15 dingen die we net hebben geleerd over Gold Rush's Parker Schnabel

Inhoudsopgave:

15 dingen die we net hebben geleerd over Gold Rush's Parker Schnabel
15 dingen die we net hebben geleerd over Gold Rush's Parker Schnabel
Anonim

In het eerste seizoen of zo van Gold Rush verscheen Parker Schnabel maar een paar keer om advies te geven aan de andere mijnwerkers. Zijn rol breidde zich de komende jaren echter uit toen hij zich vestigde als een van de sterren van de reality-tv-show. Nu is hij de leidende loting voor veel kijkers, waarbij zijn crew vaak het verhaal van elk seizoen domineert.

Na hem op zeer jonge leeftijd te hebben zien opgroeien tot een succesvolle mijnwerker, hebben veel fans van Gold Rush zwaar geïnvesteerd in zijn leven. Ondanks dat hij in zo'n spraakmakende show zit en zijn leven voor camera's voor tv plaatst, zullen veel kijkers van Gold Rush heel weinig over zijn leven weten. Dit geldt vooral voor zijn persoonlijke leven, dat zelden in de serie zelf wordt getoond. Het zal je misschien verbazen enkele van deze feiten over hem te lezen.

15 Zijn relaties zijn vaak in het nieuws

Parker Schnabel is misschien wel het meest prominente castlid in Gold Rush. Hij is onderhoudend en jong, wat betekent dat hij een ander soort publiek aanspreekt. Dit zet echter ook zijn persoonlijke leven in het vizier en hij is vaak in het nieuws met betrekking tot zijn romantische relaties, zoals met Ashley Youle.

14 Hij kreeg de baan op Gold Rush nadat zijn grootvader was afgetreden

Hoewel Parker Schnabel in het eerste seizoen van Gold Rush verscheen, was het zijn grootvader die de leider van de bemanning was. Dat veranderde allemaal in het tweede seizoen toen John aftrad, waardoor Parker de leiding kreeg over het familiebedrijf.

13 Parker financierde zijn start in de mijnbouw met zijn universiteitsfonds

Het feit dat zijn grootvader zelf een succesvolle mijnwerker was, betekende dat Parker in zijn jeugd niet worstelde. Hij had een studiefonds opgezet dat hem in staat zou hebben gesteld zonder financiële problemen naar de universiteit te gaan. In plaats daarvan koos hij ervoor om zelf goudzoeker te worden en gebruikte hij het studiefonds om zijn eigen bedrijf op te starten.

12 Hij had al een tijdje geen huis

Parker Schnabel vertelt vaak dat hij geen dingen koopt zoals dure auto's of gadgets die hij niet nodig heeft. Dit beleid strekte zich zelfs uit tot het bezitten van een woning. Omdat hij niet precies wist waar hij wilde wonen, was hij feitelijk dakloos en woonde hij in caravans en caravans totdat hij besloot waar hij een huis wilde kopen.

11 De favoriete herinnering van de mijnwerker is leren van zijn grootvader

Uit de show blijkt duidelijk dat Parker een zeer hechte band heeft met zijn grootvader John. De twee delen een sterke band en hij heeft veel geleerd over goudwinning van John. Volgens de ster zelf wordt zijn favoriete herinnering aan de mijnbouw begeleid door zijn grootvader.

10 Hij neemt lange pauzes tijdens het laagseizoen

Goudwinning in Alaska is seizoensgebonden, omdat ze hun uitrusting alleen kunnen gebruiken tijdens de warmere maanden wanneer de sneeuw is weggesmolten. Dit betekent ook dat er buiten het seizoen lange perioden van stilstand zijn. Parker gebruikt deze pauze van de lange uren die hij gewoonlijk werkt om op langere vakanties te gaan en nieuwe dingen te proberen.

9 Het managen van zijn bemanning is het moeilijkste deel van de baan

Volgens Parker is het moeilijkste van zijn werk niet om echt goud te vinden. Hij beweert dat dat eigenlijk het gemakkelijkste is. Het is veeleer het managen van zijn team dat het moeilijkst is, aangezien hij te allen tijde hands-on moet zijn met tientallen mensen in zijn bedrijf om succesvol te zijn.

8 De grootste goudklomp die hij vond was ongeveer $500 waard

Tijdens een vraag-en-antwoordsessie op Facebook werd Parker Schnabel door een fan gevraagd naar de grootste goudklomp die hij ooit had gevonden. De mijnwerker beweerde dat het een goudklompje van ongeveer $ 400- $ 500 was dat ongeveer een halve ounce woog. Blijkbaar is het vinden van grote goudklompjes zeldzaam omdat het gebied waarin ze mijnen niet veel bevat.

7 Hij viel uit met een cameraman die hij al jaren kende na het filmen van één show

Na de dood van zijn grootvader John nam Parker deel aan een nieuwe serie waarin hij de moeilijke Klondike Trail zou lopen. Hij koos cameraman James Levelle uit om het proces te filmen zoals hij hem al jaren kende. De twee botsten echter in de nauwe omstandigheden waarin ze leefden. Parker legde uit dat hij uiteindelijk een hekel had aan James en niet langer met hem sprak.

6 Het onderhouden van relaties en vriendschappen is moeilijk voor hem vanwege de lange uren

Na zijn breuk met de Australische vriendin Ashley Youle accepteerde Parker dat hij een groot deel van de verantwoordelijkheid droeg. Zijn werk houdt in dat hij zeer lange uren maakt en zich praktisch 24/7 op zijn bemanning concentreert. Dit betekent dat hij niet veel vrije tijd heeft om met vrienden en familie door te brengen. Dit maakt het moeilijk om een gezonde relatie met hen te onderhouden.

5 Hij heeft miljoenen dollars aan goud gedolven

Ondanks zijn ongelooflijk jonge leeftijd en relatieve onervarenheid als mijnwerker, is Parker Schnabel zeer succesvol gebleken. Zelfs in zijn jongere dagen op de show presteerde hij vaak beter dan andere mijnwerkers die meer ervaring hadden. Volgens Maxim heeft hij in slechts een paar jaar voor miljoenen dollars aan goud gewonnen.

4 Parker weet niet zeker wat Hoffman's Beef met hem is

Gedurende de verschillende seizoenen van Gold Rush is duidelijk geworden dat Todd Hoffman en Parker Schnabel niet met elkaar overweg kunnen. Toch weet hij volgens Parker niet helemaal zeker waarom Hoffman ruzie met hem heeft. Het ziet er dus niet naar uit dat de vete snel zal eindigen.

3 Zijn ex-vriendin Ashley Youle werd geconfronteerd met beschuldigingen van fans over illegaal werken

Toen hij samenkwam met zijn Australische vriendin Ashley Youle, verhuisde ze snel om zoveel mogelijk tijd met Parker door te brengen. Ze verscheen zelfs in afleveringen van Gold Rush en leek te helpen met mijnbouw. Dit riep bij fans de vraag op of ze illegaal werkte omdat ze geen werkvisum zou hebben.

2 Zijn netto waarde wordt geschat op $8 miljoen

Hoewel hij beweert in Gold Rush niet zo goed af te zijn en meer schulden te hebben dan iemand anders van zijn leeftijd in de wereld, lijkt Parker Schnabel het heel goed voor zichzelf te doen. Zijn vermogen wordt geschat op $ 10 miljoen na de jaren van succesvolle mijnbouw die hij heeft gedaan.

1 Hij is blijkbaar best moeilijk om mee te werken

In alle opzichten is Parker Schnabel niet de gemakkelijkste persoon ter wereld om mee samen te werken. Hij is in conflict geraakt met veel mensen voor de camera op Gold Rush. Sommige voormalige bemanningsleden hebben echter beweerd dat hij niet attent op hen is en hij geeft openlijk toe dat hij afstotelijk en onbezonnen kan overkomen op zijn werknemers.

Aanbevolen: