Rupaul's Drag Race: elke winnaar officieel geklasseerd

Inhoudsopgave:

Rupaul's Drag Race: elke winnaar officieel geklasseerd
Rupaul's Drag Race: elke winnaar officieel geklasseerd
Anonim

Zoals fans al weten, zitten we momenteel midden in RuPaul's Drag Race seizoen 12. De zaken lopen snel op en de eliminaties zijn controversiëler dan ooit. Dat gezegd hebbende, dit is niet onze eerste keer op de landingsbaan. In elk seizoen kiest Mama Ru wie ze wil (met heel weinig input van de juryleden en online fans). Soms is iedereen in de kamer het volledig eens met Ru's keuze en andere keren, nou ja, andere keren wordt de woede echt.

Vandaag hebben we elke winnaar van Drag Race en All Stars genomen en officieel gerangschikt. Hoewel Ru's echt de enige mening is die ertoe doet, dachten we dat we het zouden opsplitsen in termen van wie de fans het leukst vonden om naar te kijken voor de verandering. Geen thee, geen schaduw, maar sommige van deze winnaars dragen een kroon die NIET van hen is…

15 Tyra Sanchez was niet de meest sympathieke koningin

Tyra Sanchez winnaar van Ruapul's Drag Race
Tyra Sanchez winnaar van Ruapul's Drag Race

We geven Tyra de eer dat ze een OG-winnaar is (ze pakte de kroon in seizoen 2), maar de koningin is gewoon niet aardig. Ze is prachtig, maar ze speelde het grootste deel van haar seizoen de gemene meisjeskaart. Om het nog erger te maken, kreeg ze in 2018 een verbod van DragCon vanwege bedreigingen tegen andere koninginnen.

14 We houden van Bebe, maar de verlichting van seizoen 1 was voor niemand aardig

Bebe Zahara Benet eerste winnaar Drag Race
Bebe Zahara Benet eerste winnaar Drag Race

Als Bebe Zahara Benet elk ander seizoen een kroon had gewonnen, zou ze waarschijnlijk een beetje hoger zijn gerangschikt. Ze is een geweldige koningin die veel te bieden heeft, maar er is een reden waarom niemand teruggaat om seizoen 1 opnieuw te bekijken. Het was een hete bende. Natuurlijk kwam ze terug om All Stars te verslaan, maar ze nam die kroon niet mee naar huis.

13 Chad Michaels had moeten wachten tot alle sterren voet aan de grond hadden

Chad Michaels winnaar van All Stars seizoen 1
Chad Michaels winnaar van All Stars seizoen 1

Chad Michaels wordt hier geplaatst om een soortgelijke reden als Bebe. Niemand kan ontkennen dat Chad charisma, uniekheid, durf en talent heeft, maar All Stars seizoen 1 was verschrikkelijk. Het hele spel in paren was echt chaotisch en helaas is het niet zo indrukwekkend om de winnaar van dat seizoen te zijn als sommige andere overwinningen.

12 Aquaria ziet er goed uit, maar ze was niet de meest vermakelijke

Aquaria bij Drag Race kroningsceremonie
Aquaria bij Drag Race kroningsceremonie

Aquaria zou haar seizoen zeker winnen. Na het zien van haar eindeloze parade van ongelooflijke catwalk-outfits, zou het moeilijk zijn geweest om haar de kroon te weigeren. Als we het echter hebben over koninginnen die het hele seizoen vermakelijk waren om naar te kijken, scoort ze niet zo hoog. Toch zal de koningin binnenkort de mode-industrie gaan regeren.

11 De rare All Star-regels zijn de enige reden waarom Trixie heeft gewonnen

Trixie Mattel bij Drag Race Snatch Game
Trixie Mattel bij Drag Race Snatch Game

Laten we hier één ding duidelijk maken, in termen van leven na de Drag Race is Trixie Mattel misschien wel de ultieme winnaar. Na een behoorlijk belabberd seizoen verliet ze het land en zette vervolgens de wereld van slepen op zijn kop. Ze heeft tv-shows, een make-uplijn en ze is zeer muzikaal begaafd. We weten echter allemaal dat de All Stars-kroon van Shangela was, zelfs Michelle heeft het toegegeven.

10 Een dubbele kroning… Echt waar?

Monet X Change en Trinity The Tuck dubbele winnaars van All Stars
Monet X Change en Trinity The Tuck dubbele winnaars van All Stars

Luister, Monét X Change en Trinity the Tuck zijn beide ongelooflijke koninginnen. Een dubbele bekroning is echter net zo'n uitblinker. Ja, ze kwamen allebei om te doden tijdens die laatste lipsynchronisatie, maar er moet een winnaar worden gekozen! Als een van beide koninginnen alleen had gewonnen, zouden ze misschien wat hoger op deze lijst terechtkomen.

9 Yvie was een zeer controversiële overwinning

Yvie Oddly winnaar van Drag Race seizoen 11
Yvie Oddly winnaar van Drag Race seizoen 11

Seizoen 11 was zeker interessant. De terugkeer van Vanjie, Nina West die onze harten veroverde, Silky's hilariteit en natuurlijk Yvie en Brooklyn's Demi Lovato lip sync. Hoewel het volkomen logisch is dat het neerkwam op Yvie en Brooklyn (wie zou ooit een van hen in een lipsynchronisatie verslaan?), zijn we nog steeds onzeker over het feit dat Yvie uiteindelijk tot winnaar wordt gekroond.

8 Raja is de meest memorabele OG-winnaar

Raja winnaar van Drag Race seizoen 3
Raja winnaar van Drag Race seizoen 3

Zoals de meeste fans het erover eens zullen zijn, is de Drag Race die we vandaag kennen en waar we van houden, eigenlijk pas begonnen in seizoen 4. De eerste 3 seizoenen gingen eigenlijk meer over het bouwen van een budget en het uitwerken van de knikken. Raja, de winnaar van seizoen 3, v alt echter nog steeds op in onze gedachten. Ze heeft het uiterlijk en vooral de slimheid.

7 Yas Violet Chachki, kom erdoor

Violet Chachki gekroond tot winnaar van Drag Race
Violet Chachki gekroond tot winnaar van Drag Race

Zelfs met zijn grote aantal gedenkwaardige koninginnen, wordt seizoen 7 nog steeds gezien als een van de saaiere in het algemeen. Terwijl we kennismaakten met draglegendes als Katya, Jasmine Masters, Trixie Mattel en Ginger Minj, was het Violet Chachki die seizoen 7 domineerde. Ja, ze was een modekoningin, maar wat maakt het uit?! Haar 2019 Met Gala-look was ook ZIEK.

6 We kokhalzen nog steeds over Bob The Drag Queen

Bob de Drag Queen gekroond tot winnaar van Drag Race
Bob de Drag Queen gekroond tot winnaar van Drag Race

Bob de Drag Queen is een ster. Ze heeft een meer dan levensgrote persoonlijkheid, ze weet precies hoe ze haar prachtige lichaam moet opvullen en vooral, ze herinnerde ons er allemaal aan dat het ESSENTIEEL is om eerst een kamerportemonnee binnen te lopen. Haar gevechten met Thorgy Thor en Derrick Barry hielden ons grondig bezig tot aan haar welverdiende overwinning.

5 Het is moessonseizoen

Jinkxs Monsoon staat met Ruapuls bij ceremonie
Jinkxs Monsoon staat met Ruapuls bij ceremonie

Eerlijk gezegd was het winnen van seizoen 5 van Jinkx Monsoon een enorm moment voor underdogs overal. Tijdens haar eerste aflevering stelde ze zichzelf voor als 'Seattle's Premier Jewish Narcoleptic Drag Queen'. Voor velen van ons was dat alles wat we nodig hadden om in te schrijven voor Team Jinkx. Het feit dat ze won van enkele van de gemeenste koninginnen van Drag Race, was een geweldige bonus.

4 Sharon Needles deed het eerst

Sharon Needles griezelige Halloween Drag Race-outfit
Sharon Needles griezelige Halloween Drag Race-outfit

Sharon Needles won wat velen beschouwen als het eerste 'echte' seizoen van Drag Race. Sinds haar overwinning zijn er veel koninginnen geweest die de spookhoek hebben bewerkt. Sharon zal echter altijd onze 1 heksenfavoriet zijn. Ze was de eerste die het deed en ze moet nog worden overtroffen op die afdeling.

3 Sasha Velour deed het verdomde ding

Sasha Velours Drag Race kroon en sjerp
Sasha Velours Drag Race kroon en sjerp

Sasha Velour is een unieke koningin. We geloven echt dat als iemand anders had geprobeerd een seizoen van Drag Race als kale koningin te voltooien, ze jammerlijk zouden hebben gefaald. Sasha was echter de hele weg authentiek zichzelf, waardoor haar pruikvrije hoofd helemaal voor haar werkte. Ze is slim, modieus en ze weet echt hoe ze die emoties moet laten stromen.

2 Niemand verdiende deze overwinning meer dan Alaska

Alaska Thunder F Winnaar van All Stars
Alaska Thunder F Winnaar van All Stars

Hoewel Jinkx het echt verdiende om seizoen 5 te winnen, begon Alaska haar eigen spel te spelen zodra het filmen stopte. Het creëren van een ongelooflijk succesvolle carrière voor zichzelf en ook leren wat het was dat ze tijdens haar eerste seizoen miste, zorgde ervoor dat toen ze terugkeerde voor All Stars, er geen twijfel bestond over wie de kroon verdiende.

1 Bianca Del Rio zal altijd onze regerende koningin zijn

Bianca Del Rio winnaar van Drag Race met Crown
Bianca Del Rio winnaar van Drag Race met Crown

Onze winnaar van de eerste plaats zou geen verrassing moeten zijn. Bianca Del Rio is de koningin van alle Drag Race-deelnemers. Ze had niet alleen mode, comedy en acteren op zak, maar ze was over het algemeen gewoon de meest professionele koningin die ooit een voet in de Werk Room zette. Bianca Del Rio voor altijd!

Aanbevolen: