De 15 meest bingewaardige tv-programma's op dit moment op Netflix

Inhoudsopgave:

De 15 meest bingewaardige tv-programma's op dit moment op Netflix
De 15 meest bingewaardige tv-programma's op dit moment op Netflix
Anonim

We zitten allemaal thuis vanwege het stomme Coronavirus. Het stinkt. Veel mensen gebruiken deze tijd om nieuwe dingen te doen, zoals nieuwe boeken lezen, korte wandelingen maken en diverse andere activiteiten. Het punt is dat we allemaal proberen onze geestelijke gezondheid op de een of andere manier in vorm te houden. Een van die manieren is Netflix bingen.

Of je nu midden in je favoriete programma zit of wacht op de nieuwe Pokémon-film of een andere seriemoordenaar-documentaire, Netflix brengt een aantal van de meest binge-waardige shows uit. Netflix heeft elk genre onder de zon. Dus, aangezien iedereen nieuwe dingen uitprobeert, waarom zou je dan niet zelf een paar nieuwe shows bekijken? Weet je niet waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen, hier zijn nu 15 van de meest binge-waardige tv-programma's op Netflix.

15 Een show over superhelden met een twijfelachtig verleden? Ja, alstublieft

De personages van de parapluacademie poseren voor een foto
De personages van de parapluacademie poseren voor een foto

Stel je voor dat je je dag doormaakt en dan ineens BAM! Je hebt ondraaglijke pijn, een baby ter wereld brengen. Houd in gedachten … je was tot op dat moment nooit zwanger. Dat gebeurt in The Umbrella Academy. Maar wacht, er is meer! Een willekeurige man koopt je nieuwe baby samen met zes anderen die zijn geboren en verandert ze in een team superhelden compleet met superkrachten. De Umbrella Academy is in veel opzichten niet je vaste kassa-superheldenteam, maar vooral omdat de cast van broers en zussen ongelooflijk divers is, wat echt verfrissend is.

14 U zorgt ervoor dat u uw datingprofiel zo snel mogelijk verwijdert

Joe Goldberg gluurt door een hek
Joe Goldberg gluurt door een hek

Dat stel loopt hand in hand. Ze lijken blij. Maar schijn kan bedriegen. Hoe trok hij zo'n mooie vrouw aan? Misschien heeft hij een geweldige persoonlijkheid. Misschien hebben ze elkaar leren kennen via een wederzijdse vriend. Misschien was het toeval. Of… die toevallige ontmoeting werd berekend en het resultaat van een paar dode lichamen.

13 Drie woorden. Death Metal Anime

Aggretsuko lacht naar de camera en dan raast Aggretsuko naar de camera
Aggretsuko lacht naar de camera en dan raast Aggretsuko naar de camera

Kantoorleven. De hokjesstrijd. Alledaags en eentonig. Het moet klote zijn om steeds hetzelfde te doen. Typ dit en fax dat. Je moet een uitlaatklep hebben om je frustraties van de dagelijkse 9-5 te ventileren. In de anime-serie, Aggretsuko, sluit de introverte rode panda Retsuko de werkdag af met een rondje death metal karaoke.

12 Greenleaf doet je twijfelen aan de bedoelingen van een dominee

de familie Greenleaf hand in hand in een cirkel
de familie Greenleaf hand in hand in een cirkel

Megakerken zijn tegenwoordig zo populair. De families van de leiders van de megakerken zijn allemaal zo geliefd. Maar heb je je ooit afgevraagd hoe een bescheiden prediker en zijn vrouw een gemeente uitgroeiden van 20 naar 20.000? De familie Greenleaf leefde in harmonie totdat de vervreemde dochter, Grace, na 20 jaar terugkeert en enkele geheimen onthult die bedoeld waren om begraven te blijven.

11 Seis Manos is een nieuw soort anime

Silencio Jesus Isabella agent Brister en officier Garcia staren naar een vijand buiten beeld
Silencio Jesus Isabella agent Brister en officier Garcia staren naar een vijand buiten beeld

Wat als ik je zou vertellen dat er een anime-serie is die zich afspeelt in het Mexico van de jaren 70, gecentreerd rond drie weeskinderen die vechtsporten studeren met een oude Chinese kungfu-meester? Ok, maar serieus, Seis Manos is een geweldige show. Je hebt je actie, drama en een beetje hekserij erin gestrooid. De drie wezen zijn de nuchtere Isabella, de dronken grappenmaker Jesús en de stomme Silencio. Het leven is vrij rustig voor hen in de stad San Simon totdat El Balde verwoesting begint aan te richten.

10 Wentworth laat Orange Is The New Black eruitzien als Juvie

de gevangenen van wentworth reageren op iets buiten beeld
de gevangenen van wentworth reageren op iets buiten beeld

De deuren sloten achter je. Je loopt door genpop met de andere gevangenen die je uitdagen. "Vers vlees", schreeuwen ze. Weken gaan voorbij en je hebt genoeg van de leider van de vrouwen. Er is geen manier om haar van haar troon te stoten, tenzij je tegen haar vecht en wint. Je loopt misschien niet weg met je leven, maar je bent hier tot je laatste ademtocht. Dus jij denkt dat je het in je hebt om Top Dog te zijn?

9 Castlevania geeft Dracula een nieuw verhaal

Sypha Trevor Belmont en Alucard vechten
Sypha Trevor Belmont en Alucard vechten

Dracula bemoeide zich met zijn zaken toen de menselijke Lisa voor zijn deur verscheen. Ze trouwden en kregen een kind. Het leven was groots totdat een gestoorde prediker Lisa op de brandstapel verbrandde. Dracula besloot heel Walachije, nee, de mensheid moest betalen. Het is nu aan Trevor Belmont, Sypha en Dracula's eigen zoon, Alucard, om hem te stoppen.

8 Marie Kondo zorgt ervoor dat je je huis en dat van iedereen wilt schoonmaken

Mario Kondo op haar knieën met haar ogen dicht
Mario Kondo op haar knieën met haar ogen dicht

In Opruimen met Marie Kondo is Marie Kondo een organisatieadviseur die gezinnen helpt die wanhopig hun huis moeten opruimen. Kondo is echter niet zoals de gemiddelde consultant. Ze gebruikt haar speciale organisatiemethode, de KonMari-methode, die een trefzekere manier is om de manier waarop mensen hun huis netjes houden te veranderen.

7 Kim's gemak zal je in de steek laten

de familie kim poseert voor een foto
de familie kim poseert voor een foto

De Koreaans-Canadese familie Kim bezit een supermarkt genaamd Kim's Convenience in Toronto. De serie draait om hen en hun vreemde klanten. De humeurige meneer Kim, bemoeizuchtige moeder mevrouw Kim, fotografiestudent Janet en vervreemde zoon Jung vinden elke aflevering een vreemde manier om in een situatie te komen. Jungs beste vriend Kimchee en Janets kamergenoot Gerald zijn een extra bonus voor de comedyserie. Seizoen vier van de show is net uit, ga het bekijken!

6 Idris Elba is de slechtste man in turn-up Charlie

Charlie en Gabrielle op een balkon kijken naar een show
Charlie en Gabrielle op een balkon kijken naar een show

Charlie was een grote deal … zoals 5 jaar geleden. Hij is een bekende DJ met David, een beroemde acteur. David is toevallig getrouwd met een van de populairste dj's ter wereld, Sara. Charlie denkt dat Sara wil samenwerken, waardoor hij weer in de schijnwerpers komt te staan. De grap is op hem, want de functie is eigenlijk om haar stoute dochter, Gabrielle, op te passen.

5 Super Drags is de perfecte queer-cartoon

de super drags doen hun superheld pose
de super drags doen hun superheld pose

Het is geen vogel. Het is geen vliegtuig. Het zijn de Super Drags, schat! In een wereld waar de LGBT-gemeenschap moet worden beschermd, zijn drie mannen warenhuismedewerkers die ook dienst doen als drag-superhelden. Wanneer de kwaadaardige Lady Elza het hoogtepunt uit de gemeenschap zuigt en superster Goldiva ontvoert, is het aan Scarlet Carmesim, Lemon Chiffon en Safira Cyan om de boel te redden! Helaas heeft het maar één kort seizoen, maar het is nog steeds een geweldig horloge!

4 Een nieuw K-Drama nodig om naar te kijken? Bekijk Itaewon Class

Soo-ah, Sae-ro-yi en Yi-seo rennen door de straten van Itaewon
Soo-ah, Sae-ro-yi en Yi-seo rennen door de straten van Itaewon

Ken je dat rare kind in de klas dat het prima vindt om het rare kind te zijn? Ja, dat is Park Sae-ro-yi. Het leven was perfect voor hem totdat de zoon van zijn vaders baas zijn leven verpestte. Hoe vraag je het? Nou, laten we zeggen dat hij in de gevangenis belandt omdat rijke mensen zuigen. Na zijn vrijlating opent hij een restaurant met een slordig team van vrienden en natuurlijk ontstaat er hilariteit.

3 Kaz Kaan is Neo Yokio's heetste vrijgezel op demonenjacht

kazz kaan houdt een grote toblerone vast en kijkt verdrietig op de bank
kazz kaan houdt een grote toblerone vast en kijkt verdrietig op de bank

In de 19e eeuw hebben tovenaars de stad van demonen gered. Sindsdien worden tovenaars en hun nakomelingen behandeld als roy alty's en staan ze toepasselijk bekend als 'magistocraten'. Kaz Kaan is een op demonen jagende magistocraat die melancholischer is dan het nieuwste album van Lana Del Rey. Afgezien van het veilig houden van de straten van Neo Yokio, concurreert hij voortdurend met Arcangelo voor de nummer één plek op de 'Bachelor's List' van de stad.

2 Cannon Busters neemt je mee op een onsterfelijk premiejachtavontuur

philly de jongen steekt een sigaret op terwijl zijn tatoeages van het aantal doden worden verlicht
philly de jongen steekt een sigaret op terwijl zijn tatoeages van het aantal doden worden verlicht

De serie draait om fembot Sam, haar robotmaatje Casey en Philly the Kid. Ja, je leest het goed, niet Billy, Philly. Hij is echter een outlaw. Oh, ben ik vergeten te vermelden dat hij een onsterfelijke bandiet is met een premie op zijn hoofd en dat wanneer hij sterft, zijn dodental op zijn lichaam wordt getatoeëerd? Dus roepen Sam en Casey de grofgebekte hulp van Philly in om ze naar Gara's Keep te krijgen. Waarom? Nou, ik denk dat je de show moet bekijken om erachter te komen!

1 Rilakkuma en Kaoru zitten vol stop-motion goedheid

Rilakkuma en Kaoru-personages zitten aan tafel te eten
Rilakkuma en Kaoru-personages zitten aan tafel te eten

Wat als er twee schattige kleine beren bij je voordeur zouden verschijnen, zou je ze dan laten intrekken? Dat is wat Kaoru deed. Als je een fan bent van stop-motion, dan zal je deze serie zeker geweldig vinden. Afgezien van de dagelijkse grappen waar haar huisdieren mee te maken krijgen, vertellen Rilakkuma en Kaoru op speelse wijze het verhaal van Kaoru, een dertigjarige vrouw die probeert te navigeren door het leven.

Aanbevolen: