De waarheid over waarom Kid Rock's Comedy Central Roast werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

De waarheid over waarom Kid Rock's Comedy Central Roast werd geannuleerd
De waarheid over waarom Kid Rock's Comedy Central Roast werd geannuleerd
Anonim

Aan het eind van de jaren 2000 en begin 2010 was het voor beroemdheden in de mode om te worden geroosterd door hun leeftijdsgenoten in de Comedy Central Roast-serie. Star Trek-veteraan William Shatner, Bob Saget, Flavor Flav en, het meest bekende, toekomstige president Donald Trump, hadden allemaal hun nek uitgestoken en een panel van branders toestemming gegeven om weerhaken te gooien op hun kosten.

The Comedy Central Roast van Donald Trump werd gehouden in maart 2011, georganiseerd door de bedenker van Family Guy, Seth MacFarlane. Met een fantastisch panel met onder meer Snoop Dogg, Jersey Shore's Mike 'The Situation' Sorrentino en de legendarische tv-persoonlijkheid Larry King, was de show een enorme hit bij het publiek. Na dat succes kondigde Comedy Central aan dat de volgende op het rooster Nashville-rapper en rockster Robert James Ritchie zou zijn - in de volksmond bekend als Kid Rock. Het gebraad van Kid Rock was al een keer uitgesteld, omdat hij oorspronkelijk op de vuurlinie zou staan in plaats van Trump.

Het herschikte evenement was gepland voor augustus 2011, maar werd opnieuw uitgesteld en kwam uiteindelijk nooit tot wasdom. Hier is het echte verhaal van wat er achter de schermen gebeurde.

Trotse eigenaar van drie huizen

Robert Ritchie werd in januari 1971 geboren in het Romeo-dorp Michigan. Zijn ouders - Susan en William Ritchie - waren zakenmensen met een keten van autodealers. Hij begon zijn muzikale carrière toen hij in de twintig was en groeide gestaag uit van een onbekend onderdeel van een hiphopgroep genaamd The Beast Crew, tot een voor een Grammy genomineerde artiest.

Zijn succes in de muziekindustrie maakte hem niet verrassend rijk. Tegenwoordig schat Celebrity Net Worth zijn totale vermogen op ongeveer $ 150 miljoen. Als onderdeel van die rijkdom is Kid Rock de trotse eigenaar van drie huizen: in Nashville - dicht bij zijn werkcentrum, in Malibu en in zijn geboortestad Detroit, Michigan.

Young Kid Rock
Young Kid Rock

Toen Comedy Central Kid Rock benaderde om het middelpunt van hun volgende gebraden aflevering te worden, stond de muzikant te popelen om zich in te schrijven. Een knelpunt voor de uitvoering van hetzelfde werd echter de locatie waar het evenement zou worden georganiseerd. Terwijl hij op locatie in Detroit wilde filmen, werkte die regeling niet voor het gastkanaal.

Een speciale verwantschap met Detroit

Voor Kid Rock is zijn band met zijn geboortestad iets dat volgens hem met de jaren sterker is geworden. Hij voelt een speciale verwantschap met Detroit die hij niet heeft met een van de andere plaatsen waar hij woont - of op tournees over de hele wereld. Dat onthulde hij in een 2011-editie van het tijdschrift Men's Journal.

"Ik geef er echt om wat mensen van mij vinden in deze stad, want mijn zoon is hier, mijn familie is hier, mijn roots liggen hier", zei hij. "Het kan me nergens anders schelen, maar hier ben ik me er heel erg van bewust."

Hij legde uit hoe ouder worden zijn benadering van touren en het leven in het algemeen heeft veranderd. "Het kon ons geen reet schelen toen we 27 waren", legde hij uit in hetzelfde interview. "[Mijn tours waren] als een piratenschip dat van stad naar stad rolde. Nu ben ik me meer bewust van het kiezen van mijn nachten wanneer ik kan feesten. Als ik de volgende avond een show heb, kan ik geen fles whisky en zuig eraan. Ik denk dat dat de shit is die gebeurt als je ouder wordt."

Vervangen door Charlie Sheen

Na dat meningsverschil tussen Kid Rock en Comedy Central werd zijn verplaatste braadstuk uitgesteld en opnieuw vervangen, dit keer door Two and a Half Men-acteur, Charlie Sheen. Het evenement werd gefilmd in Los Angeles, Californië, en werd ook georganiseerd door Seth MacFarlane. De line-up van branders omvatte actrice en komiek Amy Schumer, 'roast master general' Jeff Ross en professionele bokslegende Mike Tyson. Zoals gewoonlijk het geval is met alle andere braadstukken, waren de grappen persoonlijk en absoluut brutaal.

Braadstuk van Charlie Sheen
Braadstuk van Charlie Sheen

Tyson was aan de ontvangende kant voor enkele van de meest meedogenloze, met MacFarlane en Jeff Ross bijzonder hard. Ross, die verkleed als de toenmalige Libische dictator Muammar Gaddafi binnenkwam, opende zijn set met de sardonische regel: "Friends, roasters, enablers… leen Mike Tyson je oren." Bij het bespotten van Tysons beroemde lisp grapte MacFarlane: "Mike Tyson heeft elke tegenstander verslagen die hij ooit heeft gezien - behalve de letter S."

The Comedy Central Roast van Charlie Sheen blijft de meest bekeken editie van de show tot nu toe, met meer dan 6,4 miljoen originele views. Misschien heeft Kid Rock een paar bedenkingen over de reden waarom hij er niet in slaagde overeenstemming te bereiken voor zijn eigen aflevering.

Aanbevolen: