15 Game of Thrones-fantheorieën interessanter dan wat HBO ons gaf

Inhoudsopgave:

15 Game of Thrones-fantheorieën interessanter dan wat HBO ons gaf
15 Game of Thrones-fantheorieën interessanter dan wat HBO ons gaf
Anonim

Game of Thrones kwam tot een einde in 2019 en helaas liet het einde veel fans erg teleurgesteld achter. Er waren veel scènes die fans hoopten te zien, maar die zijn nooit uitgekomen! Er zijn in de loop der jaren tal van fantheorieën gecreëerd die fans hoopten te zien uitkomen in het laatste seizoen. Game of Thrones is nog steeds een enorm succesvolle show met zoveel interessante personages, diverse verhaallijnen en meer. Hoewel fans teleurgesteld waren over de manier waarop de show eindigde, neemt dat niet weg dat de show als geheel nog steeds ongelooflijk en absoluut geweldig was.

Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Kit Harington en Peter Dinklage zijn enkele van de hoofdrolspelers van Game of Thrones! De cast van de show heeft veel interessante dingen te zeggen over de tijd in de show, maar lees verder om erachter te komen wat sommige fans van Game of Thrones hebben getheoretiseerd.

15 Tyrion Lannister is eigenlijk een Targaryen

Game of Thrones
Game of Thrones

Er is nogal wat bewijs voor het feit dat Tyrion Lannister mogelijk een Targaryen is. Fans ontdekken dat Jon Snow in het geheim een Targaryen was, maar de theorie dat de gekke koning een affaire had met Joanna, Tyrions moeder, zou mogelijk meer kunnen verklaren van de haat die Tywin had voor Tyrion.

14 Maesters in de Citadel waren onder één hoedje met Cersei

Game of Thrones - Tyrion - Daenerys - Jon Snow
Game of Thrones - Tyrion - Daenerys - Jon Snow

De Maesters in de citadel deden constant dom en onintelligent. Zelfs als Samwell Tarly zijn best deed om bij hen te pleiten, zouden ze nooit naar hem luisteren. De reden waarom ze waarschijnlijk zo koppig waren en constant weigerden je iets progressiefs te doen, zou kunnen komen door het feit dat ze mogelijk zijn afbetaald door Cersei Lannister.

13 Arya moest voor altijd een paar bruine, blauwe en groene ogen sluiten

Game of Thrones
Game of Thrones

Melisandre's profetie voor Arya was dat het de bedoeling was dat Arya een paar bruine ogen, een paar blauwe ogen en een paar groene ogen voor altijd zou sluiten. Ze sloot de bruine ogen van W alter Frey en de blauwe ogen van de Nachtkoning, maar ze sloot nooit groene ogen. We gingen ervan uit dat de groene ogen van Queens Cersei waren. We waren teleurgesteld.

12 Drogon zal meer draken baren in het oude Valyria

Game of Thrones
Game of Thrones

Drogon is een mannelijke draak, maar volgens de historische legendes van draken in het land van Westeros hebben draken het vermogen om van geslacht te veranderen. Dat gezegd hebbende, Drogon heeft het vermogen om in een vrouwelijke draak te veranderen en eieren te leggen zodat een toekomstige generatie draken kan bestaan … als deze mythe enig water bevat.

11 Het herstel van de Targaryen-bloedlijn

Targaryen Bloedlijn
Targaryen Bloedlijn

Veel fans hebben getheoretiseerd over het herstel van de Targaryen-bloedlijn. Als Jon Snow zijn ongemak met het idee van incest had kunnen overwinnen en zijn relatie met Dany had kunnen behouden, zouden ze samen de naties van Targaryens volledig hebben kunnen herstellen.

10 Daenerys Targaryen werd zwanger van het kind van Jon Snow toen ze samen op de boot waren

Targaryen Bloedlijn
Targaryen Bloedlijn

Een fantheorie stelt dat Daenerys Targaryen zwanger werd van het kind van Jon Snow de nacht dat ze samen op de boot doorbrachten! Als deze theorie waar zou zijn, zou het heel interessant zijn omdat we allemaal weten hoe het is afgelopen tussen Jon Snow en Daenerys, volgens de steekpartij in de finale.

9 Jaime zou degene zijn die het leven van Cersei zou beëindigen

cerse
cerse

Een andere fantheorie stelt dat Jaime degene zou zijn geweest die Cersei zou hebben vermoord. Op een gegeven moment werd hij gewaarschuwd dat Cersei de dood van hem zou zijn. Hoe interessant zou het zijn geweest als hij werkelijk de dood van haar was? Ze manipuleerde en controleerde hem sinds ze kinderen waren.

8 Arya zou degene zijn die Cersei zou vermoorden

gekregen
gekregen

De grootste fantheorie ooit was dat Arya daadwerkelijk degene zou zijn die Cersei zou vermoorden. Fans zaten erop te wachten en ze hoopten erop! Fans waren enthousiast om het te zien en keken er al jaren naar uit. Maar de schrijvers van de show besloten iedereen totaal teleur te stellen en ons volledig teleur te stellen. Arya heeft Cersei niet vermoord. Ze had serieus de meest saaie en saaie dood aller tijden.

7 Gendry wordt koning

gendry
gendry

Deze interessante fantheorie stelt dat Gendry eigenlijk degene zou zijn die koning zou worden, in plaats van Bran the Broken. Het is een interessante theorie omdat Gendry bloedverwant is van Robert Baratheon, de laatste echte koning. Dit had volkomen logisch kunnen zijn, en de zaden werden er zelfs voor geplant met Dany die Gendry legitimeerde na de Slag om Winterfell.

6 Jon Snow wordt koning

jon sneeuw
jon sneeuw

Jon Snow koning worden is iets anders dat duidelijk heel logisch is! Hij is een van de weinige personages in de show die een echt evenwichtig hoofd had en door en door slimme keuzes maakte, waarbij hij alle egoïstische neigingen liet varen. Ook al werd hij beschouwd als de bastaard van Ned Stark, hij had koning kunnen worden gezien zijn ware afkomst.

5 Betekenis achter de White Walker-symbolen

witte wandelaar
witte wandelaar

Fans probeerden constant de betekenis achter de symbolen te analyseren die de White Walkers in de sneeuw maakten. Helaas hebben we nooit antwoord gekregen over de symbolen. Wat bedoelen ze precies? Wat vertegenwoordigden ze? Probeerden ze een bericht te sturen?

4 Daenerys' Dragons zouden degenen zijn die de White Walkers elimineren

gekregen
gekregen

Veel fans vermoedden dat de draken van Daenerys degenen zouden zijn die het leger van White Walkers volledig zouden doden. Fans stelden zich haar drie draken voor die volgroeid waren, vuur spuwend in de menigte van White Walkers en ze onmiddellijk dood braden. Dit is niet gebeurd. In ieder geval niet met alle drie.

3 Sansa trouwt met een man die echt van haar houdt

sansa
sansa

Sansa had te maken met een liefdeloos huwelijk met Tyrion Lannister, een bruut huwelijk met Ramsay Bolton en een korte maar ongemakkelijke relatie met Joffrey Lannister. We hebben haar nooit zien verbinden met een man die haar echt met respect en liefde behandelde. We verdienden het om haar op een gegeven moment met de juiste persoon te zien!

2 De Nachtkoning heeft uiteindelijk gewonnen

nacht koning
nacht koning

Sommige fans theoretiseerden de uitkomst van Game of Thrones met een ander einde. Wat als de Night King de uiteindelijke winnaar zou worden? Als de Night King zou winnen, zou dat betekenen dat hij elk hoofdpersonage zou hebben uitgeschakeld en alle zeven koninkrijken zou hebben verteerd. Over een onvergetelijk einde gesproken.

1 De terugkeer van Ned Stark

ned
ned

Last but not least, en waarschijnlijk de gekste theorie van allemaal, zou zijn dat Ned Stark nooit echt stierf! Sommige fans hoopten en verwachtten dat hij in het laatste seizoen weer zou opduiken om een ander en interessanter verhaal te creëren. Met de duistere kunsten die een heks als Melisandre zou kunnen bieden, is alles mogelijk.

Aanbevolen: