‘Friends’: Jennifer Aniston deelt onderschatte verwijderde scène-blooper

Inhoudsopgave:

‘Friends’: Jennifer Aniston deelt onderschatte verwijderde scène-blooper
‘Friends’: Jennifer Aniston deelt onderschatte verwijderde scène-blooper
Anonim

Na 15 jaar na de laatste aflevering is ' Friends' het geschenk dat blijft geven dankzij een eindeloze (soort van) verzameling momenten achter de schermen, bloopers en verwijderde scènes, plus een speciale reünie-aflevering.

Een van de sterren van de geliefde sitcom, Jennifer Aniston, lijkt het daarmee eens te zijn, aangezien ze een verwijderde scène deelde die op de een of andere manier onder de radar is verdwenen.

Jennifer Aniston deelt hilarische verwijderde scène 'Friends' op Instagram

Jennifer Aniston's Instagram-verhaal, inclusief de video van de verwijderde scène, Aniston en Lisa Kudrow zitten in het frame op de Central Perk-bank
Jennifer Aniston's Instagram-verhaal, inclusief de video van de verwijderde scène, Aniston en Lisa Kudrow zitten in het frame op de Central Perk-bank

Aniston ging naar haar Instagramverhalen om een clip te delen die oorspronkelijk op een 'Friends'-fanpagina verscheen, haar medesterren tagde en een huilende lachende emoji en een kusemoji toevoegde.

In de clip kan de ster van 'The Morning Show' niet in haar rol blijven als Rachel. De reden? Een NSFW-situatie naast haar co-sterren: Courteney Cox als Monica en Lisa Kudrow als Phoebe.

De scène zou worden opgenomen in aflevering 18 van seizoen zeven, "The One with Joey's Award", maar haalde de cut niet.

In de uitgezonden aflevering is Joey, het personage van Matt LeBlanc, genomineerd voor een Soapie en de andere vrienden steunen hem. Ondertussen heeft Monica (Cox) de zenuwen over het trouwen met Chandler's (Matthew Perry).

In de unaired-scène zien Rachel, Phoebe en Monica een kopje koffie drinken bij Central Perk. Tot nu toe niets ongewoons.

Wat misschien verwarrend is voor degenen die zich de aflevering herinneren die de lucht haalde, is dat Rachel in deze verwijderde scène een leuk vrijgezellenfeest plant. Ze doet heel hard haar best om een smaakvol feest samen te stellen… een beetje pit toe te voegen.

"Dus, Pheebs, je weet dat ik net op dit vrijgezellenfeest was en ze hadden een taart in de vorm van een… ding-a-ding-ding. En ik vroeg me af wat je daarvan vond, beledigend of grappig?" vraagt ze terwijl aanstaande Monica binnen gehoorsafstand is.

Hoewel de chef-kok niet zo blij lijkt te zijn met het vooruitzicht van een penisvormige cake ("Klinkt nogal plakkerig"), onthult Rachel dat het te laat is. Ze heeft het ranzige dessert al besteld.

Aniston, Cox en Kudrow kunnen het niet bij elkaar houden

Terwijl Aniston zich klaarmaakt om de clou te brengen, ontstaat er paniek. De actrice kan het niet bij elkaar houden op: "Misschien zullen we de hootchies zien en zullen we gewoon zeggen dat het een soort rare olifant is."

Het woord "hootchies", met een begeleidend, suggestief handgebaar, lijkt hier het probleem te zijn.

"Haal het eruit", zegt een stem buiten het scherm tegen Aniston, omdat ze niet verder kan omdat ze te hard lacht. Cox en Kudrow worden natuurlijk ook kakelend gezien.

"Het is grappig! Ik kan niet wachten tot je het hoort", zei Kudrow tegen het publiek.

Ondanks dat de scène een geweldige toevoeging was aan die aflevering, werd hij geknipt. Maar maak je geen zorgen, de taartknevel was niet verspild.

Fans van de show herinneren zich misschien een soortgelijk incident in seizoen tien, waarbij de verwijderde scène van de taart uit seizoen zeven werd opgenomen in de aflevering voor Emma's verjaardag. In "The One With Cake" zetten ze per ongeluk het gezicht van de baby op een penisvormige cake in plaats van een konijnvormige cake.

Aanbevolen: