Hier is hoe 'Tiger King' Joe Exotic vijf echtgenoten landde

Hier is hoe 'Tiger King' Joe Exotic vijf echtgenoten landde
Hier is hoe 'Tiger King' Joe Exotic vijf echtgenoten landde
Anonim

Buiten Zsa Zsa Gabor en Danielle Staub van RHONJ is vijf echtgenoten een zeer lovenswaardige prestatie, ja, een ambitie. Maar noch voornoemde personages, noch iemand van ons, komt met de bagage en letterlijke skeletten van de formeel beruchte nu beroemde 'Joe Exotic', zelfverklaarde 'Tiger King' uit Netflix's 'Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness'.

Een strompelende, homoseksuele, hardere tijger Pedler uit Kansas, momenteel veroordeeld tot 22 jaar gevangenisstraf voor diverse aanklachten wegens dierenmishandeling en het uithalen van een vrouw (zijn aartsvijand), slaagde erin niet één maar twee heteroseksuele jonge mannen te overtuigen om met hem te trouwen… tegelijkertijd.

Afbeelding
Afbeelding

Op 22-jarige leeftijd, nadat hij door zijn familie was afgewezen omdat hij uit de kast was gekomen en vervolgens probeerde zichzelf van een klif te rijden, tuurde Joe in de afkickkliniek tijdens de 'Lion Country Safari' van een vriend in het oog van de tijger, verliefd worden op grote katten en een hoger doel vinden: een dierentuin in zijn achtertuin. Snel vooruit naar 2020, en de man heeft niet één maar vijf relatief aantrekkelijke echtgenoten gehad, waarvan er drie onder de 25 waren, 30 jaar jonger dan hij.

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn twee manieren om beroemd te worden: 1) onmiskenbaar rauw talent, of 2) extreem narcisme en vastberadenheid (of in de meeste gevallen een combinatie van beide). Joe viel in het laatste kamp, met ongeveer dezelfde flamboyante waanvoorstelling en gratie van het vallen van een letterlijke kampladder (misschien een ladder met juwelen?).

Wat duidelijk wordt tijdens de (soort van) langdurige herhaling van het verhaal door Netflix, is dat als het gaat om het spectrum van seksualiteit, sommige mannen het 'eigenlijk' homo zijn niet lijken te hebben omarmd.

Volgens de geïnterviewden en vrienden van Joe hadden zowel Travis Maldonado als John Finley openlijk verklaard hetero te zijn, met Finlay in het bijzonder, door te zeggen dat hij "de hele middelbare school met meisjes uitging" en dat hij "sliep met de meisje dat bij de receptie werkt."

Dus wat zou twee, twee op de tien op de Kinsey-schaal en tien op de tien op de zoenschaal, kunnen dwingen om legaal te trouwen met een potentiële moordenaar? Nou, zoals gewoonlijk: Meth.

Afbeelding
Afbeelding

Gedurende de hele docu-serie geven zowel Maldano als Finley openlijk toe dat ze drugs gebruiken: in het bijzonder meth. Volgens de National Survey on Drug Use and He alth (NSDUH 2017) meldden ongeveer 1,6 miljoen Amerikanen het afgelopen jaar meth te hebben gebruikt. Met een beetje 'PnP' (feesten en spelen) gecombineerd met een beetje Joe Exotic-stijl PnP (Petting and Paws), is het niet moeilijk om de allure van de beruchte dierentuin te ruiken.

Hoewel dierenzorg geen prioriteit was, was menselijke zorg dat nog minder, wat uiteindelijk culmineerde in de accidentele dood van Travis. Maldonado schoot zichzelf in het hoofd van collega's terwijl hij probeerde een punt te maken over tijdschriftclips. Hij was 23.

Het leek erop dat de tragedie Mister Exotic altijd volgde, vooral op de liefdesafdeling. Zijn eerste echtgenoot, Brian Rhyne, stierf aan complicaties met aids, zijn tweede echtgenoot, J. C. Hartpence ging naar de gevangenis, zijn derde, John Finlay, trouwde en kreeg een kind met Joes (voornoemde) receptioniste, zijn vierde Maldonado, een dodelijk schot en zijn vijfde en huidige echtgenoot Dillon Passage (22?!), ging slechts een paar maanden met hem op huwelijksreis voordat Joe werd veroordeeld.

Er is niet veel bekend over Passage, en de vraag blijft of hij aan Joe's zijde zal blijven, maar het kan niet lang duren voordat de jonge Dillon weer op de grid staat (Grindr). Het zilveren randje aan de dramatische opera's van Joe's verhaal zou zijn dat zijn liefde voor de dieren waar bleef. Maar is het echt liefde als het niet wederzijds is?

Aanbevolen: