Inside Jennifer Aniston's ervaring op vrienden

Inhoudsopgave:

Inside Jennifer Aniston's ervaring op vrienden
Inside Jennifer Aniston's ervaring op vrienden
Anonim

Jaren na de finale blijft Friends een van de meest geliefde sitcoms aller tijden. Hoewel de show achter de schermen met een paar controverses te kampen had, beweert de cast dat ze het net zo leuk vonden om het net zo te maken als fans dol waren op het verslinden van elke aflevering. Dit geldt ook voor Jennifer Aniston, die sprak over haar overwegend positieve ervaringen met het maken van de sitcom.

Hoewel het grootste deel van haar tijd op Friends volkomen vreugdevol was, waren er enkele behoorlijk verrassende hindernissen die ze moest overwinnen om het personage van Rachel Greene tot leven te brengen. We hopen dat wanneer ze haar rol herneemt in de aanstaande reünieshow, het zelfs soepeler zal verlopen dan haar tijd gedurende de eerste tien jaar.

Zonder verder oponthoud, hier is een kijkje in de ervaring van Jennifer Aniston op Friends.

14 Jenn wilde eigenlijk Monica spelen

Jennifer Aniston's beroemdste rol aller tijden is zonder twijfel Rachel Greene. Het is dus bijna onmogelijk om haar voor te stellen als een ander personage op Friends. De waarheid is echter dat ze oorspronkelijk auditie deed voor de rol van Monica en vastbesloten was haar te portretteren. Het kostte haar enige overtuigingskracht om de rol van Rachel daadwerkelijk te accepteren.

13 Ze werd gedwongen om af te vallen vanwege de rol van Rachel

Volgens Radar eisten de producers van Friends dat Jennifer maar liefst 30 pond zou afvallen voordat ze op de set voor de piloot arriveerde. Hoewel dit behoorlijk ongepast klinkt, blijft het eigenlijk een vrij algemeen verzoek in Hollywood. Gezien hoe fit ze van tevoren was, vinden we het moeilijk te geloven dat ze zoveel is afgevallen voordat ze ging filmen.

12 Vrienden maakten Jennifer zo beroemd dat ze bijna niet kon terugkeren voor de finale

Terwijl Friends zijn laatste seizoen naderde, verdrievoudigde de sterrenstatus van Jennifer Aniston. Volgens People werd ze gezocht voor meerdere projecten die botsten met haar schema voor het laatste seizoen. Om er zeker van te zijn dat ze ervoor beschikbaar was, hebben de producers van Friends het tiende seizoen teruggebracht van 24 naar 18 afleveringen. Hierdoor kon Jennifer na het inpakken snel door naar haar volgende project.

11 Niet één, maar twee van haar exen speelden een gastrol bij vrienden

De meesten van ons weten al dat Jennifer Aniston een romantische relatie had met Brad Pitt toen hij een gastrol had in Friends. Sommigen weten echter misschien niet dat ze ook met Tate Donovan (die Joshua speelde) uitging.

Volgens People voelde Donovan zich wat ongemakkelijk bij het filmen van zijn boog met meerdere afleveringen, aangezien hij en Jennifer bezig waren met breken.

10 Jennifer zat vast bij haar castmates om iedereen een loonsverhoging te bezorgen

Tijdens het eerste seizoen kregen de castleden $ 22.500 per aflevering. Maar toen de show zijn tweede seizoen inging, varieerden de salarissen van de cast. Om de zaken eerlijker te maken, werkten Jennifer en de rest van de cast samen om te strijden voor gelijk loon.

Hoewel dit de producenten boos maakte, gaven de showrunners uiteindelijk hun nek uit en gaven de cast precies wat ze wilden. Volgens Business Insider kregen alle sterren $ 75.000 per aflevering in seizoen drie, en vanaf daar ging het alleen maar omhoog.

9 Voortdurend herkend worden als Rachel die haar zowel gevleid als boos maakte

Tijdens een interview met Grazia Daily vertelde Jennifer Aniston over de gecompliceerde gevoelens die ze had over haar deelname aan Friends. Ze was er bijvoorbeeld niet dol op om constant herkend te worden als Rachel Greene. Hoewel ze de fans waardeerde, wenste ze dat ze haar ook zouden zien als een van haar andere film- en televisiepersonages.

8 Ze probeerde de schrijvers zover te krijgen haar liefdesverhaal met Joey te laten vallen

Hou je van de Rachel/Joey-romantiek, of niet? Als je dat niet deed, zou je dezelfde mening delen als zowel Jennifer Aniston als Matt LeBlanc. Volgens Radar vochten de twee sterren eigenlijk met de schrijvers om de verhaallijn te laten vallen, omdat het voor hen gewoon niet authentiek aanvoelde. Uiteindelijk kregen de twee hun zin.

7 Jennifer kijkt nog steeds graag naar de Blooper-rollen

Tijdens Jennifer's recente "Actors on Actor"-interview met Lisa Kudrow, werd onthuld dat zowel Jennifer als Courteney Cox de bloopers van Friends opnieuw hebben bekeken. Eigenaren van de Friends-dvd's herinneren zich deze bloopers waarschijnlijk nog goed. Ze zijn echter ook te vinden op YouTube, waar Jennifer en Courteney ze zagen nadat ze hadden gezocht naar een obscure Friends-referentie.

6 Haar favoriete afleveringen waren de flashbacks

Iedereen heeft wel een favoriete aflevering van Vrienden. Zelfs IMDB heeft een lijst met de allerbeste Friends-afleveringen. Hoewel we allemaal kunnen discussiëren over welke de meest iconische zijn, onthulde Jennifer dat haar favorieten een van de flashbacks zijn. Volgens Mickey.com.au is degene met de flashback van het schoolbal bijzonder speciaal voor haar.

5 Vrienden hebben Jennifer's nettowaarde substantieel verhoogd

Terwijl Jennifer Aniston een aardige cent heeft verdiend met een aantal van haar filmprojecten, evenals met goedkeuringsdeals, is Friends grotendeels verantwoordelijk voor haar maar liefst $ 300 miljoen nettowaarde. Volgens Business Insider verdiende ze aan het einde van de show $ 1 miljoen per seizoen, en dat dekt nog niet eens wat ze kreeg aan roy alty's en merchandise.

4 Vrienden filmen was de beste tijd van haar leven

Tijdens een interview met eOnline beweerde Jennifer dat het filmen van Friends gemakkelijk de beste tijd in haar leven was. Hoewel ze veel plezier heeft gehad met tal van projecten, kon ze tijdens het maken van de show met al haar beste vrienden rondhangen. Gezien hoe hectisch en met drama gevulde Hollywood-producties kunnen zijn, ziet Jennifer haar tijd in Friends en iets heel speciaals.

3 Salades meebrengen was een 10-jarige traditie waar haar collega's dol op waren

Vanaf het eerste seizoen tot het allerlaatste kwam Jennifer Aniston zelden op de set zonder een zelfgemaakte Cobb-salade. Volgens US Magazine zou Jennifer vaak afzien van een ma altijd van de ambachtelijke servicetafel om te eten van een salade met kalkoenbacon en kekerbonen. Uiteindelijk begon ze ze mee te nemen voor haar medecastgenoten.

2 Jenn had niets dan haat voor het kapsel van haar beroemde vrienden

Ja, we moeten het hebben over "The Rachel", hoewel we zeker weten dat Jennifer Aniston liever zou hebben dat we dat niet deden. Ze vertelde Allure tenslotte dat ze een hekel had aan het kapsel - het werd uiteindelijk een tijdje de vloek van haar bestaan. Ze geeft echter wel toe dat het haar naar een nog hoger niveau van bekendheid heeft gebracht.

1 Het filmen van de finale was zeer emotioneel voor haar

Het kijken naar de finale was diep emotioneel voor de grootste fans van Friends. Maar het was nog sentimenteeler voor Jennifer Aniston. Nadat ze de laatste aflevering hadden ingepakt, bleven zij en de meeste cast / crew uren achter elkaar op het geluidsbeeld, totdat de zon de volgende ochtend opkwam. Ze konden gewoon niet stoppen met herinneringen ophalen en bij elkaar zijn. Kortom, Jennifer bouwde een aantal echt betekenisvolle en langdurige vriendschappen op tijdens het maken van de show.

Aanbevolen: