10 slechtste sitcom-koppels aller tijden (en 10 waar we altijd van zullen houden)

Inhoudsopgave:

10 slechtste sitcom-koppels aller tijden (en 10 waar we altijd van zullen houden)
10 slechtste sitcom-koppels aller tijden (en 10 waar we altijd van zullen houden)
Anonim

Tv-programma's zijn afhankelijk van relaties om hun programma's draaiende te houden. Niets zorgt immers voor meer conflicten en gelach dan twee verliefde mensen. In de loop der jaren hebben we duizenden sitcom-paren verliefd zien worden. Sommigen blijven bij elkaar en anderen niet, en we hebben er meestal een uitgesproken mening over. Per slot van rekening hebben sitcom-relaties het vermogen om een show jarenlang te laten slagen, of het kan de reden zijn voor de ondergang ervan.

Hoe dan ook, we komen vaak massaal naar onze tv-schermen om te zien hoe onze favoriete koppels verliefd worden of schreeuwen tegen onze minst favoriete koppels en wortel schieten voor hun uiteindelijke ondergang. Hier zijn 10 van onze favoriete sitcom-paren en 10 zouden we samen absoluut haten.

20 Het ergste: Peter en Lois van Family Guy

Als je ooit naar Family Guy hebt gekeken, weet je dat Peter en Lois niet het beste stel op tv zijn. Ze krijgen bijna elke aflevering ruzie en deze gevechten worden vaak fysiek waarbij een van hen de ander fysiek pijn doet. Ze hebben elkaar ook ontelbare keren bedrogen en in één aflevering trouwde Lois zelfs met de hond toen ze dacht dat Peter was overleden. Deze twee zijn absoluut een vreselijk stel.

19 Liefde: Jim en Pam het kantoor

Deze twee zijn kantoorliefjes die voor elkaar bestemd waren, zelfs als het niet zo voelde. Ze hebben elkaar altijd gesteund, zelfs als het hun eigen relatie in gevaar bracht, en ze maken elkaar altijd aan het lachen. Gelukkig werd al die jaren wachten beloond en werden Jim en Pam het "it"-paar van het kantoor en een favoriet in ons hart.

18 Het ergste: Ted en Robin uit hoe ik je moeder heb ontmoet

How I Met Your Mother-fans hebben sterke gevoelens over dit stel. Ze houden van ze of haten ze en wij zijn team haten ze. Hoe kan een relatie op vertrouwen worden gebouwd als Ted zijn vriendin bedroog om bij Robin te zijn? Wat deze relatie nog erger maakt, is dat Robin uiteindelijk een gelukkig huwelijk verliet om bij Ted te zijn, ook al ging het de eerste keer niet goed.

17 Liefde: Cam en Mitchell uit de moderne familie

We houden van Cam en Mitchell omdat ze van elkaar houden. Sommigen denken misschien dat ze het op een grappige manier kunnen laten zien - met hun constante behoefte om elkaar een handje te helpen - maar het laat zien dat ze een gedeeld belang hebben bij competitie. Bovendien zijn hun wedstrijden meestal ongevaarlijk en met liefde gedaan.

16 Het ergste: Archie en Edith van iedereen in de familie

Misschien was hun relatie vroeger in orde, maar naar de huidige maatstaven waren Archie en Edith een verschrikkelijk stel. Natuurlijk, ze hebben misschien van elkaar gehouden, maar Archie was altijd wreed tegen Edith die hem alleen maar gelukkig probeerde te maken. Wie zegt dat Edith niet bij Archie bleef omdat ze geen andere opties had gezien het feit dat ze geen eigen geld had?

15 Liefde: Bob en Linda van Bob's Burgers

Bob en Linda zijn echte koppeldoelen. Deze twee zijn niet alleen gelukkig getrouwd, maar ze zijn ook elkaars beste vrienden. Bob en Linda zijn er voor elkaar in goede en slechte tijden. Het belangrijkste is dat ze elkaar als gelijken behandelen en elkaar steunen als het gaat om conflicten op het werk en thuis.

14 Het ergste: Tom en Ann van parken en recreatie

Tom en Ann hadden nooit een stel mogen zijn en veel fans van parken en recreatie vragen zich nog steeds af waarom de schrijvers ervoor kozen om deze twee dates te maken. Een deel van de reden waarom deze twee de slechtste zijn, is omdat ze niets gemeen hebben. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Tom constant achter Ann aanzat, dus het voelde alsof Ann had toegegeven aan zijn pesterijen.

13 Liefde: Jesse en Becky uit Full House

Er waren niet zoveel koppels in Full House en we denken dat dat komt omdat geen van hen in staat zou zijn geweest om de relatie van Jesse en Becky waar te maken. Ook al was hij een speler, Jesse wist dat het liefde op het eerste gezicht was vanaf het moment dat Becky het huis binnenkwam. Becky had misschien wat meer tijd nodig, maar uiteindelijk stond ze zichzelf toe verliefd te worden op Jesse en het was haar beste beslissing ooit.

12 Het ergste: Rachel en Joey van vrienden

Vriendenfans overal kunnen het er allemaal over eens zijn dat Rachel en Joey het domste stel ooit waren in de geschiedenis van de show. Hun gevoelens kwamen uit het niets en waren een complete verspilling van tijd, aangezien iedereen wist dat Ross en Rachel uiteindelijk samen zouden eindigen. Rachel en Joey hadden zelfs problemen met hun relatie omdat ze hun vriendschap niet wilden verpesten. Dit is een keer dat we de vrienden voor geliefden niet steunen.

11 Liefde: Mike en Carol van de Brady Bunch

Mike en Carol hadden ervoor kunnen kiezen om de rest van hun leven als alleenstaande ouders door te brengen nadat ze hun echtgenoten hadden verloren, maar in plaats daarvan kozen ze ervoor om weer lief te hebben. En ze wisten precies wat ze wilden van een partner en daarom werkte hun huwelijk. Niet alleen dat, ze waren ook geweldige ouders voor hun samengesteld gezin.

10 Het ergste: Penny en Leonard uit de oerkn altheorie

Leonard en Penny zijn om talloze redenen geen goed stel. Om te beginnen zijn deze twee niets meer dan een cliché waar de hete blondine v alt voor de nerd die altijd al een oogje op haar heeft gehad. En dan is er het feit dat Penny Leonard niet respecteert en altijd grappen maakt over hem of zijn interesses.

9 Liefde: Homer en Marge uit The Simpsons

Op het eerste gezicht lijken Homer en Marge misschien geen geweldig stel, maar dat zijn ze echt. Ja, ze vechten soms, maar welke stellen niet? Homer en Marge werken omdat ze elkaar nodig hebben en elkaar dwingen om beter te worden. Ze houden onvoorwaardelijk van elkaar en zijn niet bang om dat te laten zien.

8 Het ergste: Ross en Rachel van vrienden

Dit is misschien een onpopulaire mening, maar Ross en Rachel waren geen koppeldoelen zoals Friends je wil doen geloven. Deze twee waren constant aan het kibbelen en waren bijna nooit op dezelfde pagina. Het hele "we waren op vakantie"-fiasco had voldoende bewijs moeten zijn dat deze twee geen goed stel waren.

7 Liefde: Leslie en Ben uit parken en recreatie

Leslie en Ben zijn het tv-koppel dat alle koppels beëindigt omdat ze echt de beste zijn. Deze twee hielden niet alleen heel veel van elkaar, maar ze respecteerden en steunden elkaar ook, wat er ook gebeurde. Leslie heeft Ben's nerdy hobby's misschien niet altijd begrepen, maar ze steunde ze net zoals Ben Leslie steunde bij al haar overheidsinspanningen. Zelfs toen werk deze twee uit elkaar hield, slaagden ze erin om het zonder drama te laten werken.

6 The Worst: Riley en Lucas uit Girl Meets World

Ondanks de inspanningen van de show hadden Riley en Lucas nooit wat nodig is om een geweldig stel te zijn. Sterker nog, ze waren eigenlijk waanzinnig saai. Ze hadden geen chemie en het was duidelijk dat deze twee beter af waren als vrienden. Bovendien verpestten de gevoelens van het paar de rest van de show toen een onnodige liefdesdriehoek in de serie werd geïntroduceerd.

5 Love: Lucy And Ricky From I Love Lucy

Lucy en Ricky zijn misschien niet het eerste stel waar je aan denkt als je denkt aan de beste sitcom-koppels, maar in hun hoogtijdagen waren ze dat zeker. Hoewel ze vochten en Ricky Lucy's capriolen niet altijd op prijs stelde, hielden deze twee nog steeds heel veel van elkaar. Het hielp ook dat deze twee in het echte leven een stel waren, wat hun chemie op het scherm zoveel beter maakte.

4 The Worst: Jane en Rafael van Jane The Virgin

Jane de Maagd heeft haar hoofdpersonage in de loop der jaren in twee heel verschillende relaties geplaatst, waarvan we er één niet konden steunen. Het is niet dat Jane en Rafael niet schattig waren samen, het is gewoon dat we niet denken dat ze voor elkaar bestemd zijn. We twijfelen er niet aan dat Jane bij Michael zou zijn beland als ze niet per ongeluk door Rafael was geïmpregneerd.

3 Liefde: Chandler en Monica van vrienden

Iedereen weet dat het beste koppel op Friends Monica en Chandler was. Deze twee slaagden erin om organisch van vrienden naar geliefden te gaan zonder alle onhandigheid die normaal gesproken bij zo'n beweging hoort. Omdat deze twee eerst vrienden en buren waren, wisten ze veel over elkaar, zoals wat ze wel en niet leuk vonden. Dit maakte hun relatie als koppel alleen maar sterker en hielp hen kleine ruzies te vermijden.

2 The Worst: Nick en Jess van New Girl

Nick en Jess hebben misschien een leuke relatie gehad toen ze samen waren, maar de aan-en-uit aard van hun relatie is een totale afknapper voor ons. Deze twee zijn gewoon beter af als vrienden die kunnen kibbelen en elkaar uitschelden voor hun onzin in plaats van geliefden die elkaar constant "ja man" noemen.

1 Love: Andre And Rainbow From Blackish

Andre en Rainbow zijn allesbehalve perfect, daarom denken we dat deze twee koppeldoelen zijn. Hoewel het waar is dat Andre en Rainbow een aantal geweldige momenten samen hebben gehad, weerhield dat hen er niet van om vorig seizoen uit elkaar te gaan toen hun huwelijk een deuk opliep. Wat deze twee zo geweldig maakt, is dat ze besloten om dingen uit te werken vanwege hun wederzijdse liefde voor elkaar en hun familie.

Aanbevolen: