Reese Witherspoon opent de 'wilde' scène die haar tot op de dag van vandaag doet huilen

Inhoudsopgave:

Reese Witherspoon opent de 'wilde' scène die haar tot op de dag van vandaag doet huilen
Reese Witherspoon opent de 'wilde' scène die haar tot op de dag van vandaag doet huilen
Anonim

Tijdens een vraag-en-antwoordsessie met haar volgers op Instagram, opende de Oscar-winnende actrice haar meest gekoesterde rollen, en één scène in het bijzonder die haar tot op de dag van vandaag aan het huilen maakt.

Reese Witherspoon over haar favoriete rollen

Een fan vroeg Witherspoon wat haar favoriete rol ooit was. Ze erkende dat het kiezen van slechts één net zo moeilijk is als 'je favoriete kind moeten kiezen'.

Reese heeft echter drie iconische rollen en carrièrebepalende momenten in haar carrière gekozen.

Ze zei dat het spelen van Elle Woods in de eindelijk juridische rechtszaak in de eerste film van de Legally Blonde-saga "heel leuk was om op te treden". Met de enorm verwachte derde aflevering op komst, zijn we er zeker van dat er meer memorabele scènes zullen zijn voor Witherspoon als Woods.

De actrice zei ook dat ze de toespraak die haar personage Tracy Flick in de film Election uit 1999 gaf aan de studenten van haar school 'erg leuk vond'. Eerder deze maand onthulde Witherspoon dat ze, net als Tracy, president wilde worden toen ze op school zat.

Ten slotte vertelde de voor een Emmy genomineerde producer voor Little Fires Everywhere haar fans dat er één specifieke scène is in haar film Wild uit 2014 waar ze dol op is. Witherspoon produceerde ook het biografische drama met haar bedrijf Hello Sunshine, gericht op door vrouwen geleide verhalen.

De 'wilde' scène Witherspoon kan niet stoppen met huilen

"Ik hield van de laatste voice-over terwijl ze over de brug der goden liep", schreef Witherspoon in haar Instagram-verhalen.

Ze verwijst naar haar personage Cheryl Strayed die Minnesota verlaat om 1, 100 mijl van de 2, 650 mijl lange Pacific Crest Trail te wandelen op een reis van zelfontdekking en genezing.

“Tot op de dag van vandaag maakt het me aan het huilen als ik eraan denk”, schreef ze ook.

Ondanks dat ze dit jaar geen Emmy-nominaties heeft ontvangen voor haar uitvoeringen in de series Big Little Lies, Little Fires Everywhere en The Morning Show naast haar Friends-zus Jennifer Aniston, is Witherspoon genomineerd voor 18 prijzen als uitvoerend producent.

Samen met de nieuwe Legally Blonde zal ze ook drie Netflix-films produceren en schitteren: sciencefictiondrama Pyros en romantische komedies Your Place Or Mine en The Cactus. Daarna gaat ze A White Lie produceren, met Euphoria-hoofdrolspeler Zendaya en een biopic over tennisster Martina Navratilova.

Witherspoon is ook een ondernemer en is eigenaar van het retailmerk Draper James. Het label, geïnspireerd door haar grootouders Dorothea Draper en William James Witherspoon, verkoopt mode en woonaccessoires geïnspireerd op het Amerikaanse Zuiden.

Aanbevolen: