Hilary Duff blies bijna haar 'Lizzie McGuire'-auditie

Inhoudsopgave:

Hilary Duff blies bijna haar 'Lizzie McGuire'-auditie
Hilary Duff blies bijna haar 'Lizzie McGuire'-auditie
Anonim

Weinig shows in de geschiedenis van Disney Channel komen in de buurt van de erfenis van Lizzie McGuire. De show was een enorm succes op het netwerk en bereikte zelfs het grote scherm nadat het was afgelopen. Het was perfect gegoten, hilarisch geschreven, en het maakte van Hilary Duff een begrip.

Hoewel Duff de perfecte keuze was voor de rol, was er een keer een moment waarop ze geen indruk kon maken op de mensen die de show voor Disney Channel maakten. Als het anders was gegaan, hadden we misschien nooit gezien wat ze als actrice kon doen, waardoor de loop van de show voor altijd zou veranderen.

Laten we eens kijken hoe Hilary Duff haar Lizzie McGuire-auditie bijna verpestte.

De auditie ging niet zo goed

Sommige rollen zijn zo perfect gecast dat de meesten zouden denken dat er gewoon niemand anders was die auditie beter had kunnen doen, maar de waarheid over Hilary Duff die de rol van Lizzie McGuire krijgt, schetst een heel ander beeld dat bewijst die ene slechte auditie verpest niet altijd dingen.

Aanvankelijk stond de actrice op het punt haar carrière als actrice voort te zetten. Als het ware was ze daar met een paar vrienden die auditie deden voor de rol en ze besloot alleen auditie te doen zodat ze rond kon hangen en meer tijd met hen kon doorbrengen. Er was duidelijk geen manier om te vertellen wat er ging gebeuren, maar tot eer van Duff liet ze niet voorbijgaan wat een gouden kans werd.

In plaats van naar de auditie te gaan en grote dingen te laten gebeuren, worstelde Duff echt en was niet indrukwekkend met wat ze naar de tafel bracht. In een interview met E!, zou Duff vertellen hoe haar auditie voor de iconische rol ging.

“Ik heb het verschrikkelijk gedaan. Ik had mijn regels niet gelezen, 'zei ze.

Ondanks dat ze het tijdens de auditie verschrikkelijk goed deed, bood Terri Minsky, de maker van de show, de actrice een advies aan.

“Ik was er heel eerlijk over en zei [tegen Duff]: ‘Je moet meer in het personage krijgen. Omdat ik wist dat er zoveel [talent] was, 'zei Minsky.

Haar mode heeft haar aan de baan geholpen

Ondanks het verknoeien van haar eerste auditie, zag het team dat de show tot leven bracht het potentieel dat de actrice had en uiteindelijk bracht het haar terug naar auditie. In feite zou de jonge actrice vier keer auditie moeten doen voordat ze de rol kon krijgen die haar leven volledig veranderde. Ze verbeterde niet alleen met haar bevalling, maar haar gevoel voor mode hielp haar ook om de rol binnen te halen.

"Ze droeg gewoon zulke geweldige outfits… we wilden zien waar ze mee zou komen", zei voormalig hoofd van de entertainmentafdeling van Disney Channel, Rich Ross.

Met de rol van Lizzie McGuire op zak, zou Hilary Duff de komende jaren een van de grootste sterren in de geschiedenis van Disney Channel worden. De serie was een enorm succes voor de zender en was jarenlang een hoofdbestanddeel van het kleine scherm. Hoewel de show slechts 65 afleveringen had dankzij een bizarre regel die door het netwerk werd gebruikt, liet Lizzie McGuire een blijvende indruk op een generatie achter en werd zelfs een succesvolle film.

Naarmate de jaren verstreken, riepen de fans Lizzie en haar vrienden op om een triomfantelijke terugkeer te maken. Op een gegeven moment leek het zelfs alsof er een opwekking zou komen naar Disney+, maar er zouden serieuze problemen ontstaan, waardoor sommigen zich afvroegen of de opwekking ooit zal plaatsvinden.

Waarom het opnieuw opstarten niet zal gebeuren

Een reboot van Lizzie McGuire zou grote zaken voor Disney kunnen doen, maar op dit moment ziet het er niet goed uit. Duff heeft zich zelfs uitgesproken over het feit dat het de verkeerde kant opgaat voor het project.

"Ik weet dat de inspanningen en gesprekken overal zijn geweest om een reboot te laten werken, maar helaas en ondanks de inspanningen van iedereen gaat het niet gebeuren", zei Duff op sociale media.

Creatieve verschillen zijn de belangrijkste reden waarom dingen niet zijn gelukt. Volgens CNN plaatste Duff een bericht op sociale media en ging hij in op wat een wig dreef tussen haar en Disney met betrekking tot de reboot.

“Ik zou iedereen een slechte dienst bewijzen door de realiteit van de reis van een 30-jarige te beperken om onder het plafond van een PG-rating te leven. Het is belangrijk voor mij dat net zoals haar ervaringen als preteen/tiener die door het leven navigeert authentiek waren, haar volgende hoofdstukken net zo echt en herkenbaar zijn. Het zou een droom zijn als Disney ons de show naar Hulu zou laten verhuizen, als ze geïnteresseerd waren, en ik dit geliefde personage weer tot leven zou kunnen brengen.”

Hilary Duff verspeelde bijna haar kans om de rol van Lizzie McGuire jaren geleden te bemachtigen, maar ze draaide de zaken om en zorgde ervoor dat het gebeurde. Hopelijk kan ze de reboot ooit tot leven laten komen voor de fans.

Aanbevolen: