15 tv-programma's om naar te kijken als je One Tree Hill mist

Inhoudsopgave:

15 tv-programma's om naar te kijken als je One Tree Hill mist
15 tv-programma's om naar te kijken als je One Tree Hill mist
Anonim

Sommige televisieprogramma's hebben gewoon een manier om de goede plek te raken zoals weinig andere aanbiedingen op het kleine scherm, en deze shows genereren in een mum van tijd een enorme aanhang. Ze weten hoe ze verschillende thema's en tonen moeten balanceren, wat niet eenvoudig is. Hoewel niet elke afzonderlijke aflevering een klassieker zal zijn, is de algehele show zelf een geweldig aanbod voor mensen om van te genieten. Imitators zullen komen en gaan, maar degene die de bal aan het rollen heeft gebracht, zal zeker hier blijven.

Hoewel er al jaren geen nieuwe afleveringen meer zijn uitgezonden, houden veel mensen er nog steeds van om te gaan zitten en naar One Tree Hill te kijken. Deze show had een beetje van alles en was in staat om een naadloze manier te vinden om het allemaal uit te balanceren. Dit was grotendeels de reden waarom het zo'n enorme hit was toen het debuteerde. Al die jaren later, en mensen kunnen er nog steeds geen genoeg van krijgen.

Vandaag gaan we een aantal shows aanbevelen aan mensen die van One Tree Hill houden.

15 Nancy Drew is een uitstekende nieuwe serie

piloot
piloot

Nancy Drew, gebaseerd op de klassieke boekenreeks, is de laatste tijd een mooie toevoeging aan het kleine scherm. Natuurlijk, het is misschien geen volledige replica van One Tree Hill, maar geloof ons als we zeggen dat de manier waarop deze serie de toon kan balanceren, veel mensen zal plezieren.

14 The Originals is een spin-off die waanzinnig goed is

De orginelen
De orginelen

Het komt niet vaak voor dat een spin-offproject zo populair kan worden bij fans, maar The Originals was in staat om dit mogelijk te maken. Het heeft veel te waarderen, en mensen die van One Tree Hill houden, staan voor een traktatie. Het heeft veel hoofdpersonages om overal van te houden en te verafschuwen.

13 Gossip Girl is One Tree Hill, maar met rijke kinderen

Roddelster
Roddelster

Dit lijkt misschien een voor de hand liggende keuze, maar het is hier met een reden. Gossip Girl is de perfecte show om naar te kijken voor fans van One Tree Hill, omdat het enkele overeenkomsten heeft. Een schril contrast is dat deze show zich in het luxe New York afspeelt en niet in een veel kleinere stad.

12 Euphoria is een van de beste nieuwe shows die er zijn

Euforie
Euforie

In vergelijking met sommige van de andere aanbiedingen op deze lijst, is Euphoria relatief nieuw, maar dit betekent niet dat het nog geen impact heeft gehad. Het is een ruigere show dan One Tree Hill, maar het is er een waar fans van zullen willen binge en intens genieten.

11 Gilmore Girls kon niet beter zijn

Gilmore
Gilmore

One Tree Hill-fans zouden echt de tijd moeten nemen om Stars Hollow te bezoeken en te genieten van wat Gilmore Girls. We kunnen ons voorstellen dat er veel mensen zijn die van beide shows houden, maar degenen die deze specifieke serie niet hebben gezien, moeten stoppen met wat ze aan het doen zijn en het onmiddellijk bekijken.

10 Riverdale heeft het allemaal en is een geweldige serie

Riverdale
Riverdale

Riverdale is een serie die gebaseerd is op de oude Archie-strips en in een mum van tijd een hoop fans heeft weten te vinden. Het heeft veel contrasterende karakters, waar fans van One Tree Hill van zullen genieten. Er zijn enkele belangrijke toonverschillen, maar fans zullen hier veel vinden om van te houden.

9 The Vampire Diaries is nog steeds zo populair als altijd

Vampier Dagboeken
Vampier Dagboeken

In tegenstelling tot One Tree Hill blijft deze show enorm populair, en we kunnen bijna garanderen dat er enige overlap is tussen fandoms. Beide shows weten hoe ze zwaardere thema's in evenwicht moeten houden en net genoeg lichtzinnigheid hebben om mensen bezig te houden. Vertrouw ons als we zeggen dat Vampire Diaries het kijken waard is.

8 De 100 is intens en het kijken waard

de 100
de 100

De 100 is al geruime tijd op televisie en van buitenaf lijkt het alsof het niets gemeen heeft met One Tree Hill. Natuurlijk zijn er enkele grote verschillen, maar deze serie is absoluut fenomenaal. Als zodanig weten we dat fans van One Tree Hill het goed zullen vinden.

7 Pretty Little Liars is een drama-gevulde en fantastische show

PLL
PLL

Als Gossip Girl al op deze lijst verscheen, dan weten mensen dat het slechts een kwestie van tijd was voordat Pretty Little Liars zou verschijnen. Deze serie heeft zoveel leuks aan zijn cast, en hij weet het drama op te krikken. Dit is hoe fans van One Tree Hill erin worden gezogen.

6 Runaways biedt een wonderlijke draai aan een tienerserie

Radio aan
Radio aan

Zowat alles is cooler met superhelden en krachten, daarom wordt Runaways vandaag op deze lijst opgenomen. Hoewel het niet van dezelfde kwaliteit is als het grootste aanbod van de MCU, zit er veel drama in deze vermakelijke show, dus probeer het zeker eens.

5 Glee is een klassieker die alles heeft

vrolijkheid
vrolijkheid

Glee veroverde de wereld stormenderhand toen het debuteerde en het heeft sindsdien een enorme aanhang behouden. Deze show is een stuk luchtiger dan One Tree Hill, maar dat wil niet zeggen dat hij vrij is van drama en intriges. Dit is weer een show die zo'n mooie toonbalans wist te bereiken.

4 De samenleving is geweldig en wordt alleen maar beter

De gemeenschap
De gemeenschap

The Society is een nieuwer aanbod dat slechts één seizoen diep is. Dit betekent dat er voldoende tijd is om bij te praten en op de hoogte te blijven van de serie. Het is veel zwaarder dan One Tree Hill, maar dit betekent niet dat fans moeten schuwen. Het is het kijken meer dan waard.

3 Grey's Anatomy is nog steeds een van de beste die er is

Grijzen
Grijzen

Grey's Anatomy is al sinds 2005 te zien en is een van de meest populaire shows ooit gemaakt, en we kunnen bijna garanderen dat veel One Tree Hill-fans deze show al kijken. Het is zo'n goed drama, al is het niet vrij van fouten. Al met al is deze show nog steeds een van de beste tv-programma's die er zijn.

2 New Girl biedt veel gelach voor fans

Nieuw meisje
Nieuw meisje

Vergeleken met sommige van de andere shows op deze lijst, is New Girl een stuk relaxter en leunt ze meer op de komische kant van de dingen. Dit is de reden waarom we het hebben opgenomen, omdat het kijken naar te veel zware shows nooit een goede zaak is. Het was een enorme hit die veel gelach opleverde, samen met relatiedrama, en mensen zijn er nog steeds enthousiast over.

1 The Fosters is een perfecte optie voor wat familiedrama

Pleegouders
Pleegouders

Nou, degenen onder ons die van drama houden, hebben waarschijnlijk al naar The Fosters gekeken. Het vermogen van deze show om zwaardere thema's in evenwicht te brengen is echt indrukwekkend, en fans van One Tree Hill zouden dol zijn op deze show. Het heeft een aantal komische elementen, die ervoor zorgen dat alles goed verloopt en voegt in elk seizoen een aantal verschillende smaken toe.

Aanbevolen: