Alles waar Evan Peters mee bezig is geweest sinds zijn MCU-debuut op 'Wandavision

Inhoudsopgave:

Alles waar Evan Peters mee bezig is geweest sinds zijn MCU-debuut op 'Wandavision
Alles waar Evan Peters mee bezig is geweest sinds zijn MCU-debuut op 'Wandavision
Anonim

Dit jaar maakte acteur Evan Peters - die vooral bekend is om zijn meerdere rollen in de FX-anthologieshow American Horror Story - zijn debuut in het Marvel Cinematic Universe als Ralph Bohner / " Pietro Maximoff" in de Disney+ miniserie WandaVision . De show met Elizabeth Olsen als Wanda Maximoff / Scarlet Witch en Paul Bettany als Vision ging in première op 15 januari 2021 - en Evan Peters verscheen in vier afleveringen ervan.

Vandaag bekijken we alles wat de getalenteerde acteur heeft gedaan sinds zijn MCU-debuut. Van de hoofdrol in een supersuccesvolle HBO-show naast Academy Award-winnaar Kate Winslet tot het spelen van een superberoemde seriemoordenaar uit de jaren '80 - blijf scrollen om erachter te komen waar Evan Peters zich dit jaar mee bezig heeft gehouden.

6 Evan speelde in de HBO-hit 'Mare Of Easttown'

Om de lijst af te trappen is het feit dat Evan Peters een hoofdpersoon speelde in HBO's misdaaddrama Mare of Easttown, dat in april in première ging. In de show speelde Evan Peters Detective Colin Zabel en hij speelde naast Kate Winslet, Julianne Nicholson, Jean Smart, Angourie Rice, David Denman, Neal Huff, Guy Pearce, Cailee Spaeny, John Douglas Thompson, Joe Tippett, Sosie Bacon en James McArdle. Momenteel heeft Mare of Easttown een 8,5 op IMDb. De show volgde een detective uit een kleine stad terwijl ze een moord probeert op te lossen terwijl ze ook persoonlijke problemen aanpakt.

5 waarvoor hij werd genomineerd voor een Primetime Emmy Award

evan peters merrie van easttown
evan peters merrie van easttown

Mare of Easttown was een enorm succes en Evan Peters verborg niet dat hij hoopt dat de show een tweede seizoen krijgt, ook al zou het zonder hem zijn. De show kreeg niet alleen goede recensies van de kijkers, maar ook van critici. Voor zijn vertolking van rechercheur Colin Zabel ontving Evan Peters een Emmy-nominatie voor een bijrol, en dit is wat de acteur daarover zei:

"Klop op hout, we mogen naar het evenement en vieren het met iedereen en heffen het glas op de show en iedereen die er zo hard aan heeft gewerkt."

Naast deze nominatie is de show nog 15 keer genomineerd - waaronder in de categorieën Outstanding Limited of Anthology Series en Outstanding Lead Actress (voor KateWinslet). De 73e Primetime Emmy Awards vinden plaats op 20 september 2021.

4 Evan Peters trad toe tot het 10e seizoen van 'American Horror Story'

Laten we verder gaan met het feit dat Evan Peters zich opnieuw heeft aangesloten bij de cast van de populaire anthologie-horrorshow American Horror Story - dit keer voor het tiende seizoen getiteld American Horror Story: Double Feature. Daarin speelt hij Austin Sommers en schittert hij naast Frances Conroy, Leslie Grossman, Billie Lourd, Sarah Paulson, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross, Finn Wittrock, Denis O'Hare, Robin Weigert, Macaulay Culkin, Neal McDonough, Kaia Gerber en Nico Greetham. Momenteel heeft American Horror Story: Double Feature - die in première ging op 25 augustus 2021 - een 8,0 beoordeling op IMDb.

3 De acteur filmt momenteel de miniserie 'Monster: The Jeffrey Dahmer Story'

Als het gaat om het aankomende project van Evan Peters, is het zeker de misdaadshow Monster: The Jeffrey Dahmer Story waarin Evan Peters Jeffrey Dahmer speelt. De show volgt het leven van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer en wordt geproduceerd door Ryan Murphy van American Horror Story.

Naast Evan Peters, zal de komende Netflix-show ook Karen Malina White, David Barrera, Shaun J. Brown, Richard Jenkins, Scott Michael Morgan, Matthew Alan, Penelope Ann Miller en Corey Timmons in de hoofdrol spelen.

2 waarvoor hij zijn haar moest bleken

Voor de rol van Jeffrey Dahmer moest Evan Peters zijn haar bleken voor een veel lichtere blondine. De acteur werd gespot op de set en zijn gelijkenis met de seriemoordenaar is absoluut griezelig. Dit is wat Evan Peters onthulde over zijn benadering van het spelen van een van de meest beruchte criminelen in de menselijke geschiedenis:

"Je kunt al het achtergrondverhaal hebben dat je wilt, maar uiteindelijk maken we geen documentaire. Het gaat meer om het behouden van het idee en de doorlopende lijn van waarom je het verhaal vertelt en dat altijd als leidraad hebben. Maar er is zoveel materiaal voor Dahmer dat ik het ongelooflijk belangrijk vind om het echt authentiek te maken."

De releasedatum voor Monster: The Jeffrey Dahmer Story moet nog worden onthuld.

1 Ten slotte werd hij gecast in de komende actiekomedie 'Snow Ponies'

evan peters pose
evan peters pose

En tot slot, het afronden van de lijst is nog een nieuw project waarin Evan Peters zal schitteren - deze keer hebben we het over de actiekomediefilm Snow Ponies die momenteel in pre-productie is. Naast de ster van American Horror Story, zullen in de film ook Jon Bernthal, Charlie Plummer en Josh Gad te zien zijn. De film is al een tijdje in de maak, maar het is nog steeds onduidelijk wanneer deze zal worden opgenomen of uitgebracht.

Aanbevolen: