De slechtste personages op vrienden, gerangschikt

Inhoudsopgave:

De slechtste personages op vrienden, gerangschikt
De slechtste personages op vrienden, gerangschikt
Anonim

Een deel van wat een show zo geweldig maakt, zijn de personages, en als je er niet in slaagt om boeiende personages te maken, zal dit leiden tot een show waar maar weinigen echt van zullen genieten. Een meeslepend personage kan in vele vormen voorkomen, en zolang mensen erover praten, kunnen ze een show helpen slagen.

Vrienden hebben enorm geprofiteerd van de personages, met name de hoofdrollen. De secundaire personages speelden echter ook een belangrijke rol in het succes van de show. Natuurlijk waren er goede en slechte karakters, en we hebben onze ogen gericht op het identificeren van de slechtste van het stel.

Laten we de show eens nader bekijken en de slechtste personages identificeren.

8 Eddie Menuek

Om te beginnen, laten we doorgaan en Eddie op onze lijst plaatsen, want hij was een nachtmerrie voor Chandler om mee te leven tijdens de show. Alles aan dit personage klopte niet en hij leek er veel plezier in te scheppen om Chandlers leven zuur te maken. Hij was soms echt moeilijk om naar te kijken, en het was behoorlijk verfrissend toen hij eindelijk uit de show was. Hij was er maar een paar afleveringen, maar dat was meer dan genoeg voor fans om helemaal ziek en moe te worden van het zien van hem op het scherm.

7 Kathy

Kathy op vrienden
Kathy op vrienden

Als iemand tussen de vriendschap van twee andere mensen komt, weet je dat ze buitengewoon problematisch zijn. Dit was precies het geval voor Kathy, die tijdens haar tijd in de show per ongeluk een wig dreef tussen Joey en Chandler. Hierdoor was ze een gemakkelijke keuze om op deze lijst op te nemen. Natuurlijk, ze had een aantal positieve dingen voor haar, maar we kunnen gewoon niet vergeven wat ze met Joey en Chandler heeft gedaan. Bonuspunten voor het bedriegen van Chandler.

6 Gary

Gary op vrienden
Gary op vrienden

Laten we eerst beginnen met het feit dat deze kerel een totale stalker was in de manier waarop hij Phoebe achtervolgde, wat een onmiddellijke rode vlag is die alles tussen hen had moeten stoppen. Toen hij erin slaagde Phoebe de dingen op zijn manier te laten zien, ging hij verder met de snelheid van het licht in hun relatie, wat duidelijk enige wrijving veroorzaakte. Deze kerel was gewoon te veel, en het was vrij eenvoudig om hem op deze lijst op te nemen.

5 Ursula Buffay

Ursula Buffay moet een van de meest frustrerende secundaire personages in de geschiedenis van deze show zijn, en dit heeft grotendeels te maken met de uitvoering van Lisa Kudrow. De manier waarop ze Phoebe zo'n drastisch tegenwicht weet te bieden tijdens de scènes met Ursula is fenomenaal, en het laat zien dat ze een serieus bereik heeft tijdens het acteren. Er is misschien geen enkele fan op de planeet die Ursula kan verdragen.

4 Meneer Heckles

Meneer Heckles over vrienden
Meneer Heckles over vrienden

Zo beroemd als hij is, is meneer Heckles gemakkelijk een van de slechtste en meest irritante personages in de hele show. Hij heeft schijnbaar niets dan minachting voor de hoofdpersonen, en ja, ze kunnen buitengewoon vervelend zijn, maar deze man lijkt zijn best te doen om ze te pakken te krijgen. Het zegt echt veel als geen enkele, eenzame persoon van streek was toen dit personage stierf tijdens de show, behalve Chandler Bing.

3 Amy Green

Amy Green op vrienden
Amy Green op vrienden

Als Amy Green er op de een of andere manier in slaagde om je vecht- of vluchtreactie te activeren terwijl ze op het scherm was, gefeliciteerd, dan kon je zien hoe vreselijk dit personage echt was. Het was frustrerend genoeg voor fans om met andere leden van de Green-familie om te gaan, maar op de een of andere manier werd Amy de slechtste van het stel. Een pluim voor Christina Applegate voor het leveren van een fantastische prestatie in de rol.

2 Janice Litman-Goralnik

Janice op vrienden
Janice op vrienden

Het lijkt misschien een beetje controversieel om Janice zo hoog op de lijst te zetten, maar ze is gewoon moeilijk om mee om te gaan gedurende de hele serie. Ja, ze heeft enkele verlossende eigenschappen, maar de emotionele tol die haar aanwezigheid eist van de leden van de groep, vooral Chandler, maakt het een beetje gemakkelijker om haar hoger te schuiven dan andere opmerkelijke figuren uit de serie. Haar lach alleen maakt haar ook tot een van de slechtste personages.

1 Ross

Er was absoluut geen manier dat alle primaire leden van de show ongedeerd zouden wegkomen, en van de zes belangrijkste vrienden is Ross gemakkelijk de slechtste van het stel. Hij is vervelend, heeft iemand anders weinig positiviteit te bieden, en hij is een personage dat gewoon nooit ophoudt zichzelf in de weg te staan. Opdat we het bedrog, de gedoemde huwelijken en het uitspreken van de naam van een andere vrouw bij het altaar niet vergeten.

Aanbevolen: