15 langstlopende tv-programma's aller tijden

Inhoudsopgave:

15 langstlopende tv-programma's aller tijden
15 langstlopende tv-programma's aller tijden
Anonim

Voor elk televisieprogramma is het van cruciaal belang om zo lang mogelijk in de ether te blijven. Dit zou tenslotte het potentieel van een show bepalen om zoveel mogelijk geld te verdienen. Om nog maar te zwijgen, zolang de show loopt, zouden de cast en crew een gegarandeerde bron van inkomsten hebben.

Normaal gesproken zou een succesvolle tv-show bijna onmiddellijk een bestelling voor een volledig seizoen krijgen. En als ze geluk hebben, wordt dit gevolgd door de bestelling van een netwerk voor een tweede (en soms derde) seizoen. Helaas heeft niet iedereen dit geluk. Er zijn zelfs shows die zelfs worden geannuleerd terwijl het nog midden in het eerste seizoen zit.

Om deze reden is het zeker een buitengewone prestatie om jaren in de lucht te kunnen blijven. En tot nu toe is dat maar een handvol shows gelukt. Hier zijn er enkele:

15 Grey's Anatomy zendt nu zijn 16e seizoen uit

Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Lang nadat "ER" uit de lucht was gegaan, kwam Shonda Rhimes met de show "Grey's Anatomy". Het is een medisch drama dat ook gaat over de nogal gecompliceerde levens van artsen en stagiaires. Tot nu toe is de show al aan zijn 16e seizoen toe. En hoewel veel van de originele cast verdwenen is, blijft Ellen Pompeo het centrale personage Meredith Gray spelen.

14 NCIS is een CBS-hit sinds 2003

NCIS
NCIS

"NCIS " is zeker anders dan je typische politiedrama. Natuurlijk, het is een procedure voor misdaad, maar de zaken hebben alleen betrekking op die waarbij iemand van de Amerikaanse marine betrokken is (fictief natuurlijk). Op dit moment wordt de show uitgezonden zijn 17e seizoen. In de loop der jaren is er veel van de cast veranderd. Mark Harmon, die teamleider Leroy Jethro Gibbs speelt, blijft echter.

13 The Amazing Race heeft de adrenaline van iedereen tot nu toe 31 seizoenen lang aan het pompen gehouden

De geweldige race
De geweldige race

Als het op realityshows aankomt, kunnen niet veel mensen echt zeggen dat ze blijvende vaardigheden hebben. Gelukkig voor 'The Amazing Race' loopt de show al sinds 2001. In de loop der jaren zijn we zeker enkele van de meest memorabele teams van de show tegengekomen. Deze omvatten de familie Linz en het echtpaar Colin Guinn en Christie Woods, die seizoen 30 wonnen.

12 Big Brother blijft genieten van sterke kijkcijfers sinds het eerste seizoen in 2000

Grote broer
Grote broer

"Big Brother" is een andere realityshow die erin slaagde een favoriet te blijven onder de kijkers, ondanks dat er elk jaar nieuwe realityshows worden geïntroduceerd. En hoewel de deelnemers elk seizoen kunnen veranderen, kun je zeker elke keer het vertrouwde gezicht van gastheer Julie Chen verwachten. Blijf op de hoogte voor het komende 22e seizoen van de show.

11 The Reality Show Survivor heeft al 39 seizoenen uitgezonden

Overlevende
Overlevende

Het lijkt erop dat realityshows een behoorlijk goede staat van dienst hebben als het gaat om in de lucht blijven. En als je meer bewijs nodig hebt, houd dan gewoon "Overlevende" in gedachten. Net als 'Big Brother' bestaat de show al sinds 2000. En zoals altijd wordt de show gepresenteerd door gastheer Jeff Probst.

10 Family Guy bestaat al sinds 1999

Familieman
Familieman

Ja, geloof of niet, de geanimeerde show "Family Guy" bestaat al een behoorlijk lange tijd. De show, gecreëerd en geschreven door Seth MacFarlane, bevat de vocale talenten van MacFarlane, Mila Kunis, Alex Borstein, Seth Green, Mike Henry, Danny Smith, John Viener en Alec Sulkin. De show is momenteel aan zijn 18e seizoen.

9 Law & Order: Special Victims Unit is nu bezig aan zijn 21e seizoen

Law & Order Special Victims Unit
Law & Order Special Victims Unit

Inderdaad, het politiedrama " Law & Order: Special Victims Unit " heeft in de loop der jaren een enorme aanhang ontwikkeld. Net als "Family Guy" bestaat deze NBC-serie al sinds 1999. Bekende castleden zijn onder meer Mariska Hargitay, Ice-T, Christopher Meloni, Richard Belzer, Dann Florek, B. D. Wong, Tamara Tunie, Kelli Giddish, Diane Neal, Stephanie March en Peter Scanavino.

8 Kinderen genieten sinds 1999 van SpongeBob SquarePants

Spongebob Squarepants
Spongebob Squarepants

Tot nu toe hebben SpongeBob en zijn beste vriend, Patrick Star, 12 seizoenen lang kinderen (en volwassenen die jong van hart zijn) in verrukking gebracht. Gedurende de hele reeks heeft Tom Kenny het geliefde hoofdpersonage geuit, terwijl Bill Fagerbakke de stem van Patrick geeft. Ondertussen zijn andere stemacteurs in de show onder meer Rodger Bumpass, Clancy Brown, Jill Talley en Dee Bradley Baker.

7 The Simpsons vermaken iedereen sinds 1989

The Simpsons
The Simpsons

Ja, Amerika's andere beroemde geanimeerde familie bestaat al zo lang. Sinds de start van de serie heeft de populaire show ook een film geïnspireerd. En volgens showrunner Al Jean kan er nog een gebeuren. Jean vertelde Slash Film: "We zouden er graag een maken voor Disney, maar het is niet alsof het volgende week of volgend jaar gebeurt."

6 Saturday Night Live is al sinds 1975 in de lucht

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Vooral als je van sketch-komedie houdt, is er geen manier dat je niets zou weten over "Saturday Night Live". De show is praktisch een NBC-etablissement. In de loop der jaren heeft het ook een aantal vrij beroemde castleden gehad. Deze omvatten onder meer Robert Downey, Jr., Adam Sandler, Chris Rock, Tina Fey, Amy Poehler en vele anderen.

5 The Price Is Right heeft tot nu toe 47 seizoenen uitgezonden

De prijs is correct
De prijs is correct

Geloof het of niet, je favoriete spelshow is al sinds 1972 in de lucht. In de loop der jaren is de show gepresenteerd door Bob Barker en Drew Carey. Ondertussen zijn de vertellers van de show Johnny Olson, Rod Roddy, George Gray en Rich Fields. Tot nu toe heeft de show echter slechts één Emmy-nominatie verdiend en geen overwinningen.

4 De Sesamstraatbende verrukt het publiek sinds 1969

Sesam Straat
Sesam Straat

Wie kan deze vrolijke bende weerstaan, waaronder enkele van de meest lieve wezens die je ooit zou ontmoeten? Nou, dat zou kunnen verklaren waarom " Sesamstraat " tot nu toe 47 seizoenen in de lucht is geweest. Bovendien heeft de show 11 Emmy-nominaties en zes overwinningen ontvangen, waaronder Outstanding Achievement in Children's Programming.

3 Days Of Our Lives levert sinds 1965 drama

Dagen van ons leven
Dagen van ons leven

Natuurlijk, veel soapseries bestaan al heel lang, maar geen enkele is zo lang in de ether geweest als 'Days of our Lives'. Als je het moet weten, is de show al aan zijn 55e seizoen. Tegenwoordig zijn de castleden Kristian Alfonso, John Aniston, Lauren Koslow, Josh Taylor en Suzanne Rogers.

2 Jeopardy is aan de gang sinds 1964 en Alex Trebek is er de hele tijd geweest

Gevaar
Gevaar

Spelshow " Jeopardy " is momenteel bezig aan zijn 36e seizoen. En geloof het of niet, zijn gastheer Alex Trebek bestaat al sinds het begin. Volgens de website van de show heeft Trebek zelfs bijna 8.000 afleveringen gehost en dat telt nog steeds. Ondertussen bestaat de presentator van de show, Johnny Gilbert, al bijna net zo lang.

1 De Tonight Show is sinds 1954 een nietje op de televisie

De Tonight Show
De Tonight Show

Als je je afvraagt welk tv-programma het langst bestaat, die eer gaat naar 'The Tonight Show'. Deze talkshow op de late avond werd voor het eerst uitgezonden op 27 september 1954. Sindsdien heeft het verschillende presentatoren gehad. Deze omvatten Johnny Carson, Jay Leno, Conan O'Brien en de huidige gastheer van de show, Jimmy Fallon.

Aanbevolen: