15 onderschatte CW-shows om online te binge

Inhoudsopgave:

15 onderschatte CW-shows om online te binge
15 onderschatte CW-shows om online te binge
Anonim

Door de huidige wereldsituatie is bingewatchen een nieuw nationaal tijdverdrijf geworden. Hierdoor zijn talloze eerdere shows die werden genegeerd, nu gevonden en genoten door fans. De CW is met deze binges gepusht dankzij hun geweldige shows. Van Arrowverse tot Supernatural tot eerdere series zoals The Vampire Diaries, er is genoeg om van te genieten. Maar het is ook een kans voor mensen om enkele van de geweldige CW-shows uit het verleden te bekijken die door de kieren vielen.

De meeste zijn 'één seizoen en klaar'-serie, terwijl een paar langer duurden maar toch werden genegeerd. Ze tonen de gebruikelijke CW-touches van soap-opera met prachtige acteurs, maar kunnen toch uniek zijn. Van drama's tot komedies, de CW heeft al lang bijna iedereen iets te bieden. Van Netflix tot Amazon tot zijn eigen CW Seed-app, zoveel van deze shows hebben de kans om vandaag beter te genieten. Hier zijn 15 over het hoofd geziene CW-shows die de moeite waard zijn.

15 Frequentie biedt een uniek tijdreismysterie

Peyton-lijst in CW-frequentiereeksen
Peyton-lijst in CW-frequentiereeksen

Gebaseerd op een cultfilm, schittert Peyton List in deze serie uit 2016 als een agent die in 1996 met haar overleden vader kan praten. Haar waarschuwing voor zijn dood verandert de geschiedenis, dus haar moeder is nu het slachtoffer van een seriemoordenaar, waardoor het paar gedwongen wordt om dingen te repareren.

De serie slaagt er goed in om de twee tijdsperioden in evenwicht te brengen en een intrigerende kijk op hoe acties gevolgen hebben. Alle 13 afleveringen staan op Netflix en een exclusieve online epiloog rondde een scherp tijdreizend mysterie af.

14 Reign is een stomend historisch ravotten

Adelaide Kane en Rachel Skarsten in CW's Reign
Adelaide Kane en Rachel Skarsten in CW's Reign

Het is misschien niet historisch correct, maar dit is nog steeds een leuke show. Adelaide Kane is een jonge Mary, Queen of Scots, die het Franse hof navigeert terwijl ze aan de macht komt. De show combineert een paar moderne accenten, maar slaagt dankzij de uitstekende cast.

Het hoogtepunt is Megan Follows als de achterbakse Catherine, die elke scène steelt, terwijl Rachel Skarsten een opvallende verschijning is als koningin Elizabeth I. Het had een gehaast einde na vier seizoenen, maar zou moeten regeren als een binge-watch.

13 Geen morgen maakte de komende Doomsday een leuke romantiek

Geen Tomorrow CW-serie motorrace
Geen Tomorrow CW-serie motorrace

Deze komedie uit 2016 richt zich op een heteroseksuele vrouw die een man ontmoet die ten volle leeft…omdat hij ervan overtuigd is dat een asteroïde de aarde gaat vernietigen. Terwijl ze voor hem v alt, vraagt de vrouw zich af of hij misschien gelijk heeft over de komende dag des oordeels.

De serie heeft een ongebruikelijke charme met de centrale romantiek en is prachtig om naar te kijken dankzij de leads. Terwijl de asteroïde boog in het spel komt, zijn het de personages die deze show elke dag tot een leuk horloge maken.

12 Levenslang had een langere levensduur moeten hebben

Lucy Hale in CW's levenslange gevangenisstraf
Lucy Hale in CW's levenslange gevangenisstraf

Voordat Katy Keene speelde, speelde Lucy Hale in deze dramedy. Na jarenlang tegen kanker te hebben gevochten, is Hale verheugd te horen dat ze in remissie is. Maar ze ontdekt al snel dat haar familie talloze geheimen heeft bewaard terwijl ze geen idee heeft wat ze met haar leven aan moet.

De show bevat veel soap-opera-elementen, maar Hale kan het allemaal goed aan. Het behandelt de realiteit van het omgaan met deze ziekte te midden van enkele grappige verhalen en verdiende een langer leven dan 13 afleveringen.

11 Nikita is een stomende spionageshow met een moordende hoofdrol

Maggie Q als ster in NIkita van CW
Maggie Q als ster in NIkita van CW

Geïnspireerd door de hitfilm, is Maggie Q de titelrol van een voormalig geheim agent die de corrupte organisatie waar ze voor werkte neer wil halen. Q is sensationeel, ziet er prachtig uit terwijl hij zich bezighoudt met fantastische actie.

Lyndsy Fonseca matcht haar als haar beschermelinge met Shane West als haar vroegere liefde. Gedurende vier seizoenen heeft de show verrassende wendingen en is het absoluut de moeite waard om te kijken voor degenen die van een sexy spionageserie houden.

10 iZombie is een show om je tanden in te zetten

Rose McIver wordt wild in iZombie - The CW
Rose McIver wordt wild in iZombie - The CW

Ondanks vijf seizoenen heeft deze show nooit de grote liefde gekregen die het verdiende. Een lijkschouwer veranderde zombie (Rose McIver) die zich tegoed doet aan de hersenen van kadavers. Dit geeft haar toegang tot hun herinneringen en gebruikt ze om misdaden op te lossen.

Het leuke van de serie is dat McIver ook de persoonlijkheden van mensen in zich opneemt en zo in elke aflevering wilde karakters uitbeeldt. Er is een langere boog van een dreigende zombiedreiging, maar het zijn de leuke prestaties van McIver die dit een show maken om je tanden in te zetten.

9 De mensen van morgen verdienden een lange toekomst

De cast van The CW's Tomorrow People
De cast van The CW's Tomorrow People

Gebaseerd op een Britse cultserie, laat deze thriller uit 2011 een jonge man ontdekken dat hij deel uitmaakt van een nieuw mensenras met speciale krachten. Hij zit gevangen tussen hen leiden en gedwongen worden om voor een sinistere organisatie te werken.

De serie had een goede cast met Robbie Amell en Peyton List en leuke wendingen. De actie was geweldig en hoewel we de gebruikelijke CW-romans krijgen, raakte het zijn bos toen het werd geannuleerd. Toch kun je er nu nog elke dag van genieten.

8 Het onverwachte leven was een onverwacht genoegen

Britt Robertson en Shiri Appleby als moeder en dochter in CW's LIfe Unexpected
Britt Robertson en Shiri Appleby als moeder en dochter in CW's LIfe Unexpected

Geprezen door critici, vertelt deze uitzonderlijke serie over een jonge tiener (Britt Robertson) die de ouders opspoort die haar afstonden na een one night stand. Gedwongen om samen te leven, vormt het trio langzaam een nieuwe familie.

De serie combineert komedie en drama met een geweldige cast en scherpe teksten. De korte run had een geweldige finale om het af te sluiten.

7 The Carrie Diaries was een waardige SATC-prequel

AnnaSophia Robb als Carrie Bradshaw in CW's The Carrie Diaries
AnnaSophia Robb als Carrie Bradshaw in CW's The Carrie Diaries

Een prequel maken voor Sex and the City was een hele klus, maar deze show heeft het voor elkaar gekregen. AnnaSophia Robb stapt in de schoenen van een jonge Carrie Bradshaw die journalist wil worden in 1984, New York.

De show was leuk om te zien hoe Carrie met haar eerste romances omging en vatte de jaren 80-sfeer goed vast. Het tweede seizoen laat zien hoe Carrie Samantha ontmoette. Hoewel afgezwakt, is het nog steeds het bekijken waard voor SATC-fans.

6 Het L. A.-complex is een verrassend realistische kijk op de zoektocht naar roem

The CW's LA Complex cast met Jewel Statite
The CW's LA Complex cast met Jewel Statite

Op het eerste gezicht lijkt deze show het typische verhaal van "jonge mensen die een pauze zien". Het kan echter verrassend realistisch zijn, omdat de personages echt moeite hebben om rond te komen en veel tegenslagen in hun werk moeten doorstaan.

Het hoogtepunt van de cast is Jewel Staite als een egoïstische actrice die alles doet om weer op het goede spoor te komen. Verhalen van onverdraagzaamheid en misbruik te midden van het schuimige drama, het is realistischer dan de meeste CW-soaps.

5 Privileged is een leuke ravotten in een rijke wereld

Lucy Hale en JoAnna Garcia in CW's Privileged
Lucy Hale en JoAnna Garcia in CW's Privileged

Geliefd bij critici, schittert JoAnna Garcia als een aspirant-reporter die uiteindelijk de tutor wordt van de verwende kleindochters (Lucy Hale en Ashley Newbrough) van een mediamagnaat en hun rijke wereld omgaan.

De show is luchtig en vrolijk met positieve berichten, en het is leuk om een jonge Hale tot haar recht te zien komen. Hoewel het maar één seizoen duurt, is het een luchtige rit naar binge.

4 Hellcats heeft genoeg om over te juichen

Ashley Tisdale en Aly Michalka in CW's Hellcats
Ashley Tisdale en Aly Michalka in CW's Hellcats

Deze stoeipartij in 2010 begint met Aly Michalka als rechtenstudente die gedwongen wordt om zich bij het cheerleaderteam van haar universiteit aan te sluiten. Ashley Tisdale is de parmantige kapitein met plots variërend van wilde feesten tot dramatische wendingen.

De show kan Riverdale-fans aanspreken met zijn cheesiness en muzikale nummers. De cast is geweldig om het materiaal naar een hoger niveau te tillen en, hoewel het maar één seizoen duurt, is het een echt "vrolijk" genot.

3 Ringer heeft twee Sarah Michelle Gellars voor dubbel plezier

Sarah Michelle Gellar als tweeling in CW's Ringer
Sarah Michelle Gellar als tweeling in CW's Ringer

Uitgezonden in 2011, deze thriller toont Sarah Michelle Gellar als Bridget, een herstellende verslaafde op de vlucht. Wanneer haar rijke tweelingzus verdwijnt, neemt Bridget haar identiteit aan… alleen om te ontdekken dat haar tweelingzus enkele duistere geheimen had.

Gellar is geweldig om de dubbele rol te hanteren met een aantal intrigerende wendingen. De mysteries zijn er in overvloed en de show kwam op stoom toen deze werd stopgezet. Het kan in ieder geval online worden genoten voor een dubbele dosis Gellar-plezier.

2 De geheime cirkel is een magisch genot

The Secret Circle TV Series (2011) met Britt Robertson, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy,
The Secret Circle TV Series (2011) met Britt Robertson, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy,

Van de producenten van The Vampire Diaries, deze serie uit 2011 laat Britt Robertson als jonge tiener ontdekken dat ze een heks is. Ze sluit zich aan bij een groep vrienden die magie gebruiken voor hun eigen middelen, alleen om duistere gevolgen onder ogen te zien.

De cast is uitstekend, met als hoogtepunt Phoebe Tonkin als een echt boze heks. Er is stomende actie bij de bovennatuurlijke spanning, en het is jammer dat het maar één seizoen duurde. Fans kunnen in ieder geval de CW Seed bekijken voor een magische rit.

1 Insluiting is actueler dan ooit

Cast van CW's 2016 Containment pandemie-serie
Cast van CW's 2016 Containment pandemie-serie

Deze serie, die in 2016 werd genegeerd, is op Netflix populairder dan ooit. Als er een dodelijk virus uitbreekt, wordt een heel deel van Atlanta afgezet. Degenen binnenin moeten vechten om te overleven terwijl de tol stijgt.

Het is duidelijk gespannen om te zien hoe deze samenleving uiteenv alt, maar het is ook hoopvol om anderen te helpen. De samenzwering van de oorsprong van het virus voegt meer drama toe en maakt dit tot een geweldige thriller.

Aanbevolen: