Vrienden: deze Phoebe-fantheorieën zijn veel te logisch

Inhoudsopgave:

Vrienden: deze Phoebe-fantheorieën zijn veel te logisch
Vrienden: deze Phoebe-fantheorieën zijn veel te logisch
Anonim

Als een van de grootste en belangrijkste shows aller tijden, blijft Friends net zo populair als altijd, dankzij fans die hun steun blijven tonen. Na zijn debuut in de jaren 90, domineerde de show het kleine scherm tot in de jaren 2000. Zelfs na het verlaten van het kleine scherm was de uitvoering in syndicatie ongelooflijk indrukwekkend.

Fans blijven liefde tonen voor al hun favoriete personages, waaronder Phoebe Buffay. De ongebruikelijke en interessante Phoebe was altijd in staat om zich te onderscheiden van de rest van het peloton in de show, en ze was verantwoordelijk voor enkele van de meest iconische momenten in de geschiedenis van de show. Onnodig te zeggen dat fans in de loop der jaren veel te zeggen hebben over Phoebe, en sommigen hebben zelfs enkele interessante theorieën over haar en de rest van de cast opgeroepen.

Vandaag gaan we kijken naar enkele van de meest interessante fantheorieën over Phoebe Buffay die de fans hebben bedacht!

13 Ze is een tijdreiziger

Met dank aan Nerdbot, suggereert deze theorie dat Phoebe Buffay eigenlijk een tijdreiziger is die rustig buigt voor haar vrienden. Ze is zich altijd bewust van hoe de dingen zullen verlopen, inclusief haar kennis van de dag dat ze zal sterven en het feit dat een van haar vrienden de loterij zal winnen.

12 Ze is eigenlijk een lui genie

Dit is een van de meest voorkomende theorieën die er zijn, en veel plaatsen, waaronder NME, hebben een diepe duik genomen in dit onderwerp. Er wordt beweerd dat Phoebe eigenlijk de slimste van het stel is, maar het ontbreekt haar simpelweg aan ambitie. Hoe kon ze anders een gat in de evolutie porren en Ross helemaal sprakeloos achterlaten?

11 Ze beeldt zich haar vriendschappen met iedereen in

Twitter kan behoorlijk wild worden, en als het op een goede Phoebe-theorie aankomt, deed een gebruiker een interessante suggestie. Hun theorie suggereert dat Phoebe eigenlijk een drugsgebruiker is die zich gewoon haar vriendschappen met de andere leden van de cast voorstelt, wat behoorlijk donker is voor de show.

10 Ze was de hele tijd bezig met Joey

Van alle theorieën die we vandaag hebben, is dit misschien wel de meest geloofwaardige. Phoebe en Joey zijn gedurende de hele serie ongelooflijk close en er is gesuggereerd dat ze de hele tijd in het geheim met elkaar in contact waren. Het blijkt dat zelfs de acteurs die de personages spelen wilden dat dit op een gegeven moment zou gebeuren.

9 Ze stichtte het vuur in haar appartement

De brand in het appartement van Phoebe was een verhaallijn die onschuldig genoeg leek, maar Nicki Swift is ervan overtuigd dat Phoebe degene was waarmee het allemaal begon. Sommigen geloven echter ook dat de filmmakers waar Ursula voor werkt er ook mee begonnen kunnen zijn. Praat hier over een complexe zaak.

8 Ze laat haar vrienden vechten omdat ze zich verveelt

Deze Reddit-theorie sluit eigenlijk aan op het feit dat Phoebe een genie is, en het is heel logisch. Aangezien ze intellectueel superieur is aan haar vrienden, zal ze zich misschien gaan vervelen, wat haar ertoe aanzet om met hen te rotzooien. Denk aan alle slechte blind dates waarop ze Ross en Rachel stuurde.

7 Ze is eigenlijk de moeder van hoe ik je moeder heb ontmoet

Dit lijkt misschien een totale onmogelijkheid en absoluut belachelijk om te overwegen, maar Glamour maakt hier een aantal goede punten. De theorie is afgeleid van een Reddit-bericht waarin wordt gesuggereerd dat Tracy de Phoebe is van de How I Met Your Mother-bende, terwijl ze andere punten met elkaar verbindt over karakterovereenkomsten. Het is echt griezelig.

6 Ze stal geld van Ursula en kreeg schulden

Phoebe en Ursula zijn misschien een tweeling, maar ze hebben vrijwel niets gemeen. Zodra Ursula geld begint te verdienen in films voor volwassenen, besluit Phoebe wraak te nemen door de betalingsadressen naar haar plaats te veranderen. Cracked suggereert dat dit er uiteindelijk toe zou leiden dat Phoebe mensen veel geld schuldig zou zijn en een plan moest bedenken.

5 Ze zit de hele tijd in een psychiatrische afdeling

Dit is een van de gekkere theorieën die er zijn, maar als het gaat om fans die hun eigen punten weven, is niets verboden. Nicki Swift suggereert dat de stemmen die Phoebe beweert te horen in haar hoofd te wijten zijn aan het feit dat ze op een psychiatrische afdeling zit… en dat elk lid van de show ook wordt opgesloten.

4 Ze was een draagmoeder omdat Alice een overtreder is

Reddit kan soms doorkomen met interessante theorieën, en om eerlijk te zijn, deze is eigenlijk heel logisch. Gezien de aard van hun relatie, suggereert deze theorie dat Alice een overtreder is en in aanraking komt met de wet, waardoor ze niet kan adopteren. Dit is waarom ze Phoebe nodig heeft als draagmoeder.

3 Ze heeft de kracht van teleportatie

Phoebe is veel ongebruikelijker dan de rest van de personages in de show, en LAD Bible gelooft dat dit komt omdat ze een buitenaards wezen is. Bovendien wordt aangenomen dat ze een vreemd vermogen heeft getoond om te teleporteren, door in een oogwenk van de ene plaats naar de andere te gaan. Klinkt raar - maar het werkt.

2 Ze bestaat in het Mad About You-universum

Mensen die Mad About You and Friends in de jaren 90 hebben gekeken, hebben misschien gemerkt dat Ursula in beide shows verschijnt. Aangezien ze allebei in New York zijn en tegelijkertijd plaatsvinden, is het niet moeilijk te geloven dat NME en hun theorie dat Phoebe zich in het Mad About You-universum bevindt.

1 Ze schrijft in het geheim boeken over de personages

Eerder in de show zien we dat Phoebe constant over Monica en Chandler schrijft, en een Reddit-theorie suggereert dat Phoebe in het geheim boeken schrijft over al deze personages. Gezien het feit dat ze de vreemde eend in de bijt is, is het logisch dat ze het zou doen zonder dat iemand het weet.

Aanbevolen: