Chris Evans, Robert Downey Jr. en anderen praten over het werken aan 'Avengers'-films

Inhoudsopgave:

Chris Evans, Robert Downey Jr. en anderen praten over het werken aan 'Avengers'-films
Chris Evans, Robert Downey Jr. en anderen praten over het werken aan 'Avengers'-films
Anonim

In de afgelopen jaren is het Marvel Cinematic Universe (MCU) erin geslaagd zichzelf naar de kassa te stuwen door de eerste plaats te claimen voor de meest winstgevende film aller tijden. Die eer behoort natuurlijk toe aan Avengers: Endgame, een film waarvan je zou kunnen zeggen dat hij tien jaar in de maak was.

Avengers: Endgame was in wezen een culminatie van de vorige 21 films van de MCU, waarvan sommige draaiden rond de kerngroep van superhelden, de Avengers. In totaal waren er vier 'Avengers'-films die door de MCU werden uitgebracht en dit is wat sommige acteurs hebben gezegd over het werken aan deze superheldenfilms.

10 Cobie Smulders onthulde dat in de eerste versie van het Avengers-script haar personage niet in de autoachtervolging zat

Cobie Smulders
Cobie Smulders

"Ik heb heel hard gewerkt en aanvankelijk toen ik het script kreeg, bevatte de eerste versie niet de achtervolgingsscène en Maria niet… ", onthulde Smulders tijdens een gesprek met Indie London. “Ik denk dat ze bij de onderzoeksfaciliteit was, maar ik heb deze geweldige reeks niet mogen doen. Ik was zo opgewonden … elke keer dat ik kon, zou ik mijn eigen stunt doen en ik zou het zo vaak doen als ze wilden. Het was iets dat ik heel graag wilde doen.”

9 Jeremy Renner zei dat Avengers: Age Of Ultron zowel leuk als 'vervelend' was om te fotograferen, omdat de cast veel samen was

Jeremy Renner
Jeremy Renner

“Ik bedoel, ik heb Downey twee keer gezien in de laatste Avengers en in deze zijn we allemaal veel meer samen, dus dat maakt het echt geweldig, en ook vervelend als we het filmen omdat er zoveel mensen zijn om cover en er zijn zoveel verhaallijnen om te vertellen, maar het maakt de dingen buiten de camera gewoon zoveel leuker, "vertelde Renner aan Slash Film."Persoonlijk vind ik het leuk om naar mijn werk te gaan en gewoon wat actiescènes uit te werken en het voor elkaar te krijgen, en dat doen we, maar als we dan allemaal samen zijn, is het echt heel leuk."

8 Paul Bettany zei dat Marvel zijn regel brak over acteurs die meer dan één personage voor hem uitbeelden

Paul Bettany
Paul Bettany

"Ze [Marvel] hebben een regel dat je niet meer dan één personage in het Marvel-universum mag spelen", vertelde Bettany aan Business Insider. "Dus ze braken de regels … ze verbogen de regels een beetje voor mij omdat Joss de Vision echt in de filmwereld wilde brengen, en hij wilde echt dat ik het deed."

Hij grapte later ook: Voordat ik twee uur lang opdook en een belachelijk bedrag kreeg betaald voor … voelde ik me aan het eind van de dag als een piraat die er met een zak geld vandoor ging.”

7 Mark Ruffalo heeft onthuld dat hij twee eindes heeft gemaakt voor zijn personage in Avengers: Infinity War

Mark Ruffalo
Mark Ruffalo

"Ik wist het pas toen ik de film zag", legde Ruffalo uit terwijl hij met Yahoo! "Voor de ene keer verdween ik, en voor de andere keer niet."

De acteur dacht ook dat er een goede kans was dat Marvel zijn personage zou laten sterven, aangezien hij erom bekend staat spoilers te geven tijdens persinterviews. Ruffalo merkte verder op: Ik was er vrij zeker van dat ik het zou zijn. Het is als Survivor. Het is alsof, wie wordt er van het eiland getrapt? En dat had ik waarschijnlijk ook moeten doen. … Het is net Project Runway voor leakers.”

6 Scarlett Johansson legde uit dat het blonde haar van haar personage in Avengers: Infinity War een knipoog was naar andere zwarte weduwen in Marvel

Een scène uit Avengers Infinity War
Een scène uit Avengers Infinity War

“Ja, nou, Joe en Anthony wilden echt dat onze personages dat deden – ze wilden dat we het gevoel hadden dat het net een tijd was geweest en we waren allebei een beetje onder de radar, gewoon anders, denk ik dat rode haar is een handtekening van Natasha', legde Johansson uit tijdens een gesprek met Slash Film."Ze wilden gewoon dat we er anders uitzagen, dus voor mij dacht ik, oké, misschien geef ik het een kleine knipoog en knik ik naar het soort verhaal van de andere weduwen dat is uitgebrand."

5 Terwijl de acteurs het hele Avengers: Infinity War-script niet meteen zagen, zei Anthony Mackie dat ze contouren hadden

Een scène uit Avengers Infinity War
Een scène uit Avengers Infinity War

“We hebben een overzicht. We hebben een algemeen idee van wat de film is', legde Mackie uit terwijl hij met Collider sprak. De Russo's komen naar ons toe en vertellen ons waar we zijn in de film. Weet je, voor een acteur is het belangrijkste waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat, om uit te leggen wat je doet in die scène. Die informatie geven ze ons dus altijd.” Zoals je weet, staat het MCU-team erom bekend veel dingen geheim te houden om te voorkomen dat er spoilers naar buiten komen.

4 Na aan Thor: Ragnarok te hebben gewerkt, vertelde Chris Hemsworth de Russo Brothers dat hij een 'nieuwe versie' van Thor wilde gebruiken in Avengers: Endgame

Achter de schermen op de set van Avengers Endgame
Achter de schermen op de set van Avengers Endgame

“We hebben echt besloten om iets anders te doen, om te zien hoe we het onverwacht en uniek konden maken. En toen belde ik Joe en Anthony en zei: 'Kijk, ik heb deze nieuwe versie van Thor die we net hebben opgenomen, en ik wil doorgaan met die versie. Ik wil de oude versie niet doen'", vertelde Hemsworth aan Collider. "En ze zeiden: 'We hebben een nog nieuwere versie voor je.'" Hij voegde eraan toe: "Het feit dat we allemaal bereid zijn open te staan voor de nieuwe mogelijkheden die voor deze franchises en personages in het verschiet liggen, was een behoorlijk opmerkelijk reis.”

3 Robert Downey Jr. onthulde dat het laatste pak van Tony Stark niet bedoeld was om hem de laatste missie van zijn personage te laten overleven

Robert Downey Jr
Robert Downey Jr

"Het laatste pak dat hij heeft, is niet eens ontworpen om hem te kunnen overleven", vertelde de acteur aan Insider.“De laatste is niet ontworpen om zijn werk te kunnen doen en je er overheen te laten komen. Dus dat is de grote, weet je, Joseph Campbell-mythologie van, zoals, uiteindelijk ga je van het weigeren van de oproep naar een toevallige held en tegen het einde ben je bereid om het ultieme offer te geven, je leven, ondanks je familie en je geaardheid en je verlangen om dat niet te willen doen, zodat die gemeenschap kan gedijen.”

2 Tom Holland zei dat er geen script was voor de doodsscène van Robert Downey Jr. in Avengers: Endgame

Achter de schermen op de set van Avengers Endgame
Achter de schermen op de set van Avengers Endgame

“Het was interessant, want toen we die scène met Robert opnamen, was er helemaal geen echt script. Het waren gewoon Kevin Feige, de twee Russo Brothers, ikzelf, Robert Downey Jr., Gwyneth P altrow en Don Cheadle”, vertelde Holland aan Pinkvilla, volgens Heroic Hollywood.

“Ze brachten ons naar de set, ze vertelden ons wat er ging gebeuren, of wat ze wilden gebeuren, en toen improviseerden we gewoon als ik het me goed kan herinneren. Het was dus een heel, heel interessante manier om zo'n cruciale scène van de film op te nemen…"

1 Chris Evans zei dat hij per ongeluk The Avengers: Endgame-einde voor co-ster Anthony Mackie had verwend

Chris Evans
Chris Evans

Natuurlijk, het is meestal Ruffalo of Holland waarvan bekend is dat ze af en toe filmspoilers noemen. Het blijkt echter dat Evans ook een keer een spoiler heeft gelekt naar zijn tegenspeler.

Terwijl we met Jimmy Fallon spraken, herinnerde Evans zich: "Terwijl we aan het filmen waren in Atlanta… had ik een paar mensen over om een voetbalwedstrijd of zoiets te kijken en Mackie was de eerste die opdook. Ik zei tegen hem: 'Is die scène niet fantastisch?!' en hij zei: 'Welke scène?' en ik zei: 'De scène waarin ik je het schild geef!' en hij zei: 'Je geeft me de schild?!'"

Aanbevolen: