15 Grey's Anatomy-personages die we al lang geleden hadden ingeblikt

Inhoudsopgave:

15 Grey's Anatomy-personages die we al lang geleden hadden ingeblikt
15 Grey's Anatomy-personages die we al lang geleden hadden ingeblikt
Anonim

Toen Grey's Anatomy voor het eerst begon, werden kijkers verliefd op de originele cast. Toen bepaalde personages werden gedood of achtergelaten, deed het ons een beetje pijn in het hart. Als een show meer dan vijftien jaar duurt, is het natuurlijk te verwachten dat sommige personages een beetje saai of zelfs overbodig worden.

Sommige hiervan zijn personages als Teddy Altman, Tom Koracick en zelfs Richard Webber. We begrijpen dat er op een bepaald moment nieuwe personages of vers bloed moeten worden geïntroduceerd, maar de nieuwere jongens (zoals Levi en Nico) lijken niet eens veel sfeer te hebben. We hopen dat ze snel verder gaan en dat er nieuwere, interessantere personages zijn om snel aan verslaafd te raken!

Hoewel sommige van deze personages onlangs zijn vertrokken, hadden we ze zeker veel eerder verwijderd! Maar beter laat dan nooit helpt ons ook te raden.

15 Waarom is Teddy Altman nog steeds in de show?

We ontmoetten Teddy in seizoen zes. Sindsdien is ze meer permanent geworden. Ze is de hele buurt geweest en is zelfs met een patiënt getrouwd. Onlangs is ze bevallen van de baby van Owen, maar ze is verliefd op Tom. In recente afleveringen werd onthuld dat ze ooit ook verliefd was op een vrouw…

14 Nathan Riggs is vrij recent vertrokken, en geen moment te vroeg

Dit was Merediths eerste liefdesinteresse nadat Derek stierf. Nathan was betrokken bij Maggie en Meredith, maar kon uiteindelijk terug naar zijn oorspronkelijke liefde. Het was dankzij dit dat hij de show kon verlaten. Zijn droge persoonlijkheid was niet iets waar we van genoten.

13 Catherine Fox had al eeuwen geleden met pensioen moeten gaan

Catherine lijkt niets anders te zijn dan een pestkop die koopt wat ze wil - en zelfs wat ze niet wil! Ze heeft deze 'lucht' over zich, maar de arrogantie lijkt van haar banksaldo te komen. Behalve dit, heeft ze zelfs een persoonlijkheid? Ze is beslist geen Ellis Grey, toch?

12 Alex bleef langer in de buurt dan hij had moeten doen

Na 16 seizoenen maakte Alex eindelijk de stap om de show te verlaten. Fans waren niet onder de indruk en na zijn verdwijning hadden we onze theorieën over waar hij heen was gegaan. Een daarvan was terug naar Izzie. Al snel werd onthuld dat hij daadwerkelijk terugging naar haar en hun kinderen.

11 Atticus Lincoln's karakter slaat nergens op, maar nu heeft hij een baby met Amelia

Atticus Lincoln is onlangs lid geworden van het Grey's Anatomy-team en is een lang verloren gewaande vriend van Jo. Alex hield niet echt van dit idee, maar nu Link een baby krijgt met Amelia, zal hij helaas niet snel ergens heen gaan. Hij lijkt ook niet echt een geweldige dokter…

10 Wat heeft het voor zin om Jo Karev (of Wilson) zonder Alex rond te laten rennen?

Jo en Alex hebben samen een heel moeilijke weg afgelegd. Zelfs als individuen hadden ze een moeilijke start in het leven. Uiteindelijk kregen ze echter een relatie en Jo ging ook vooruit in haar carrière toen Alex uit het niets vertrekt. Dus is het niet een beetje zinloos om haar achter te laten?

9 Richard Webber is ver voorbij zijn uiterste verkoopdatum

Wie herinnert zich nog dat Webber zijn haar kleurde om de grijze stukjes te verwijderen? Dit was in de tijd dat Mark en Derek er nog waren, dus het laat maar zien hoe oud hij werkelijk is. Is het niet tijd om de scrubkap op te hangen en de scalpel neer te leggen?

8 Tom Koracick moet ook zijn chirurgische handschoenen inpakken

Tom is de vrouwelijke versie van Catherine (en het gerucht gaat dat ze ooit ook een relatie hebben gehad…). Hij is ook erg arrogant en zal met bijna iedereen naar bed gaan. Hij is een beetje zoals de nieuwe Mark Sloan - en kijk hoe dat eindigde… Shonda, neem Tom Koracick alsjeblieft weg van onze favoriete show!

7 Lijkt Levi's karakter niet een beetje verloren - en zinloos?

Levi, AKA Glasses, werd onlangs verliefd op Nico (een andere man). Hij realiseerde zich niet eens dat hij eigenlijk homo was - wij ook niet sinds hij ook met Jo naar bed ging. Desalniettemin lijkt zijn karakter niet veel te beloven, dus misschien is het nu het moment om een exit te maken.

6 Carina is zo schaars, ze kan net zo goed alles bij elkaar laten

Carina is al een tijdje in de show en ging zelfs uit met Arizona. Ze heeft behoorlijk wat schermtijd gehad, maar lijkt nu haar voeten te slepen als een arts. Ze heeft niet echt veel bijgedragen sinds de diagnose van Amelia's hersentumor, dus misschien is het tijd om naar huis te gaan?

5 Nico ook niet nodig

Nico is een hypocriet en hij zorgde ervoor dat Levi zich erg slecht voelde. Hij had veel te vertellen want Levi was nog niet 'uit de kast gekomen', maar Nico had zijn eigen ouders ook niet over zijn liefdesleven verteld… Toch, en net als Levi, lijkt er hier niet veel belofte of persoonlijkheid te zijn.

4 Is Owen nog steeds een noodzakelijke functie?

We ontmoetten Owen in seizoen vijf, hij kwam Cristina te hulp toen ze een enorm stuk ijs in haar maag had. Owens rol is schijnbaar saai en overbodig geworden. Er is nu niet veel meer voor hem te doen, en hij moet vertrekken - of in ieder geval Teddy bedriegen!

3 april Kepner had een paar seizoenen eerder kunnen worden gesneden dan ze was

April trad toe als een timide en onzekere jonge dokter die veel moest leren, vooral hoe ze zelfverzekerd kon zijn. Haar rol leek te slepen - uit wat pure wanhoop had kunnen zijn. Ze is getrouwd, gescheiden, heeft baby's gekregen, heeft in de oorlog gewerkt - wat kan er nog meer worden gedaan?

2 Het werd ook hoog tijd dat Arizona haar deed vertrekken

Arizona's karakter gaat ook ver terug. Ze heeft zoveel overleefd, inclusief de vliegtuigcrash waarbij ze haar been verloor. Arizona heeft ons veel geleerd, vooral nadat ze Sophia als haar eigen kind had aangenomen. Maar nadat Callie wegging en Mark stierf, werd het tijd dat ze op en neer ging.

1 Maggie is middelmatig en zou snel moeten vertrekken

Toen Maggie voor het eerst lid werd, waren kijkers misschien een beetje in de war over waarom ze daar was. Voor zo'n jong persoon heeft ze zeker ook veel bereikt. Ze lijkt nooit veel vooruitgang te maken in haar relaties en lijkt zo stagnerend als een personage.

Aanbevolen: