Is de cast van 'Beverly Hills, 90210' veel betaald voor de reboot?

Inhoudsopgave:

Is de cast van 'Beverly Hills, 90210' veel betaald voor de reboot?
Is de cast van 'Beverly Hills, 90210' veel betaald voor de reboot?
Anonim

Hoewel er sinds de jaren '90 talloze tienerdrama's in de lucht zijn geweest, wordt Beverly Hills 90210 gecrediteerd als een voorloper in dat genre. De middelbare scholieren maakten moeilijke tijden door, zoals datingproblemen en gezinnen die hen niet altijd behandelden zoals ze zouden moeten, en fans raakten in beslag genomen door het drama dat in elke aflevering werd gebracht.

Er zijn enkele gebreken aan de show, zoals het feit dat Brenda, het personage van Shannen Doherty, verwarrend is, maar voor het grootste deel waren fans tevreden met de tv-kijkervaring. Het was logisch dat de show in 2019 zou terugkeren voor een reboot.

Niet elke reboot doet het goed en BH90210 werd na slechts één seizoen geannuleerd. Omdat de castleden zulke grote sterren zijn, kregen ze een hoog salaris voor de reboot van Beverly Hills 90210? Laten we eens kijken.

$70, 000 voor elke aflevering

De originele 90210 had BTS-drama en de reboot BH90210 bood een kijkje in hoe het kan zijn om aan een tv-show te werken.

Fans zijn benieuwd wat de cast betaald heeft gekregen om terug te keren naar de wereld van 90210. Het bleek dat ze meer werden betaald dan mensen zouden verwachten. De castleden hebben voor elke aflevering $ 70, 000 betaald. Volgens Us Weekly verdienden Ian Ziering, Brian Austin Green, Jason Priestley, Jennie Garth, Shannen Doherty, Gabrielle Carteris en Tori Spelling allemaal hetzelfde salaris.

tori spelling en jennie garth in een scène uit BH90210 reboot tv-show
tori spelling en jennie garth in een scène uit BH90210 reboot tv-show

Stars of TV-reboots hebben volgens Closer Weekly zelfs meer geld verdiend. De publicatie zegt dat The Connors in 2018 terugkwamen, Sara Gilbert, Laurie Metcalf, John Goodman en Roseanne Barr kregen $ 375.000 voor elke aflevering. Debra Messing verdiende $ 250.000 voor elke aflevering toen Will & Grace in 2017 terugkwam, en de drie andere acteurs kregen hetzelfde betaald.

Us Weekly wijst erop dat sommige sterren ook afleveringen regisseerden en dat hun salaris daardoor omhoog ging. Priestley regisseerde een aflevering en kreeg $ 46.000 betaald, wat volgens de Directors Guild of America is dat mensen voor die baan betaald moeten worden.

Volgens Us Weekly hebben Garth en Spelling de show samen gemaakt, waarmee ze $ 15.000 verdienden voor elke aflevering bovenop de $ 70, 000, wat betekent dat hun opbrengst voor elke aflevering $ 85.000 was.

De ervaring

Hoe was het voor de castleden om terug te keren naar de wereld die hen beroemd maakte? Tori Spelling wilde meer filmen, aldus Closer Weekly. Ze zei: We zouden graag blijven samenwerken. Het was zo'n geweldige ervaring. Ik vergelijk het met de middelbare school als je denkt: 'Oh, je krijgt nooit de kans om iets over te doen, en er zijn dingen die je weet nu dat je toen niet wist dat je het anders had gedaan en die kans krijgen we.'”

Het klinkt alsof Jennie Garth ook graag in de show was. In gesprek met Entertainment Weekly zei ze: "Het was geweldig en eng. En ik had daarna therapie nodig. Maar het was leuk om terug te zijn bij mijn oude familie."

Spelling vertelde Ew.com ook dat ze nog een seizoen zou hebben genoten. Ze legde uit: "In onze gedachten was het schrijven van de laatste aflevering een voorbode van een nieuw seizoen. In de toekomst zou het tweede seizoen meer gericht zijn op de reboot. Dus de fans zouden een veel groter percentage van ons krijgen die onszelf en onze personages uit de originele 90210 zoals we zouden duiken in hoe de herstart eruit zou zien."

De nettowaarde van de cast

Het is interessant om na te denken over hoeveel geld de cast van Beverly Hills 90210 op de bank heeft staan. Volgens Cheat Sheet heeft Tori Spelling het minste geld, aangezien haar vermogen slechts $ 500.000 is.

Jennie Garth heeft veel meer geld omdat haar vermogen $ 8 miljoen is. Ian Ziering heeft hetzelfde als zij, en Shannen Doherty heeft een hoger vermogen van $10 miljoen.

Het is Jason Priestley, geliefd vanwege het spelen van de lieve Brandon Walsh in het tienerdrama, die het meeste geld heeft. Zijn vermogen is $ 16 miljoen. Volgens Celebrity Net Worth heeft hij ook geregisseerd, dus dat lijkt hem behoorlijk goed te betalen. Hij regisseerde niet alleen de afleveringen van Beverly Hills 90210, maar ook de videoclip voor het nummer "The Old Apartment" van de Barenaked Ladies.

Waarom werd 'BH90210' niet verlengd voor seizoen 2?

cast van BH90210 reboot lopend buiten de deur
cast van BH90210 reboot lopend buiten de deur

In plaats van fans te geven wat ze verwachtten, wat een show was die het verhaal van de hoofdpersonen voortzette nadat de seriefinale in 2000 werd uitgezonden, was BH90210 'meta'. Het ging over de sterren die een reboot maakten van 90210.

Volgens Digital Spy is dit de reden dat de show geen tweede seizoen kreeg. Michael Thorn, de entertainment-president van Fox, sprak met TV Line en zei: "Het is ongelooflijk moeilijk om iets dat meta en versterkt op de lange termijn in stand te houden. We zagen het altijd als een evenement."

Het is verrassend om te horen dat de cast van BH90210 slechts $ 70.000 kreeg voor elke aflevering van de verwachte reboot, maar het klinkt alsof ze een geweldige tijd hebben gehad bij het filmen van de show. Hoewel er geen afleveringen meer zullen zijn, hebben veel fans genoten van de ervaring om ze weer samen te zien.

Aanbevolen: