Fans proberen de uiteindelijke titel van de serie 'The Lord Of The Rings' op Prime te raden

Inhoudsopgave:

Fans proberen de uiteindelijke titel van de serie 'The Lord Of The Rings' op Prime te raden
Fans proberen de uiteindelijke titel van de serie 'The Lord Of The Rings' op Prime te raden
Anonim

Het Twitter-account voor de langverwachte serie uit The Lord of the Rings van J. R. R. Tolkien heeft Tolkien Reading Day (25 maart) gevierd met een cryptische foto.

The Lord of the Rings op Prime plaatste een foto van een klepel van de Nieuw-Zeelandse set waar de productie momenteel aan de gang is. Een detail op de foto trok echter de aandacht van Tolkiens fandom.

Wat is de werkelijke titel van Prime's 'Lord of the Rings'-serie?

Ontwikkeld door J. D. Payne en Patrick McKay, zal de serie Behind Her Eyes-ster Robert Aramayo een ensemblecast leiden, waaronder Morfydd Clark en Markella Kavenagh.

Op 25 maart publiceerde Twitter-account The Lord of the Rings op Prime een zwart-witfoto van een filmklapper op een dromerig Nieuw-Zeelands strand.

“Van ons allemaal op de set hier in Nieuw-Zeeland, ik wens je een fijne TolkienReadingDay”, luidt de tweet.

Fans merkten al snel dat de titel van de serie verduisterd was. De ruimte waar een projecttitel normaal gesproken op een filmklapper zou staan, was in feite bedekt met zwart, waardoor er weinig herkenbare letters over waren.

“Ok, wie heeft de verbeterknop die kan detecteren wat er onder de verduisterde op de lei staat? Ik weet dat het niet bestaat, maar het zou op dit moment nuttig moeten zijn!” een fan heeft gereageerd.

"Wat probeer je voor ons te verbergen, @LOTRonPrime?" was nog een opmerking.

LOTR-fans hebben theorieën over de uiteindelijke titel van de serie

"Ze hebben de naam van de show geblokkeerd (zo niet LOTR), " schreef een gebruiker, en vroeg om theorieën van mede-LOTR-fans.

"Het eerste woord zou 'reis' kunnen zijn", was een opmerking.

Ondanks verschillende gissingen, lijkt Twitter het eens te zijn over het laatste woord op de lei, dat "project" lijkt te zijn.

“Ik denk dat het laatste woord 'Project' is. De titel gaat waarschijnlijk nog steeds onder een codenaam, maar ik wil het nog steeds uitzoeken!” een nieuwsgierige fan schreef.

“Maakt niet veel uit, aangezien het slechts een productietitel is, niet de titel zelf”, zei een andere gebruiker.

Als dit het geval is en het laatste woord echt "project" is, kan het een productietitel zijn die waarschijnlijk zal verschillen van de uiteindelijke distributietitel. Maar waarom zou je het blokkeren? De plot wordt dikker.

Het eerste seizoen van acht afleveringen zal naar verwachting later in het jaar in première gaan op Prime Video

Aanbevolen: