15 Meest onderschatte tv-programma's op Netflix (je moet uitchecken)

Inhoudsopgave:

15 Meest onderschatte tv-programma's op Netflix (je moet uitchecken)
15 Meest onderschatte tv-programma's op Netflix (je moet uitchecken)
Anonim

Het is gemakkelijk om te kijken naar de eindeloze uren aan inhoud die beschikbaar is voor streaming op Netflix, je overweldigd te voelen en terug te vallen op een oude favoriet. Streamingmoeheid resulteert in het kijken naar Brooklyn Nine-Nine voor de elfde keer, niet dat het een slechte zaak is. De Top Tien-lijst en Trending zijn twee eenvoudige manieren om te navigeren en inhoud te vinden in de schijnbaar eindeloze catalogus van Netflix. Er is niets mis met deze optie, maar het werpt een klein net en laat ongelooflijke shows ondergewaardeerd achter. Netflix heeft een heleboel series die kijkers waarschijnlijk niet zullen vinden als ze door categorieën scrollen, en het is verdomd jammer.

Netflix Original-shows krijgen voldoende promotie, net als de releasedatums voor geliefde sitcoms, zoals Friends of The Office, of veelgeprezen drama's zoals Better Call Saul. Naast het algoritme is er een ruim aanbod aan niche-, cult-, ondergewaardeerde en uitzonderlijke series om te consumeren. Ga naar de zoekbalk om ondergewaardeerde shows op te sporen die je moet bekijken!

Lees verder voor 15 meest onderschatte tv-programma's op Netflix!

15 iZombie combineert alle genres tot geweldige resultaten

Liv aan het werk in het mortuarium in Seattle
Liv aan het werk in het mortuarium in Seattle

Rob Thomas, het meest bekend om zijn werk aan tienerdetectivedrama Veronica Mars, biedt het publiek nog een kleine blonde die mysteries oplost gedurende vijf seizoenen van 2015 tot 2019. De Nieuw-Zeelandse actrice Rose McIver schittert als Liv Moore, inwoner van Seattle een zombie. Ze wordt medisch onderzoeker, eet de hersenen van de moordslachtoffers op en lost de misdaden op.

14 Crashen creëert komedie uit chaos

Afbeelding
Afbeelding

In 2016 zond Channel 4 Crashing uit, een Britse dramaserie, geschreven, geregisseerd en met in de hoofdrol Phoebe Waller-Bridge. Waller-Bridge speelt Lulu, een van een groep twintigers die in een verlaten ziekenhuis woont als 'bewakers van onroerend goed', tegen gereduceerde huur. De serie van zes afleveringen is een wilde rit van begin tot einde.

13 Onderschat de kracht van het Ierse accent in Derry Girls niet

Erin en haar vrienden gaan naar school
Erin en haar vrienden gaan naar school

Een ander juweeltje van Channel 4 dat zijn weg naar Netflix vond, Derry Girls, volgt een groep van vijf vrienden die in de ommuurde stad Derry, Noord-Ierland, tijdens The Trouble tot de jaren negentig woonden. De groep gaat naar een katholieke meisjesschool. Het eerste seizoen werd uitgezonden in 2018, het tweede in 2019 en een derde in opdracht van 2020.

12 Versla verveling door borderline te bingewatchen

In de fictieve Britse Northend Airport
In de fictieve Britse Northend Airport

Britse komedie in mockumentary-stijl Borderline volgt een groep terminalagenten, gespeeld door David Avery, Jackie Clune, David Elms, Liz Kingsman, Jamie Michie, die op een luchthaven werken. De serie van twee seizoenen maakte gebruik van retro-scripting, wat betekent dat castleden plotcontouren hadden, maar de meeste dialogen en interacties geïmproviseerd hadden. Het resultaat is heerlijk authentiek, onhandig en geestig geklets.

11 Portlandia is een heerlijke, eigenzinnige adem van frisse lucht

Fred en Carrie in de sketch comedy-serie
Fred en Carrie in de sketch comedy-serie

Fred Armisen, Carrie Brownstein en Jonathan Krisel creëerden de sketchcomedyserie Portlandia, met Armisen en Brownstein in de hoofdrollen en Krisel regisseerde. De serie liep acht seizoenen, met een ongelooflijke selectie komieken, A-lijstacteurs en muzikanten onder hun gaststerren. Personages keren terug in afleveringen en seizoenen, met name Kyle MacLachlan als burgemeester van Portland.

10 Maniak zorgt voor een geweldig psychologisch drama

Annie en Owen aan het praten
Annie en Owen aan het praten

Maniac is een psychologische donkere thriller-miniserie gebaseerd op een Noorse serie met dezelfde naam. Emma Stone speelt Annie Landsberg, een vrouw met een borderline persoonlijkheidsstoornis, en Jonah Hill speelt Owen Milgrim, een man met een familiegeschiedenis van schizofrenie. De twee ontmoeten elkaar in een farmaceutisch onderzoek en krijgen een band.

9 Ga op zoek naar Galavant

Menken als het titulaire karakter
Menken als het titulaire karakter

Dan Fogelman (Crazy, Stupid, Love, and This Is Us) creëerde Galavant, een mengelmoes van genres die allemaal in één show zijn samengebracht. In de fantasierijke, komische musicalserie speelt Joshua Sasse de rol van Sir Gary Galavant, een ridder die vecht om zijn ontvoerde liefde te redden. Het seizoen liep twee seizoenen en uitgezonden achttien afleveringen.

8 Olivia Coleman steelt elke scène in bloemen

Deborah en Maurice Flowers
Deborah en Maurice Flowers

Elke show met Olivia Coleman in de hoofdrol is het bekijken waard. In Flowers is Coleman te zien als echtgenote en muziekleraar, Deborah Flowers, getrouwd met Maurice (Julian Barratt), een kinderboekenschrijver die aan een depressie lijdt. Het paar heeft een tweeling van vijfentwintig jaar oude kinderen die thuis wonen, Amy (Sophia Di Martino) en Donald (Daniel Rigby).

7 Sidesplitsende lach en stoïcijnse scènes definiëren liefdesziekte

Dylan, Evie en Luke sporen exen op
Dylan, Evie en Luke sporen exen op

Love Sick, voorheen getiteld Scrotal Recall, speelt Johnny Flynn als Dylan, een man die chlamydia krijgt en contact moet opnemen met al zijn voormalige geliefden, ging in première in 2014. Een Netflix Original en het derde seizoen zijn alleen beschikbaar via het streamingplatform. Dylan deelt een huis met zijn beste vrienden, Luke (Daniel Ings) en Evie (Antonia Thomas).

6 Wild Wild Country biedt een wilde wilde rit

Onderwerpen van de documentaire in hun Oregon-compound
Onderwerpen van de documentaire in hun Oregon-compound

Wild Wild Country is een zesdelige documentaireserie die in première ging op het Sundance Film Festival en in maart 2018 op Netflix verscheen. De Duplass Brothers waren uitvoerende producenten en de serie volgt de Indiase goeroe Bhagwan Shree Rajneesh, zijn eenmalige persoonlijke assistent Ma Anand Sheela en de ontwikkeling van een compound in Wasco County, Oregon.

5 Alias Grace gaat terug in de tijd

Gadon speelt titulair personage Grace Marks
Gadon speelt titulair personage Grace Marks

Alle aandacht gaat naar The Handmaid's Tale, maar er moeten meer mensen op de Alias Grace-trein springen. De Canadese miniserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood over Grace Marks (Sarah Gadon). Het ging in première in de herfst van 2017 en de eerste twee afleveringen gingen in première op het Toronto International Film Festival.

4 Publiek heeft een dosis Don't Trust The B in appartement nodig 23

Chloe en James in het appartement
Chloe en James in het appartement

De Amerikaanse sitcom Don't Trust The B In Apartment 23 speelde Dreama Walker als June, een midwester die naar New York City verhuisde. Ze deelt een appartement met Chloe (Krysten Ritter), een socialite en feestbeest, beste vrienden met James Van Der Beek, die een fictieve versie van zichzelf speelt.

3 Alles is klote… Maar deze show

Kate Messner op school
Kate Messner op school

Everything Sucks vat perfect de apathie van de middelbare school samen. De serie speelt zich af in de jaren negentig op Boring High School, in Oregon, en bestaat uit tien shows van een half uur. De Netflix-serie schittert Jahi Di'Allo Winston als Luke, in de AV-club, en Peyton Kennedy als Kate, een deel van de dramaclub, beide eerstejaars.

2 De Windsors is een winnaar

Harry Enfield als Charles
Harry Enfield als Charles

Camilla (Haydn Gwynne) wedijvert om de rol van koningin in The Windsors, de soap-opera-parodie van de Britse koninklijke familie. De show-evenementen zijn fictief, maar geïnformeerd door echte spanningen en gebeurtenissen. Harry Enfield speelt Charles, die probeert zijn familie onder controle te houden. Tot nu toe zijn er drie seizoenen uitgezonden, evenals specials voor Kerstmis en Royal Wedding.

1 Stap omhoog voor shenanigans in seksuele voorlichting

Maeve en Otis runnen de kliniek
Maeve en Otis runnen de kliniek

Asa Butterfield speelt Otis, een middelbare scholier die een sekskliniek begint met klasgenoot Maeve (Emma Mackey). De moeder van Otis, gespeeld door Gillian Anderson, is een sekstherapeut, dus Maeve profiteert van zijn kennis en vraagt medestudenten sessies om advies te vragen. Er zijn twee seizoenen uitgezonden en Netflix heeft een derde besteld.

Aanbevolen: