Wat de casting van Benedict Cumberbatch betekent voor 'Spider-Man 3

Inhoudsopgave:

Wat de casting van Benedict Cumberbatch betekent voor 'Spider-Man 3
Wat de casting van Benedict Cumberbatch betekent voor 'Spider-Man 3
Anonim

Het betekent dat er een betere kans is op een volwaardig Spider-Man-multiversum… Dat is wat de casting van Benedict Cumberbatch betekent. The Marvel Cinematic Universe heeft al bevestigd dat het multiversum iets zal zijn dat het publiek zal ervaren in de komende Doctor Strange In The Multiverse of Madness, maar Benedict wordt opgenomen in de derde Sony/Marvel Spider- Man-film blaast echt de deur open voor een massa kansen.

Dus, laten we ingaan op een paar van de mogelijkheden, zullen we?

En natuurlijk zullen er enkele spoilers zijn van de vorige MCU-films… dus lees verder op eigen risico…

Het multiversum wordt een ding

Het lijkt erop dat superheldenmultiversums tegenwoordig een rage zijn. Natuurlijk zagen we een volwaardig multiversum in de Academy Award-winnende animatiefilm Spider-Man: Into The Spider-Verse. Met het succes van die film en de aanwezigheid van het multiversum in de strips en tv-shows voor zowel Marvel als DC, was het slechts een kwestie van tijd voordat we hem op het grote scherm zouden zien in een live-action-formaat.

We kunnen meerdere Batmans verwachten in de komende Flash-film in de DCEU, en we kunnen waarschijnlijk verwachten dat Doctor Strange een assortiment alternatieve versies van The Avengers tegenkomt in Doctor Strange In The Multiverse of Madness uit 2022.

Gezien de krachten die Benedict Cumberbatch's Doctor Strange heeft, evenals de hele verwaandheid van zijn verhaal, is het volkomen logisch dat hij degene zal zijn die ons naar deze gewaagde nieuwe wereld zal leiden. Fans speculeren al dat zijn acties in deze door Sam Raimi geregisseerde film zullen resulteren in wat er gebeurt in Disney+'s WandaVision (vooral sinds Elizabeth Olsen's Scarlett Witch is gecast). Maar ze geloven ook dat de gebeurtenissen in de film een grote impact zullen hebben op Spider-Man 3.

Spider-Man-schurken met meerdere vers betekent dat er een goede kans is om meerdere versies van Spider-Man te zien

De aanwezigheid van Benedict Cumberbatch's Doctor Strange en het multiversum in Spider-Man 3 betekent ook dat we meerdere versies van Spider-Man konden zien, niet anders dan wat we zagen in Spider-Man: Into The Spider-Verse. Behalve deze keer zullen het waarschijnlijk versies van Spider-Man zijn die we eerder op het grote scherm hebben gezien. We hebben het natuurlijk over Tobey Maguire en Andrew Garfield.

Doctor Strange en alle Spiderman
Doctor Strange en alle Spiderman

Er zijn twee zeer sterke redenen waarom het buitengewoon waarschijnlijk is dat Tom Holland's MCU Spider-Man naast Tobey Maguire en Andrew Garfield zal slingeren in Spider-Man 3.

Een daarvan is dat Sam Raimi, die de drie Spider-Man-films van Tobey Maguire regisseerde, Doctor Strange in the Multiverse of Madness gaat regisseren. Aangezien Sam degene is die verantwoordelijk zal zijn voor het openen van dit nieuwe hoofdstuk in de MCU, is het hoogst onwaarschijnlijk dat er geen behoorlijk grote verwijzingen zullen zijn naar het superheldenwerk dat hij eerder heeft gedaan. Aangezien er overal op internet geruchten gaan dat Tom Holland's Spider-Man in The Multiverse Of Madness zal verschijnen, kunnen we ons niet voorstellen dat er op een meta-moment een gemiste kans zal zijn, noch een goede opzet voor meer versies van Spider-Man in de derde film. Verdorie, ze zijn zelfs begonnen naar zijn werk te verwijzen door JK Simmons' J. Jonah Jameson op te nemen in de postcreditscène van Spider-Man: Far From Hom e.

De tweede is de aanwezigheid van Jamie Foxx's Electro in Spider-Man 3. Jamie Foxx speelde de hoofdrol als de superschurk van Spider-Man in de kritisch gepande Amazing Spider-Man 2, waarin Andrew Garfield de hoofdrol speelde. Het opnemen van hem als Electro is vrijwel een gegeven dat we Andrew Garfield opnieuw als Spider-Man zullen zien, of op zijn minst zal naar zijn versie van het personage worden verwezen als onderdeel van het multi-vers.

Natuurlijk waren dit allemaal niet-substantiële geruchten voordat Benedict Cumberbatch in Spider-Man 3 werd uitgebracht. Nu lijken ze behoorlijk zeker.

Doctor Strange is de nieuwe Tony Stark

En hiermee bedoelen we dat Doctor Strange de mentorpositie zal bekleden in de volgende Spider-Man-film. In Spider-Man: Far From Home zagen we Peter Parker echt tot zijn recht komen zonder de begeleiding van wijlen Tony Stark, maar Peter is nog een kind en heeft absoluut iemand nodig om hem in de goede richting te wijzen… vooral sinds magie en de multi -vers kan erbij betrokken zijn.

Spiderman Doctor Strange Iron Man Infinity War
Spiderman Doctor Strange Iron Man Infinity War

In het Hollywood Reporter-artikel dat de casting van Benedict Cumberbatch aankondigde, werd zelfs gesteld dat de casting "[Doctor Strange] in de mentorrol zal plaatsen die eerder werd ingenomen door Tony Stark en Samuel L van Robert Downey Jr. Nick Fury van Jackson."

Toch moeten we, gezien de omvang van de rollen van Samual L. Jackson en Robert Downey Jr. in de eerste twee Spider-Man-films, verwachten dat de rol van Benedict Cumberbatch als Doctor Strange enigszins beperkt, hoewel belangrijk, zal zijn. Met andere woorden, verwacht geen volledige team-up… gewoon iemand die Spidey in de goede richting duwt en hem uitschakelt als en wanneer hij het echt nodig heeft.

Hoe dan ook, we kijken echt uit naar deze dappere nieuwe wereld… Of, laten we zeggen, 'werelden'…

Aanbevolen: