Top 15 kinderprogramma's die volwassenen stiekem leuk vinden

Inhoudsopgave:

Top 15 kinderprogramma's die volwassenen stiekem leuk vinden
Top 15 kinderprogramma's die volwassenen stiekem leuk vinden
Anonim

Er is niets mis met volwassenen die genieten van shows die bedoeld zijn voor kinderen, zelfs als er al genoeg animatieprogramma's zijn die speciaal voor volwassenen bestaan. Cartoons met humor voor volwassenen, zoals Family Guy, BoJack Horseman, The Simpsons, Archer, American Dad, Bob's Burgers, Futurama en South Park zijn shows die speciaal zijn ontwikkeld met het oog op volwassenen. Deze cartoons met volwassen humor zijn ongelooflijk, maar ze zijn niet wat we op dit moment in gedachten hebben. Er zijn tal van geanimeerde shows gericht op kinderen waar volwassenen stiekem graag naar kijken! En het is geen schande.

De mensen die verantwoordelijk zijn voor het maken van deze kinderprogramma's, houden er altijd rekening mee dat ouders meestal bij de kinderen zitten terwijl deze tv-programma's voor hun neus worden gestreamd. Dat gezegd hebbende, makers van shows gebruiken graag grappen die volwassenen zullen begrijpen… Zelfs als de grappen soms over de hoofden van de meeste kinderen gaan!

15 'Adventure Time' vanwege de humor

Tijd voor avontuur
Tijd voor avontuur

Adventure Time is een hilarische animatieshow gemaakt voor kinderen, maar er zijn ook genoeg grappen voor volwassenen die over de hoofden van kinderen gaan. Deze show richt zich op een jongen genaamd Finn en zijn beste vriend, een hond genaamd Jake. Ze leven in een fantasie-universum naast prinsessen en pratende wolken.

14 'SpongeBob Squarepants' omdat het een klassieker is

Spongebob Squarepants
Spongebob Squarepants

SpongeBob SquarePants is een klassieker! Het is een tv-programma over een naïeve spons die onder de zee leeft. Hij is beste vrienden met een eekhoorn en een zeester. Zijn baas is een krab en zijn knorrige buurman is een inktvis die zijn leven haat. Het is gemakkelijk voor volwassenen om humor te vinden in deze show.

13 'Dexter's Laboratory' is nog steeds leuk om naar te kijken als volwassene

Dexter's laboratorium
Dexter's laboratorium

Of je nu een kind of een volwassene bent, deze show is geweldig. Dexter's Lab gaat over een buitengewoon slimme kleine jongen die weet hoe hij zijn hersens moet gebruiken voor geavanceerde wetenschappelijke doeleinden. Hij heeft zijn eigen science lab waar hij toffe uitvindingen bedenkt. Hij probeert zijn irritante en domme zus, Dee Dee, ver weg te houden.

12 'Pokémon' heeft zijn diepe momenten

pokémon
pokémon

Pokémon is een geweldige tv-show om naar te kijken voor kinderen en volwassenen. Het gaat over een slimme jongen, Ash Ketchum genaamd, die het land afspeurt naar de beste en sterkste Pokémon om met hem in zijn team te vechten. Deze show heeft zowel schattige als intense momenten met verhaallijnen waar volwassenen op kunnen letten.

11 'Batman: The Animated Series' omdat hij de coolste held is

Batman: de animatieserie
Batman: de animatieserie

Batman is een van de coolste helden ooit! Het is cool genoeg om het personage van Batman te zien, gespeeld door acteurs als Christian Bale, Ben Affleck en Michael Keaton! Maar het is ook heel interessant om de geanimeerde versie van het Batman-verhaal te zien. Iedereen die een DC-fan is, zal genieten van deze sfeervolle cartoon.

10 'Steven Universe' omdat de verhaallijnen intrigerend zijn

Steven Universum
Steven Universum

S teven Universe is echt een toffe show. Volwassenen genieten net zoveel van Steven Universe als kinderen, en dat is logisch! De reden waarom iedereen van deze show geniet, is dat het de schattigste verhaallijnen en zoetste momenten tussen personages heeft! Deze show bevat personages genoemd naar geboortestenen, en veel emotionele volwassenheid.

9 'Gravity Falls' omdat het pure komedie is

Zwaartekracht v alt
Zwaartekracht v alt

Gravity Falls is een andere geweldige show die volwassenen samen met hun kinderen kunnen kijken zonder zich te schamen of te schamen. Een van de stemacteurs is Kristen Schaal en zij is serieus de beste! Ze is zo getalenteerd als het gaat om stemacteren en ze heeft de leiding over zoveel verschillende geanimeerde karakters.

8 'The Grim Adventures Of Billy And Mandy' vanwege zijn duistere humor

De grimmige avonturen van Billy en Mandy
De grimmige avonturen van Billy en Mandy

The Grim Adventures of Billy and Mandy is een geanimeerde show die bedoeld is voor kinderen, maar het is eerlijk gezegd behoorlijk donker! Sommige verhaallijnen in deze show horen helemaal niet thuis in een kinderprogramma, maar Grim Adventures of Billy and Mandy verlegt die grenzen toch!

7 'Avatar: The Last Airbender' omdat het verhaal zo diep gaat

Avatar: The Last Airbender
Avatar: The Last Airbender

Er is de afgelopen jaren een live-actionversie van deze show als film uitgebracht, maar die deed het niet zo goed. Veel mensen hebben nog steeds een waanzinnig respect voor de originele geanimeerde show! Deze show had zoveel gedenkwaardige personages, plots en thema's. Deze show is meer dan alleen maar grappige momenten… Het is gemaakt om serieus genomen te worden.

6 'Hé Arnold!' Omdat het karakters heeft waar we ons mee kunnen identificeren

Hé Arnoldus!
Hé Arnoldus!

Hé Arnold! is een geweldig tv-programma voor kinderen om naar te kijken over een kind dat gepest wordt omdat zijn hoofd de vorm heeft van een voetbal. De boodschap in deze show gaat over het opkomen tegen pesten en het ondersteunen van gezonde vriendschappen. Daarom genieten volwassenen net zo veel van deze show!

5 'Justice League Unlimited' omdat de strijd tussen goed en kwaad de beste is

'Justice League Onbeperkt&39
'Justice League Onbeperkt&39

DC-fans zijn het erover eens dat alles wat over de Justice League draait, interessant is om naar te kijken. Justice League Unlimited is een show die kinderen graag samen met hun ouders kijken. Deze show richt zich op helden zoals Superman, Batman, Wonder Woman en de rest van de Justice League die we kennen en waar we van houden.

4 'The Powerpuff Girls' omdat ze vechten voor gerechtigheid

The Powerpuff Girls
The Powerpuff Girls

The Powerpuff Girls is een andere geweldige kindershow waar volwassenen ook graag naar kijken. Het gaat over drie meisjes met superkrachten. Ze hebben hun krachten per ongeluk gekregen, maar ze gebruiken hun krachten nog steeds om voor gerechtigheid te vechten. Het is een schattige show en het onthult de band tussen zussen.

3 'Total Drama Island' omdat het een nep-reality-tv-show is

Totaal Drama Eiland&39
Totaal Drama Eiland&39

Mensen die van reality-tv houden, zullen zeker van een programma als Total Drama Island houden. Deze show is bedoeld voor kinderen, maar is ontworpen om te functioneren als een echte reality-tv-show. Het richt zich op een groep tieners die met elkaar strijden om een winnende prijs. Sommige tieners vallen uiteindelijk ook voor elkaar.

2 'Phineas And Ferb' vanwege Shenanigans

Phineas en Ferb
Phineas en Ferb

Een van de coolste dingen aan een show als Phineas and Ferb is het feit dat het een stemactrice heeft met de naam Ashley Tisdale! Ze was ooit een Disney Channel-ster van de High School Musical-filmfranchise en de Suite Life of Zack and Cody TV-show. Het feit dat ze haar stem aan deze show leende, maakte het nog beter.

1 'Kim Possible' omdat ze zo'n krijger is

Kim Mogelijk
Kim Mogelijk

Kim Possible is weer een geweldige show waar volwassenen net zoveel van houden als kinderen! Het gaat over een tienermeisje dat net als de rest van haar leeftijdsgenoten naar de middelbare school gaat, maar ook als undercover spion fungeert. Ze vecht tegen slechteriken en heeft nog steeds een sociaal leven! Haar vermogen om met twee levens te jongleren is behoorlijk verbazingwekkend!

Aanbevolen: