Welke 'X-Men'-schurk had bijna zijn eigen solofilm?

Inhoudsopgave:

Welke 'X-Men'-schurk had bijna zijn eigen solofilm?
Welke 'X-Men'-schurk had bijna zijn eigen solofilm?
Anonim

Voordat de MCU en DC het stripboeklandschap volledig overnamen, hield de X-Men-franchise de zaken op het grote scherm vast. De trilogie van films die in de jaren 2000 werd uitgebracht, was enorm succesvol en samen met Spider-Man hielpen ze te laten zien wat superheldenfilms eigenlijk zouden kunnen zijn.

Zoals we in de loop van de tijd hebben gezien, zijn er een heleboel films geweest met onze favoriete mutanten, waarvan sommige zich zelfs op Wolverine concentreerden. Op een gegeven moment was Magneto helemaal klaar om zijn eigen film te krijgen, maar de hik onderweg gooide een moersleutel in de dingen.

Laten we teruggaan naar de jaren 2000 en zien wat bijna werd!

X-Men Origins: Magneto was bijna gebeurd

Magneto
Magneto

Na deel uit te maken van het monumentale succes dat de originele X-Men-trilogie was, was de studio achter de films geïnteresseerd in het maken van een munt door zich te concentreren op originele verhalen met de grootste personages. Wolverine was in staat om de solo-filmbehandeling te krijgen en de studio was geïnteresseerd om zich op een bepaald moment op Magneto te concentreren.

Ondanks het feit dat hij een boosaardig personage is, is Magneto lange tijd een van de meest populaire figuren in het X-Men-universum geweest. Duiken in de oorsprong van het personage betekent dat we een reis terug in de tijd zouden hebben gemaakt naar een van de meest beruchte gebeurtenissen in de menselijke geschiedenis. We hebben hier tijdens de eerste X-Men-film al een voorproefje van gehad, maar deze solofilm had wat dieper gegraven.

Magneto is een ongelooflijk complex personage wiens levensverhaal een tragedie is. Zoals we de afgelopen jaren zijn gaan zien met films als Venom, hebben films die het licht werpen op personages die niet per se aan de goede kant staan, de neiging om het goed te doen aan de kassa.

Ondanks het feit dat het erop leek dat het verhaal door zou gaan en zou plaatsvinden, zouden zich achter de schermen enkele dingen ontvouwen die het project uiteindelijk helemaal zouden schrappen.

Het werd gesloopt en opgenomen in X-Men: First Class

Magneto
Magneto

Ondanks dat er een behoorlijke hype achter de film zit, zouden er een aantal dingen gebeuren die er uiteindelijk tegen zouden werken dat de film ooit zou worden gemaakt.

Voor X-Men Origins: Magneto was er een verhaal over zijn tragische geschiedenis en was er zelfs een regisseur in David Goyer aan het project verbonden. Er werd ook gemeld dat Ian McKellen bereid was zijn rol als het titulaire personage opnieuw op te nemen. Dit betekent dat het project een aantal solide stukken zou hebben gehad en er was veel hoop dat het echt diep kon graven met zijn sinistere karakter.

Naarmate de tijd verstrijkt, zouden er echter vertragingen optreden, wat een enorme reden zou zijn waarom de zaken voor het project uiteindelijk zouden ontsporen. Ondanks het feit dat de film de verouderde technologie voor Ian McKellen zou gaan gebruiken om een jongere versie van zichzelf te portretteren, stopte hij uiteindelijk met de rol en noemde zijn leeftijd als een primaire reden, volgens Fandom.

Uiteindelijk zou X-Men Origins: Magneto volledig worden geschrapt toen de studio besloot door te gaan met X-Men: First Class. Veel elementen van het Magneto-verhaal zouden in de film zijn verwerkt, dus het hele project wijden aan het focussen op het gemene personage was iets waar Fox het niet mee eens was.

Ondanks dat hij jaren geleden zijn eigen solofilm niet kreeg, hopen veel mensen nog steeds dat Magneto op een dag terug naar het grote scherm kan gaan nu er mutanten in de MCU zullen verschijnen.

Magneto's MCU Future

Magneto
Magneto

Disney die eigendommen van Fox in handen kreeg, was een enorme deal die de entertainmentindustrie schokte, en mensen herkenden onmiddellijk dat onze favoriete mutanten het potentieel hadden om op een dag naast MCU-sterren als Hulk en Winter Soldier te verschijnen.

Kevin Feige, de architect van het Marvel Cinematic Universe, heeft bevestigd dat er op een bepaald moment in de franchise mutanten zullen verschijnen, en de fans zijn benieuwd hoe ze zullen worden opgenomen in het algehele verhaal.

Omdat de MCU deze route volgt, is het logisch dat Magneto op een gegeven moment zal verschijnen. Hij is een veel te populair personage om aan de zijlijn te worden gelaten terwijl alle anderen hun lol kunnen hebben.

Hoewel het fantastisch zou zijn geweest om Magneto zijn eigen film te zien krijgen met Ian McKellen in de rol, is er nog steeds veel optimisme over wat de toekomst in petto heeft voor dit iconische personage. Stel je voor dat Magneto het eens is met de Avengers op het grote scherm!

Aanbevolen: