Minder bekende feiten achter The Making Of NBC's Friends

Inhoudsopgave:

Minder bekende feiten achter The Making Of NBC's Friends
Minder bekende feiten achter The Making Of NBC's Friends
Anonim

De geliefde sitcom Friends is een van de beste tv-shows aller tijden. De show werd een cultureel fenomeen en alle zes acteurs werden bekende namen. In de vroege jaren 90 explodeerden zes beste vrienden uit New York op televisie en veranderden het voor altijd. Fans voelden als beste vrienden met Monica, Joey, Rachel, Phoebe, Ross en Chandler. Nou, het blijkt dat de meeste fans niet alles weten over hun beste 'vrienden'.

NBC's Friends werd uitgezonden van 1994 tot 2004, gedurende tien seizoenen. De show kreeg lovende kritieken van critici en fans. Het werd al snel een van de best beoordeelde shows op tv. Natuurlijk kijken fans al jaren naar de show en denken ze geen enkel detail te hebben gemist. Ze denken dat ze elk feit over de show en de cast weten. Vrienden houden echter altijd geheimen voor elkaar.

Er komen altijd nieuwe details en geheimen achter de schermen uit over de show. Ondanks dat de show al meer dan een decennium uit de lucht is, kunnen fans er nog steeds geen genoeg van krijgen. Het is tijd om de zes beste vrienden van dichterbij te bekijken. Hier zijn minder bekende feiten achter The Making Of NBC's Friends.

14 Courteney Cox speelde bijna Rachel

Jennifer Aniston en Courteney Cox werden bekende namen nadat ze respectievelijk Rachel Green en Monica Geller speelden. Jennifer was de laatste die zich bij de cast voegde. Aanvankelijk vroegen de producers Courteney om Rachel te vertolken. Na het lezen van het script vroeg Courteney om de rol van Monica. Ze voelde zich verbonden met het personage… en had echt te maken met Monica's obsessie met schoonmaken.

13 Joey en Monica zouden samenkomen

Ross en Rachel kregen altijd de meeste aandacht, maar de relatie van Chandler en Monica was het hart van de show. Ze mochten echter nooit bij elkaar blijven. Aanvankelijk zouden Monica en Joey een stel worden. De relatie van Monica en Chandler zou heel kort zijn. Natuurlijk veranderden de schrijvers van gedachten na het zien van de chemie tussen Courteney Cox en Matthew Perry.

12 Jennifer Aniston ging in plaats daarvan bijna naar SNL

Zoals opgemerkt, was Jennifer Aniston de laatste die zich bij de cast voegde. Sterker nog, ze nam bijna een ander optreden aan. Aniston kreeg een aanbod om zich bij Saturday Night Live aan te sluiten. Dit gebeurde nadat ze ermee instemde om Rachel Green te spelen in Friends. Aniston was echter van mening dat SNL destijds een door mannen gedomineerde show was, dus koos ze in plaats daarvan voor Friends.

11 Lisa Kudrow wilde dat Phoebe de bongo's zou spelen

Phoebe Buffay's grootste passie in het leven was haar gitaar spelen bij Central Perk. Inderdaad, Phoebe speelt in elke aflevering haar gitaar. Actrice Lisa Kudrow had echter moeite om de gitaar te leren. Ze raakte zo gefrustreerd dat ze er bij de schrijvers op aandrong om het instrument te veranderen in bongo's. Uiteindelijk nam Kudrow lessen en leerde hij een paar akkoorden.

10 Matt LeBlanc en Jennifer Aniston vochten tegen de schrijvers en wilden niet dat Joey en Rachel bij elkaar kwamen

Op een gegeven moment begonnen Joey en Rachel gevoelens voor elkaar te krijgen. Het was een van de weinige keren dat fans een romance zo sterk afwezen. Natuurlijk waren ze niet de enigen. Matt LeBlanc en Jennifer Aniston waren tegen de romantiek en drongen erop aan dat de personages vrienden bleven. Rachel en Joey daten een paar afleveringen voordat ze beseffen dat ze beter zijn als vrienden.

9 Matt LeBlanc ontwrichtte zijn schouder echt in "The One Where No One's Ready"

Tijdens seizoen 3 ontwricht Joey op beroemde wijze zijn schouder nadat hij op het bed was gesprongen. De blessure van Joey was echter echt. Inderdaad, Matt LeBlanc verwondde zijn schouder in de aflevering "The One Where No One's Ready." De blessure deed zich voor toen LeBlanc en Matthew Perry allebei naar de bank renden. LeBlanc viel onhandig en ontwrichtte zijn schouder. De schrijvers voegden Joey's blessure toe aan de volgende aflevering.

8 Jennifer Aniston had een hekel aan Rachels iconische kapsel

Rachel Green was meer dan alleen een personage in een tv-show. Ze was een mode-icoon en trendsetter. Inderdaad, het beroemde kapsel van Jennifer Aniston, "The Rachel", was vooral populair bij fans van de show. Aniston geeft echter toe dat ze geen fan was van het kapsel "The Rachel". Aniston probeert te vergeten dat ze het ooit heeft gehad.

7 Ross is drie jaar 29 jaar

Ross Geller is een vader, broer en beste vriend. Nou, het blijkt dat hij ook niet ouder wordt. Van seizoen drie tot zes is Ross 29 jaar oud. Hij verwijst zelfs naar het feit dat hij in elk van de seizoenen 29 is. De schrijver heeft waarschijnlijk een fout gemaakt over de leeftijd van Ross. Aan de andere kant zou Ross onsterfelijk kunnen zijn.

6 Matt LeBlanc en Lisa Kudrow drongen aan op een geheime romance tussen Joey en Phoebe

Joey en Phoebe hadden een heel speciale vriendschap. Natuurlijk waren ze nooit romantisch, maar ze voelden zich tot elkaar aangetrokken. Tegen het einde van de serie drongen Matt LeBlanc en Lisa Kudrow erop aan dat Phoebe en Joey een geheime maar informele relatie hadden. Een flashback zou onthullen dat ze de hele serie bij elkaar zouden krijgen, maar de schrijvers wezen het idee af.

5 De cast maakte een reis naar Las Vegas voordat de serie begon

In 1994 stond het leven van de castleden op het punt om te veranderen. De iconische televisieregisseur James Burrows had het gevoel dat de show een groot succes zou worden. Hij besloot de cast mee te nemen op een reis naar Las Vegas voordat het in première ging. Het was de laatste keer dat de castleden als onbekenden naar Vegas gingen.

4 Ellen DeGeneres wees de rol van Phoebe af

Er is niemand die Ellen DeGeneres niet kent. DeGeneres is vooral bekend als presentator van de talkshow The Ellen DeGeneres Show. Het leven van DeGeneres ging echter bijna een andere richting uit. De Friends-producenten boden de rol van Phoebe aan DeGeneres aan, maar ze wees het af. De rol ging uiteindelijk naar Lisa Kudrow.

3 Matthew Perry herinnert zich niet veel van seizoen 3 tot 6

Matthew Perry worstelde met middelenmisbruik tijdens zijn tijd op Friends. Perry had zelfs een periode in de afkickkliniek tussen de seizoenen door. Het hoogtepunt van het succes van de show was destijds ook het hoogtepunt van zijn problemen. Perry geeft toe dat hij zich niets herinnert van seizoen drie tot seizoen zes. Het is allemaal maar een waas voor hem.

2 Jennifer Aniston keerde bijna niet terug voor het laatste seizoen

De castleden werden allemaal enorme sterren vanwege de show. Jennifer Aniston werd echter de doorbraakster tegen het einde van de serie. De filmcarrière van Aniston kwam inderdaad van de grond. Aniston had het zo druk dat ze er bijna voor koos om niet terug te keren voor het laatste seizoen. De producenten hebben het aantal afleveringen echter verlaagd van 24 naar 18, zodat Aniston kon meedoen.

1 De makers beloven dat er geen reboot of revival van de serie komt

Al jaren gaan er geruchten over een aflevering van een Friends-reünie. Mede-bedenker, Marta Kauffman, beloofde echter dat er geen reünie, reboot of heropleving van de serie zou zijn. Ze vindt dat de show gaat over de tijd in je leven dat vrienden familie zijn. Het verhaal veranderde echter toen Chandler en Monica hun gezin stichtten en verhuisden.

Natuurlijk keren de cast en makers terug voor een speciale niet-gescripte reünie om herinneringen op te halen aan de show, maar het zal geen reünie-aflevering zijn.

Aanbevolen: