10 meest iconische Ryan Gosling-film liefdesbelangen, gerangschikt

Inhoudsopgave:

10 meest iconische Ryan Gosling-film liefdesbelangen, gerangschikt
10 meest iconische Ryan Gosling-film liefdesbelangen, gerangschikt
Anonim

Ryan Gosling is een van de meest getalenteerde acteurs van vandaag, en van komedies tot drama's, hij heeft zeker een groot deel van de romances op het scherm gehad. Hoewel zijn beroemde partner Emma Stone is, heeft hij zeker anderen gehad die fans hebben laten zwijmelen, waaronder zijn eigen echtgenote, Eva Mendes.

Met zoveel geweldige romances en dames om uit te kiezen, is het tijd om de rekening voor eens en altijd te vereffenen. Hier zijn 10 van Ryan Goslings meest populaire filmliefdes, gerangschikt op hoeveel iedereen er helemaal verliefd op zou worden.

10 Molly Stearns (The Ides Of March, 2011)

Afbeelding
Afbeelding

Deze thriller is een politiek drama met vuile politiek, corruptie, romantiek en manipulatie. Stephen Meyers (Gosling) helpt met een campagne en v alt voor een stagiaire, Molly Stearns (Evan Rachel Wood).

Hun liefdesverhaal is tragisch en donker. Van affaires tot abortus tot overdosering, er is veel duisternis tussen deze twee, en het is veilig om te zeggen dat het niet goed afloopt. Molly had een lamp nodig, maar ze vond er geen.

9 Grace Faraday (Gangster Squad, 2013)

Afbeelding
Afbeelding

Dit misdaaddrama is waarschijnlijk een van de minst populaire films met zowel Emma Stone als Ryan Gosling. Deze film, geregisseerd door Ruben Fleischer, is een gangster- en politiefilm uit de jaren 50.

Gosling is een agent, en Stone is Grace Faraday - het geweldige wapensnoepje van een maffiabaas. Natuurlijk steelt het karakter van Gosling haar hart, en hun romance is een verbluffend einde van de jaren 50 waarin ze de zonsondergang tegemoet rijden. Grace heeft veel hart en pit, maar ze is verre van de beste die Gosling ooit op het scherm heeft gehad.

8 Romina (The Place Beyond The Pines, 2012)

Afbeelding
Afbeelding

Dit misdaaddrama is een spannend en intens verhaal. Gosling speelt Luke, een motorstuntcoureur die zich tot misdaad wendt om voor zijn geliefde en pasgeboren baby te zorgen. Eva Mendes (zijn echte vrouw) speelt zijn romance op het scherm, Romina.

Ze is een sterke moeder en vrouw, en de toppen van hun romance zijn absoluut schattig. Ze zou Luke echter nooit voor zijn leven kunnen accepteren, en dat zet haar verder op deze lijst.

7 Irene (Drive, 2011)

Afbeelding
Afbeelding

Dit misdaaddrama is zeker niet voor angsthazen. Gosling speelt een niet nader genoemde chauffeur van een vluchtauto, die verstrikt raakt in het verleden van zijn buurman (en minnaar) wanneer haar man terugkeert uit de gevangenis – en hij heeft nog steeds last van de maffia.

Carey Mulligan speelt Irene, zijn minnaar en buurvrouw. Ze is zo zoet als taart, en is een krachtige en sterke moeder. Natuurlijk is zij ook de reden dat alles misgaat, dus het is moeilijk om teveel van haar te houden.

6 Joi (Blade Runner 2049, 2017)

Afbeelding
Afbeelding

Degenen die deze film hebben gezien, vragen zich misschien af hoe kunstmatige intelligentie zo ver op deze lijst kan komen. Dat komt deels omdat Ana de Armas zo ongelooflijk prachtig en getalenteerd is, en ook omdat Joi onbaatzuchtig en aardig is.

Ze is misschien niet 'echt', maar ze is op de een of andere manier menselijker dan de meeste personages in deze apocalyptische thriller. Ze houdt 'K' (Gosling) geaard, en het is onmogelijk voor fans om niet door haar gebiologeerd te worden.

5 Allie Calhoun (The Notebook, 2004)

Afbeelding
Afbeelding

Dit is zonder twijfel een van de meest populaire romantische films die er zijn, laat staan alleen voor Ryan Gosling en Rachel McAdams. Allie en Noah hebben een totaal verschillende achtergrond, maar hun passie voor liefde overtreft al hun verschillen.

Bij dit romantische verhaal huilde iedereen om de pure liefde die het heeft, en beide personages zijn dynamisch. Wat liefdesbelangen betreft, zijn Allie, noch Noah echter precies de beste die er zijn. Toch staat ze behoorlijk hoog op de lijst.

4 Cindy (Blue Valentine, 2010)

Afbeelding
Afbeelding

Deze dramaroman is een van de serieuzere romantische rollen die Ryan Gosling op zich heeft genomen. Hij speelt met Michelle Williams en de twee spelen een getrouwd stel. Deze film volgt hun huwelijk door de jaren heen en hoe hun leven hen heeft gebracht waar ze nu zijn.

Ze spelen allebei personages met een moeilijke familieachtergrond, en deze prachtige romantische film gaat over het beste in elkaar vinden. Het is puur en eerlijk, en Cindy is een tedere vrouw waar elke fan hals over kop verliefd op werd.

3 Janet Armstrong (First Man, 2018)

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een van de twee door Damien Chazelle geregisseerde films op de lijst, en dit is een biografiedrama gebaseerd op het leven en de carrière van Neil Armstrong (Ryan Gosling). Zijn vrouw, Janet, wordt prachtig gespeeld door Claire Foy.

Deze film is verre van Amerikaanse propaganda, maar vertelt een tragisch en diepzinnig verhaal over de kosten van de ruimtemissie. Janet is Neil's rots in de branding en ze steunt haar familie en haar man door dit alles heen. Ze verdient zeker wat erkenning.

2 Hannah (Crazy, Stupid, Love, 2011)

Afbeelding
Afbeelding

Het zou geen verrassing moeten zijn dat veel van Emma Stone's rollen op deze lijst zijn gekomen. Deze twee zijn een stellair paar op het scherm, en elke film is gedenkwaardig en geweldig.

In deze romantische komedie zijn er zoveel wendingen dat alle kijkers van begin tot eind moeten blijven lachen. Gosling speelt Jacob, een rokkenjager, terwijl Stone Hannah speelt, een eigenzinnige en intelligente meid - die zijn hart steelt. Ze stal ook de harten van alle kijkers.

1 Mia (La La Land, 2016)

Afbeelding
Afbeelding

Deze met een Oscar bekroonde film is een verbluffend, hilarisch en dramatisch meesterwerk van Damien Chazelle. Ryan Gosling en Emma Stone nemen opnieuw de hoofdrollen en spelen een pianist en een actrice in Hollywood, in een poging het groots te maken.

Mia is ambitieus, maar ze is ook charmant, geestig en grappig. Ze heeft een hart van goud en het einde van deze film brak ieders hart aan stukken. Deze film is een soort sprookje en Mia is de prinses die iedereen graag zou willen hebben.

Aanbevolen: