de tijd zal het leren… Maar hier zijn enkele van de vragen die fans stellen en waarop ze antwoorden nodig hebben, alsjeblieft Shonda!

15 Is Alex verdwenen om bij Izzie te zijn?

Alex beoordeelt de gevonden botten in het nieuwe ziekenhuis
Alex beoordeelt de gevonden botten in het nieuwe ziekenhuis

Alex nam een enorme taak op zich door bij Pac-North te werken. Hij had geen idee hoe erg het werkelijk was. Natuurlijk pakte hij het aan in echte Alex Fashion. Toen verdween hij letterlijk nadat hij investeerders had gevonden om het ziekenhuis te helpen. Maar komt hij terug? Is hij bij Izzie?

14 Wat gaat er gebeuren met het hele ding Link, Amelia en Carina?

Amelia en Link praten op een bankje buiten het ziekenhuis
Amelia en Link praten op een bankje buiten het ziekenhuis

Amelia deed een gewaagde zet toen ze Carina benaderde met haar voorstel voor een triootje. Amelia wist niet dat dat zou zijn toen ze erachter kwam dat ze zwanger was. Amelia raakte zo verstrikt in het nieuws dat we er nooit achter kwamen of ze met z'n drieën de mogelijkheid om samen te zijn onderzochten.

13 Zullen Avery en Maggie weer bij elkaar komen?

Maggie drinkt koffie terwijl ze met Avery praat
Maggie drinkt koffie terwijl ze met Avery praat

Jackson en Maggie zijn een paar keer in de buurt geweest. Maar laten we eerlijk zijn, ze zijn best schattig samen. Ze is nog niet verder gegaan omdat ze nog steeds aan Jackson hangt. Toch verspilde hij geen tijd en dook hij in een nieuwe relatie met Victoria. Zal het duren?

12 Vertelt Amelia Owen dat de baby van hem kan zijn en niet van Link?

Amelia en Owen in het nieuwe ziekenhuis
Amelia en Owen in het nieuwe ziekenhuis

Bij Amelia is het alleen de diepte die varieert… Eerst wilde ze geen kinderen (zelfs niet met Owen). Toen ging ze verder met Link en ontdekte dat ze in feite zwanger was. En dan ontdekt ze dat de baby misschien niet eens van Link is… Owen is misschien wel de babypapa.

11 Heeft Meredith het artikel ingetrokken dat het Gray Sloan Memorial Hospital zoveel schade aanrichtte?

Afbeelding
Afbeelding

Meredith's ideeën voor een artikel werden echt uit hun verband gerukt en veroorzaakten veel schade aan relaties en reputaties. Het was nooit haar bedoeling om schade aan te richten - dat is het ook nooit! Dat gezegd hebbende, heeft ze ooit een intrekking gepost of is het uiteindelijk onder het tapijt geveegd?

10 Gaat Amelia haar baby alleen opvoeden?

Amelia vertelt Link dat de baby misschien van Owen is
Amelia vertelt Link dat de baby misschien van Owen is

Amelia was 20 weken zwanger en had nog steeds geen scans of controles gedaan. Dus toen ze ging, kwam ze erachter dat ze 'meer' zwanger was dan ze dacht… Ze vertelde Bailey ook dat ze het geslacht niet wilde weten, maar in de laatste aflevering verwijst ze naar 'hem'…

9 Is Jo Karev zwanger van Alex' baby?

Jo houdt een baby vast die bij de brandweerkazerne is ingeleverd
Jo houdt een baby vast die bij de brandweerkazerne is ingeleverd

Alex en Jo zijn (meer dan eens) in het huwelijksbootje gestapt en we hopen dat ze nog lang en gelukkig zullen leven. Echter, met elk van hen die recentelijk schurkenstaten zijn geworden, wie weet wat er aan de hand is. Tijdens Halloween maakte Jo een grap over zwanger zijn. Onnodig te zeggen dat Alex teleurgesteld leek. Misschien is hij daarom weggegaan?

8 Zal Pac-North overleven als het wordt gekocht door The Fox Foundation?

Karev en Webber proberen indruk te maken op de investeerders bij Pac-North
Karev en Webber proberen indruk te maken op de investeerders bij Pac-North

Richard en Catherine hebben een heel andere relatie… En als Catherine ten strijde wil trekken, laat ze haar geld zien en krijgt wat ze wil. Zo kocht ze Pac-North Hospital. Ook al was het een van de slechtste ziekenhuizen die er zijn (gebouwd op een oud kerkhof en zo).

7 Zullen Meredith en DeLuca weer bij elkaar komen?

Gray en DeLuca zitten samen in een lift
Gray en DeLuca zitten samen in een lift

Meredith is nooit echt verliefd geweest na het overlijden van Derek. Maar ze vond wel een vonk bij DeLuca, en kijkers dachten dat het ver zou gaan. Na veel problemen en moeilijke tijden stopte DeLuca er in de laatste aflevering mee. Maar is het echt het einde van de weg voor hen?

6 Zal Nico zijn ouders vertellen over zijn relatie met Levi?

Nico
Nico

Nico had veel te zeggen over de 'coming out' van Levi. Het beëindigde bijna de relatie voordat het begon. En toen wilde Levi Nico's ouders ontmoeten terwijl ze in de stad waren. Hij duwde en duwde en uiteindelijk bekende Nico dat zijn ouders geen idee hadden van zijn voorkeur in relaties…

5 Zal Christina verschijnen nadat ze Meredith een 'cadeau' heeft gestuurd?

Meredith en Hayes samen in de lift
Meredith en Hayes samen in de lift

We hebben gemerkt dat de naam van Cristina Yang de laatste tijd veel wordt genoemd - en ze sms't Meredith zelfs vaak. Ze stuurde Meredith ook een 'cadeau'. Zou dit kunnen betekenen dat Dr. Yang binnenkort weer opduikt? Zou het niet geweldig zijn om haar weer in de show te hebben! We hopen het wel.

4 Gaat Maggie haar carrière verliezen door haar fout?

Maggie, Vic en Ben in het ziekenhuis
Maggie, Vic en Ben in het ziekenhuis

Maggie heeft een grote fout gemaakt. Ze nam aan dat het personeel van Pac-North op dezelfde manier werkte als dat van Gray Sloan. Dit was natuurlijk niet het geval en had tot gevolg dat ze een patiënt verloor. Het was niet zomaar een patiënt, het was haar eigen neef. Een kopie van zichzelf…

3 Zijn Richard en Catherine officieel voorbij?

Ontmoeting waar Richard wordt ontslagen en Gray wordt betrapt op fraude
Ontmoeting waar Richard wordt ontslagen en Gray wordt betrapt op fraude

De relatie tussen Catherine en Richard is altijd een beetje anders geweest. Catherine lijkt de broek te dragen en gebruikt haar geld en reputatie om te krijgen wat ze wil. Ze kan als een pestkop worden beschouwd. Komt er echter een einde aan dit 'huwelijk'? Was het zelfs legitiem om mee te beginnen?

2 Worden Maggie en Avery nog steeds als broers en zussen beschouwd?

Vic flirt met Jackson
Vic flirt met Jackson

Catherine is de moeder van Jackson. Richard is de vader van Maggie. Richard en Catherine zijn getrouwd (en mogelijk gescheiden), waardoor Maggie en Jackson stiefbroers en zussen worden. Maar ze begonnen ook met daten - en ze gingen uit elkaar … Zijn ze nog steeds broers of zussen of gewoon ex-es als het stof eenmaal is neergedaald? Het is zo verwarrend als familie met elkaar gaat daten…

1 Wil Meredith eigenlijk bij Hayes zijn?

Cormac Hayes
Cormac Hayes

Wil Meredith in het geheim betrokken zijn bij Dr. Hayes? Ze lijken te 'klikken', maar zullen ze dat toegeven? Zal ze in plaats daarvan haar relatie met DeLuca voortzetten? Kaal is nooit de stijl van Meredith geweest, maar misschien zou een verandering net zo goed zijn als een vakantie? Alleen de tijd zal het leren…

Aanbevolen: